Fodbold i Slovakiet

Fodbold i Slovakiet lyder måske ikke videre sexet – og det er nok heller ikke den første destination man rammer på sin fodboldrejse. Det kan dog bestemt anbefales at besøge Bratislava og Slovakiet, når man har besøgt Tyskland, England & Italien og gerne vil prøve noget nyt. Slovan Bratislava er landets største klub, og bestemt et besøg værd. Spartak Trnava ligger ikke langt fra hovedstaden, og så kan man endda overnatte i Wien. Det tager kun 1 times tid med færge fra Østrig’s hovedstad til Bratislava. Så det er oplagt at besøge Wien, hvis man har et par dage i overskud i Bratislava.

Vores fodboldrejser til Slovakiet

 • Slovan Bratislava – Spartak Trnava

  2024-2025

  Oplev det største opgør i Slovakiet til derbyet imellem Slovan Bratislava – Spartak Trnava på Slovan’s’ nye stadion. Stemningen skal nok blive intens, når de 22.000 tilskuere fylder tribunerne til dette opgør. Ikke den største kamp i Europa, men bestemt den største kamp i Slovakiet.

 • Fodboldrejser til Wien

  Oplev østrigsk stadionkultur fra øverste hylde! Stemningen til Rapid og Austria Wien er i topklasse. Fodboldrejserne inkluderer officielle langsidebilletter og ophold på centralt hotel, og det vil samtidig være muligt at tage et smut forbi Bratislava.

Vores grupperejser med guide til Slovakiet

Groundhopping i Slovakiet

Når vi er på groundhopping rejser i Slovakiet, ser vi selvfølgelig altid en Slovan Bratislava kamp på det intime Tehelné pole, samt nogle af de mindre klubber i landet. Det er bestemt en oplevelse at rejse rundt i Slovakiet. Man kan oftest nå en håndfuld kampe på en lang weekend, hvis man planlægger sin tur ordentligt.

Vores fodboldrejser til Kroatien inkluderer (som minimum) altid

 • Billet til én eller flere kampe i Slovakiet.

 • Overnatninger på 2-3 eller 4-5 stjernede hoteller (valgfrit)

 • Morgenbuffet på hotel (tilkøb)

 • Groundhoppingtours guide på hele turen (kun på grupperejser)

Fly er ikke inkluderet

Vores fodboldrejser til Slovakiet er altid uden fly. Med alle de forskellige flyselskaber og flyafgange, der flyver til og fra Bratislava og Wien, er det vores erfaring at det er bedst, at man selv booker. Det giver en større frihed til den enkelte, og på den måde bestemmer man også selv, om hvornår man ankommer og tager afsted igen, samt hvor man tager afsted fra og rejser hen efterfølgende.