fbpx
Kør-selv Bundesliga2022-09-08T13:57:31+02:00

Kør-selv til fodbold i Bundesligaen

Kør-selv fodboldrejser til udvalgte kampe i Tyskland, som et alternativ til Bundesliga Bussen og andre fodboldrejser til Tyskland! Med kør-selv ønsker vi at tilbyde vores rejsende en øget fleksibilitet, så de selv kan planlægge og stå for transporten til hotellet, hvor vores guider vil stå klar og tage godt i mod Jer. Så rejsen vil ellers være helt den samme med guide, hotel, morgenmad, rundvisning på stadion, kampbillet (langside) og transport til alle de kampe vi kan klemme ind. Du står altså bare selv for transporten og møder vores guide på hotellet. Og ønsker du at ankomme tidligere, eller forlænge dit ophold, kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med det.

Hop I bilen, flixbussen eller på toget sammen med vennerne, familien eller kollegaerne og oplev en magisk weekend i de tyske ligaer!

Hvis du hellere vil dyrke sammenholdet fra A-Z, så hop på Bundesliga Bussen til ligeledes fantastiske fodboldoplevelser i Tyskland.

Aktuelle fodboldrejser til Bundesligaen med kør-selv

 • Fodboldrejser til St. Pauli

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde på det altid udsolgte Millerntor! Stemningen i St. Pauli er i topklasse, og fansene fra denne unikke kult-klub leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer logebilletter med mad og fri bar samt ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til Hamburger SV

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde og slå dig løs på Reeperbahn! Stemningen i det nordtyske er i topklasse og Volksparkstadion leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer officielle langsidebilletter og ophold på centralt hotel.

   

 • Fodboldrejser til Dortmund

  Groundhopping og tysk stadionkultur på øverste hylde! Oplev den gule mur på et elektrisk Westfalen-stadion og kombiner rejsen med flere lokale kampe i området. Vi sørger for centralt beliggende hotel, forslag til weekendprogram, og officielle kampbilletter.

Loading...

Kør-selv til Tyskland inkluderer

 • Bundesliga-billet til kampen

 • Overnatning(er) på centralt beliggende hotel

 • Morgenmadsbuffet på hotellet

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

Ægte bundesligabilletter

Vi køber altid din Bundesliga billet direkte hos klubben, og vi sørger for gode pladser, hvor vi sidder sammen.  På den måde støtter vi klubben uden mellemmænd, og er altid sikre på billetternes autencitet. Billetterne bliver udleveret på hotellet

Centralt belligende hoteller

Placeringen af hotellerne, som vi overnatter på, er altid centralt beliggende i byen, så man også har mulighed for, at snuse lidt til byens puls, dens oplevelser og mærke stemningen.

Titel

Go to Top