fbpx
Kør-selv Bundesliga2021-06-01T23:11:13+02:00

Kør-selv til fodbold i Bundesligaen

Som noget helt nyt tilbyder vi nu også kør-selv til udvalgte kampe i Tyskland! Med kør-selv ønsker vi at tilbyde vores rejsende en øget fleksibilitet, så de selv kan planlægge og stå for transporten til hotellet, hvor vores guider vil stå klar og tage godt i mod jer. Så rejsen vil ellers være helt den samme med guide, hotel, morgenmad, rundvisning på stadion, kampbillet (langside) og transport til alle de kampe vi kan klemme ind. Du står altså bare selv for transporten og møder vores guide på hotellet. Og ønsker du at ankomme tidligere, eller forlænge dit ophold, kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med det.

Hop I bilen, flixbussen eller på toget sammen med vennerne, familien eller kollegaerne og oplev en magisk weekend i de tyske ligaer!

Hvis du hellere vil dyrke sammenholdet fra A-Z, så hop på Bundesliga Bussen til ligeledes fantastiske fodboldoplevelser i Tyskland.

Aktuelle fodboldrejser til Bundesligaen med kør-selv

 • Nordderby: Hamburg SV – Werder Bremen // sæson 21/22 (kør selv)

  Vi tager på Groundhopping i det Nordtyske med base i Hamburg. Hovedkampen finder sted på Volksparkstadion som vil være fyldt til bristepunktet når Werder Bremen gæster i det klassiske Nordderby.

  Forventet pris: 2395-2995 kr.  pr. person. (alt efter antal overnatninger) 

 • Udsolgt/Venteliste

  Hamburg SV – Schalke 04 // sæson 21/22 (kør selv)

  Der bliver smæk på tribunerne til dette opgør mellem disse traditionsklubber. Selvom dette opgør er i den tyske 2. Bundesliga, kan du stadig forvente et fyldt Volksparkstadion med masser af tilrejsende fans fra Schalke 04.

  Forventet pris: 2395-2995 kr.  pr. person. (alt efter antal overnatninger) 

Loading...

Kør-selv til Tyskland inkluderer

 • Bundesliga-billet til kampen

 • Overnatning(er) på centralt beliggende hotel

 • Morgenmadsbuffet på hotellet

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

Ægte bundesligabilletter

Vi køber altid din Bundesliga billet direkte hos klubben, og vi sørger for gode pladser, hvor vi sidder sammen.  På den måde støtter vi klubben uden mellemmænd, og er altid sikre på billetternes autencitet. Billetterne bliver udleveret på hotellet

Centralt belligende hoteller

Placeringen af hotellerne, som vi overnatter på, er altid centralt beliggende i byen, så man også har mulighed for, at snuse lidt til byens puls, dens oplevelser og mærke stemningen.

Go to Top