Kør-selv Bundesliga2021-08-04T12:28:42+02:00

Kør-selv til fodbold i Bundesligaen

Som noget helt nyt tilbyder vi nu også kør-selv til udvalgte kampe i Tyskland! Med kør-selv ønsker vi at tilbyde vores rejsende en øget fleksibilitet, så de selv kan planlægge og stå for transporten til hotellet, hvor vores guider vil stå klar og tage godt i mod jer. Så rejsen vil ellers være helt den samme med guide, hotel, morgenmad, rundvisning på stadion, kampbillet (langside) og transport til alle de kampe vi kan klemme ind. Du står altså bare selv for transporten og møder vores guide på hotellet. Og ønsker du at ankomme tidligere, eller forlænge dit ophold, kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med det.

Hop I bilen, flixbussen eller på toget sammen med vennerne, familien eller kollegaerne og oplev en magisk weekend i de tyske ligaer!

Hvis du hellere vil dyrke sammenholdet fra A-Z, så hop på Bundesliga Bussen til ligeledes fantastiske fodboldoplevelser i Tyskland.

Aktuelle fodboldrejser til Bundesligaen med kør-selv

 • Fodboldrejse til Dortmund

  Flere datoer

  Groundhopping og tysk stadionkultur på øverste hylde! Oplev den gule mur på et elektrisk Westfalen-stadion og kombiner rejsen med flere lokale kampe i området.

  Læs mere og bestil
 • Hertha Berlin – Eintracht Frankfurt (kør-selv)

  04/03 – 07/03 – 2022

  Vi tager på Groundhopping i Berlin og hovedkampen på Olympiastadion hvor nogle af Tysklands bedste fans kommer på Besøg. Hovedkampen på turen er Hertha BSC –  Eintracht Frankfurt.

  2.295 DKK
 • Nordderby: Hamburg SV – Werder Bremen (kør-selv)

  25/02 – 27/02 – 2022

  Vi tager på Groundhopping i det Nordtyske med base i Hamburg. Hovedkampen finder sted på Volksparkstadion som vil være fyldt til bristepunktet når Werder Bremen gæster i det klassiske Nordderby.

  2.595 DKK
Loading...

Kør-selv til Tyskland inkluderer

 • Bundesliga-billet til kampen

 • Overnatning(er) på centralt beliggende hotel

 • Morgenmadsbuffet på hotellet

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

Ægte bundesligabilletter

Vi køber altid din Bundesliga billet direkte hos klubben, og vi sørger for gode pladser, hvor vi sidder sammen.  På den måde støtter vi klubben uden mellemmænd, og er altid sikre på billetternes autencitet. Billetterne bliver udleveret på hotellet

Centralt belligende hoteller

Placeringen af hotellerne, som vi overnatter på, er altid centralt beliggende i byen, så man også har mulighed for, at snuse lidt til byens puls, dens oplevelser og mærke stemningen.

Titel

Go to Top