Tag med Bundesligabussen og oplev tysk fodbold

Tyskland er nok det sted i Europa, hvor du får de største, vildeste og mest intense stadion-oplevelser. Stadions er næsten altid fyldt og alle klubber har en fantastisk fan-kultur, der er værd at opleve. Ydermere er hele setuppet i og omkring stadion skabt til tilskuerne, hvorfor en fodboldrejse til Tyskland alt i alt er en unik oplevelse.

Bundesligabussen kører enten være som en-dags eller weekendtur. Vi kører til Bundesligaen, 2. Bundesliga, 3. Liga, og måske endda helt ned i regionalligaerne, for at få nogle anderledes og specielle oplevelser. De fleste af vores fodboldrejser med bus går til Berlin, Hamburg eller Dortmund – specielt til de mere interessante opgør.

Aktuelle Bundesligabusture til Tyskland

Årets Bundesligabus gik til Berlin i den første weekend i 2024, hvor vi var mere end 100 deltagere. Kampen stod imellem Hertha BSC – Hamburger SV på et udsolgt Olympiastadion! Derudover var der også mulighed for at se regionalligakampe, ishockeykamp i den store Mercedes-Benz Arena, samt oplæg med optakt til de forskellige kampe, med den gode Sture Sandø.

Vi arbejder på højtryk på at arrangere den næste Bundesligabustur.

Loading...

Rejser til Tyskland inkluderer

  • Busrejse T/R

  • Bundesligabillet til kampen

  • Overnatning(er) på centralt hotel

  • Morgenmadsbuffet på hotellet

  • Erfarne guider

Officielle Bundesligabilletter

Vi køber altid din Bundesliga billet direkte hos klubben, og vi sørger for gode pladser, hvor vi sidder sammen.  På den måde støtter vi klubben uden mellemmænd, og er altid sikre på billetternes autencitet. Billetterne bliver udleveret i bussen på turen derned.

Centralt belligende hoteller

Placeringen af hotellerne, som vi overnatter på, er altid centralt beliggende i byen, så man også har mulighed for, at snuse lidt til byens puls, dens oplevelser og mærke stemningen.

Fodboldrejser med sammenhold og nye venskaber

Vi dyrker sammenholdet på hele turen til Tyskland, også mens vi er dernede, og naturligvis på vej hjem. Vi spiser fællesmiddage ude i byen, afholder quizzer, fortæller røverhistorier, og man er aldrig overladt til sig selv, heller ikke hvis man rejser alene. Har man mod på, at køre selv, men deltage i resten af arrangementerne, kan man i stedet vælge Kør-Selv Bundesliga.

Guiderne

Vi sender altid en af vores guider med på vores rejser til Bundesligaen. Det er der typisk én, der kender klubben, byen eller bare har erfaringen fra utallige rejser, én som kan dele ud af sin viden, passion og glæde ved fodbolden. Guiden sørger for, at alle kan nyde den fulde oplevelse, introducerer de små perler i området og kan øse ud af en stor portion lokalkendskab, så turistfælderne bliver undgået, og man får den ægte lokal-fan-oplevelse.

Om Bundesligaen

Tyskerne holdt indtil 1963 stædigt fast i amatørbolden, men efter der skulle følges op på miraklet i Bern i 1954, hvor verden lærte at tyskerne altid ender med at vinde efter 90 minutter, ramte skuffelsen hårdt til de efterfølgende slutrunder i 1958 og 1962, hvor resultater i dén grad udeblev. Deutscher Fußball-bund (DFB) fik efterfølgende travlt, for at undgå fremtidige internationale blamager. Den tyske Bundesliga var dermed født.

I dag er Bundesligaen kendt og berygtet for sin stærke fan-kultur, med næsten altid fyldte stadions og intense kampe, der har Europas højest gennemsnitlige stadionbelægning på over 93%. Så der er garanti for en fantastisk stemning og en helt igennem fantastisk fodboldrejse til Bundesligaen.

Billeder fra tidligere Bundesligature:

Book din private Bundesligabus

Du har nu også muligheden for at booke din helt egen private Bundesligabus til Tyskland!

Det kan enten være den store VIP bus med plads til 50 personer, med et stort rundbord bagerst i bussen eller den mindre VIP minibus med plads til 14 mand.

Om det er vennegruppen, fodboldholdet, tipsklubben, firmaet, kunderne eller erhvervsnetværket du tager med er helt op til dig – en ting er sikkert, og det er at det bliver en fremragende tur i det helt rigtige selskab.

Du bestemmer selv destinationen, kampen og afgangssted, og så sørger vi for at bussen er klar til at fragte jer til fodbold i Tyskland! Om i vil til topfodbold i Dortmund, opleve det store Olympiastadion med Hertha Berlin, den unikke kultoplevelse i Hamborg hos St. Pauli eller noget fjerde er helt op til jer. Det er kun fantasien der sætter grænser!

Læs mere om vores private Bundesliga-busser her.