fbpx

Fodboldrejser til Berlin

Oplev Berlin og det historiske Olympiastadion på egen hånd, men hvor vi sørger for ophold, forslag til weekendprogram og billetter til kampen(e). Vi har skåret lidt i den normale rejsepakke, for at levere en super oplevelse til en rigtig stærk pris.

Beskrivelse

 • Dage: 4 (3 overnatninger)

 • Afgang/Hjemkomst: Fredag/Mandag

 • Pris: fra 1495 kr.

Olympia Stadion: Hertha Berlin fans

Oplev Berlin og det historiske Olympiastadion på egen hånd

Nu tilbyder vi rejser til alle Herthas hjemmekampe, udover de kampe vi allerede har grupperejser til. Vi har skåret lidt i den normale rejsepakke, for at levere en super oplevelse til en rigtig stærk pris. Vi sammensætter rejsen med hotel og kampbillet efter det ønskede budget.

Du har ganske vidste ingen guide med på turen, men så snart den valgte kamp er endeligt fastlagt, vil du modtage en bekræftelsesmail samt forslag til et weekendprogram, der indeholder andre mulige kampe og vores bedste anbefalinger til byen. Vores guider besøgt Berlin mere end 30 gange så vi har et stort kendskab til byen og alle de skjulte perler.

Berlin er en af de byer med flest gode og oldschool fodboldoplevelser i Europa. Udover Hertha Berlin har du også muligheden for at besøge klubber som Union Berlin, TeBe Berlin, Dynamo Berlin, Babelsberg, Berliner AK 07, og ja vi kunne blive ved. Berlin skuffer simpelthen aldrig. Vi hjælper gerne med at skræddersy din weekend, så du kan få en masse gode stadionoplevelser

Kommende Hertha BSC hjemmekampe:

11/08-14/08 vs. Eintracht Frankfurt
09/09-12/09 vs. Bayer Leverkusen
Søndag 02/10 vs. Hoffenheim
Søndag 09/10 vs. Freiburg
Søndag 23/10 vs. Schalke 04
Lørdag 12/11 vs. FC Køln
23/01-26/01 vs. Wolfsburg
10/02-13/02 vs. Gladbach
24/02-27/02 vs. Augsburg
10/03-13/03 vs. Mainz 05
07/04-10/04 vs. rb leipzig
21/04-24/04 vs. Werder Bremen
04/05-07/05 vs. VfB Stuttgart
19/05-22/05 vs. VfL Bochum

Læs meget mere om groundhopping Berlin i vores Berlin Guide

Masser af muligheder for overnatninger i Berlin

Vi samarbejder med en masse forskellige hoteller i Berlin og finder et hotel som passer til jeres ønsker.

Pakken inkluderer

 • Billet til Hertha Berlins hjemmekamp på Olympiastadion

 • 3 overnatninger på hotel i Berlin

 • 3 x Morgenmadsbuffet

 • Forslag til skræddersyet weekendprogram (mulighed for tilkøb af andre kampe)

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

Corona
Bliver turen annulleret grundet Corona restriktioner – tilbagebetales det fulde beløb.

Tilmelding

Berlin på egen hånd

Udfyld nedenstående formular og så skal vi nok vende tilbage med et skræddersyet tilbud.

Andre fodboldrejser

 • Fodboldrejser til Budapest

  Rejs til magiske Budapest og oplev den historiske by med den pulserende stemning. Der er altid masser af fodbold på programmet og Budapest er bare en groundhopping-perle!

 • Fodboldrejser til Hamburger SV

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde og slå dig løs på Reeperbahn! Stemningen i det nordtyske er i topklasse og Volksparkstadion leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer officielle langsidebilletter og ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til AS Roma

  AS Roma på Stadio Olimpico er noget man skal opleve! Og så må vi ikke glemme, at I har weekenden i skønne Rom, hvor der er rig mulighed for sightseeing og kulinariske oplevelser.

 • Fodboldrejser til St. Pauli

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde på det altid udsolgte Millerntor! Stemningen i St. Pauli er i topklasse, og fansene fra denne unikke kult-klub leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer logebilletter med mad og fri bar samt ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til Warsawa

  Oplev den polske tribunekultur i Warsawa, gå på opdagelse i hovedstadens kulturliv og slå dig på de utallige restauranter, barer eller ude i det polske natteliv. Her får du virkelig noget for pengene!

 • Fodboldrejser til Gdansk

  Gå på opdagelse i denne fantastiske by og oplev den polske fodboldkultur i den bedste række. Og så er priserne helt i bund hvilket gør Gdansk til en oplagt weekendtur krydret med  masser af fodbold, billige polske fadøl og gastronomiske oplevelser af høj klasse!

 • Fodboldrejser til Krakow

  Tag på opdagelse i charmerende Krakow og oplev den polske tribunestemning og fankultur hos både Wisla Krakow og Cracovia. Der er smæk på tribunerne, og så kan du både finde stadionplatter og fadøl til yderst rimelige priser!

 • Fodboldrejser til Hamburger SV

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde og slå dig løs på Reeperbahn! Stemningen i det nordtyske er i topklasse og Volksparkstadion leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer officielle langsidebilletter og ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til AS Roma

  AS Roma på Stadio Olimpico er noget man skal opleve! Og så må vi ikke glemme, at I har weekenden i skønne Rom, hvor der er rig mulighed for sightseeing og kulinariske oplevelser.

Titel

Go to Top