Rejsekalender med udvalgte anbefalinger

I denne sektion finder I et overblik, hvor vi har håndplukket mindst én særligt spændende kamp hver weekend. Det er nemlig vores egen erfaring, at når man beslutter sig for at skulle af sted, så er første skridt at finde en weekend, hvor alle kan rejse.

Kampene kan være alt fra nedrykningsdramaer, top- og derbykampe til andre kampe, der har noget specielt over sig. Det kan også være en fodboldrejse til et sted i Europa til en særligt god pris, vilde VIP-oplevelser eller kamp, hvor der kommer til at være særligt fed stemning på tribunen. Her i rejseoverblikket har vi lavet konkrete tilbud, så det er nemt at overskue kampene de enkelte måneder, og I kan begynde planlægge jeres tur.

Alle fodboldrejser er inklusiv officiel kampbillet købt gennem klubberne, og I vil blive indlogeret på de bedst mulige hoteller i forhold til både placering og pris. Rejserne inkluderer de overnatninger, vi mener er nødvendige for en god rejseoplevelse, eller hvor der tages højde for kampprogrammer som endnu ikke er fastlagt.  

Rejserne er nøje sammensat af Groundhopping Tours’ medarbejdere. Vi har besøgt alle de steder, vi sælger rejser til og kan derfor give jer de bedste tips og tricks til jeres tur og hvad I kan bruge tiden på, når der ikke er kamp.

Rejsekalender med udvalgte anbefalinger

I denne sektion har vi håndplukket særligt spændende kampe, og rejserne er nøje sammensat af Groundhopping Tours’ medarbejdere. I rejseoverblikket har vi lavet konkrete tilbud, og det er nemt at overskue kampene de enkelte måneder.

Alle fodboldrejser inkluderer officielle kampbilletter købt gennem klubberne, og vi garanterer at I sidder samlet på stadion. I vil blive indlogeret på de bedst mulige hoteller i forhold til både central placering og pris, med de overnatninger, vi mener er nødvendige for den optimale rejseoplevelse.

2024 – 2025 sæsonen

Rejsepakkerne inkluderer

  • Officiel kampbillet købt direkte fra klubben

  • Overnatning(er) på centralt beliggende hotel

  • Rejsegarantifonden (medlemsnr. 2878)

  • Forslag til weekendprogram og generelle anbefalinger

Officielle billetter 

Vi køber altid din billet direkte hos klubben, og vi sørger for gode pladser, hvor alle rejsende sidder sammen.  På den måde støtter vi klubben uden mellemmænd, og er altid sikre på billetternes autencitet. Billetterne bliver sendt inden afrejse eller udleveret på hotellet.

Centralt beliggende hoteller

Placeringen af hotellerne er altid centralt beliggende i byen, så man også har mulighed for, at snuse lidt til byens puls, dens oplevelser og mærke stemningen.