Fodbold i Portugal

Fodbold i Portugal er meget mere end Cristiano Ronaldo. I Portugal finder man en af verdens største klubber, målt på medlemmer, i Benfica fra hovedstaden Lissabon. Derudover er der store klubber som Sporting Lissabon og FC Porto. Portugal er et super land at rejse til for at se fodbold – leveomkostninger er relativt billige, de har super fede stadions, og en fankultur der lever sig ind i kampene. Tilsæt dette med et typisk godt vejr, og så har du alt du skal bruge for en fed fodboldweekend i det portugisiske.

Vores fodboldrejser til Portugal

  • Fodboldrejser til Benfica

    Oplev Lissabon’s levende gader og stræder, samt en af verden største klubber i SL Benfica på Estádio da Luz, med plads til mere end 60.000 tilskuere. Lissabon er en skøn by, med et varmt klima – der vil også være tid til at se kampe med en af de mindre Lissabon-klubber.

Vores grupperejser med guide til Portugal

Vi har i øjeblikket ingen aktuelle grupperejser til Portugal.

Groundhopping i Portugal

Når vi er på groundhopping rejser i Portugal, ser vi selvfølgelig altid enten Benfica eller Sporting Lissabon, samt nogle af de mindre klubber i og omkring Lissabon. Det er bestemt en oplevelse at rejse rundt i det flotte land. Man kan oftest nå en håndfuld kampe på en lang weekend, hvis man planlægger sin tur ordentligt.

Vores fodboldrejser til Portugal inkluderer (som minimum) altid

  • Billet til én eller flere kampe i Portugal.

  • Overnatninger på 2-3 eller 4-5 stjernede hoteller (valgfrit)

  • Morgenbuffet på hotel (tilkøb)

  • Groundhoppingtours guide på hele turen (kun på grupperejser)

Fly er ikke inkluderet

Vores fodboldrejser til Portugal er altid uden fly. Med alle de forskellige flyselskaber og flyafgange, der flyver til og fra Lissabon, er det vores erfaring at det er bedst, at man selv booker. Det giver en større frihed til den enkelte, og på den måde bestemmer man også selv, om hvornår man ankommer og tager afsted igen, samt hvor man tager afsted fra og rejser hen efterfølgende.