fbpx
Kør-selv Bundesliga2021-08-04T12:28:42+02:00

Kør-selv til fodbold i Bundesligaen

Som noget helt nyt tilbyder vi nu også kør-selv til udvalgte kampe i Tyskland! Med kør-selv ønsker vi at tilbyde vores rejsende en øget fleksibilitet, så de selv kan planlægge og stå for transporten til hotellet, hvor vores guider vil stå klar og tage godt i mod jer. Så rejsen vil ellers være helt den samme med guide, hotel, morgenmad, rundvisning på stadion, kampbillet (langside) og transport til alle de kampe vi kan klemme ind. Du står altså bare selv for transporten og møder vores guide på hotellet. Og ønsker du at ankomme tidligere, eller forlænge dit ophold, kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med det.

Hop I bilen, flixbussen eller på toget sammen med vennerne, familien eller kollegaerne og oplev en magisk weekend i de tyske ligaer!

Hvis du hellere vil dyrke sammenholdet fra A-Z, så hop på Bundesliga Bussen til ligeledes fantastiske fodboldoplevelser i Tyskland.

Aktuelle fodboldrejser til Bundesligaen med kør-selv

 • Udsolgt/Venteliste
  Fodboldrejser Tyskland: Olympia Stadion Berlin

  Berlin Derby: Hertha Berlin – Union Berlin // Lukket for tilmelding

  Gå ikke glip af dette fantastiske og få derby’s i Berlin mellem Hertha Berlin og Union Berlin på det Olympiske station.

Loading...

Kør-selv til Tyskland inkluderer

 • Bundesliga-billet til kampen

 • Overnatning(er) på centralt beliggende hotel

 • Morgenmadsbuffet på hotellet

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

Ægte bundesligabilletter

Vi køber altid din Bundesliga billet direkte hos klubben, og vi sørger for gode pladser, hvor vi sidder sammen.  På den måde støtter vi klubben uden mellemmænd, og er altid sikre på billetternes autencitet. Billetterne bliver udleveret på hotellet

Centralt belligende hoteller

Placeringen af hotellerne, som vi overnatter på, er altid centralt beliggende i byen, så man også har mulighed for, at snuse lidt til byens puls, dens oplevelser og mærke stemningen.

Titel

Go to Top