Fodbold i Milano

Milano er kendt som modebyen i Italien og kendt for den berømte Domo kirke. Men de to kæmpe klubber i Milano, AC Milan og Inter har vidst også haft sin indvirkning på hvorfor de fleste kender byen Milano. Her må vi ikke glemme San Siro/Giuseppe Meazza som er et af de mest unikke stadions i hele Europa ja sågar hele verdenen.  Det er begge klubbers hjemmebane og de tørner sammen i det store loakl opgør Derby della Maddonia. Her er plads til ca. 80.000 tilskuere og der er virkelig smæk på Curva sud og Curva nord når de brager sammen.

Milano byder som alle andre Italienske byer, på et hav af lækre restauranter – så der er altid mulighed for at få fyldt maven godt op med dejlig Italiensk mad.
På vores grupperejser spiser vi altid fælles frokost og aftensmad, når det passer ind i programmet.

Milano er en groundhoppingperle, hvor masser af groundhoppere valfarter til fra hele Europa. Der er masser af billige flyruter til byen fra Danmark og så er den en perfekt base for Groundhopping i Norditalien, hvor der findes et hav af klubber. Du kan derfor godt forvente, at vi ser 2-3 kampe når vi har vores fodboldrejser til Milano og måske vi er heldige at nå hele 4 kampe.

Vi arrangere både grupperejser, rejs-selv og B2B-rejser til Milano.

Vores fodboldrejser til Milano

  • Fodboldrejser til AC Milan

    Oplev en af de mest vindende fodboldklubber gennem tiderne, på et af de mest ikoniske stadions. Fodboldrejsen til Milano inkluderer officielle langsidebilletter på nedre ring, middag på kampdagen og ophold på centralt beliggende hotel.

Fodboldklubber i Milano

AC Milan

AC Milan er en af Europa’s mest vindende fodboldklubber gennem tiderne. Klubben blev stiftet tilbage i 1899 og har altid spillet i de ikoniske klassiske rød-sort stribede trøjer. Klubben har siden 1926 spillet deres hjemmebanekampe på det smukke San Siro med plads til hele 80.000 mennesker. Milan har vundet hele 19 mesterskaber i Italien, og hele 7 gange har de vundet Champions League/Europa Cuppen. Klubbens fans står på Curva Sud på San Siro, og herfra har de hyldet legender som Paolo Maldini, Andrea Pirlo, Carlo Ancelotti, Filippo Inzaghi, osv. osv. Det er virkelig en af de største klubber i verden.

Inter

Inter Milan er også en gammel sag i Italiensk fodbold. Klubben er knap 20 år yngre end rivalerne fra AC Milan og grundlagt i 1908. Inter hentede sit første mesterskab i år 1910 og sidehen har Inter løftet den Inter løftet den Italienske Mesterskabs pokal 18 gange i alt og vundet Champions League 3 gange. Klubben har hjemmebane på Giuseppe Meazza (rivalerne kalder det San Siro) hvor hjemmeholdes ultras/tifosis holder til på Curva Nord. Boys San som er den mest markante ultras gruppe på Curva nord er en af Italiens ældste ultras grupper og grundlagt i 1969.

Andre fodboldklubber i nærheden

Norditalien er en sand groundhopping perle med masser af klubber i nærheden af Milano. Vi kan derfor strikke weekender sammen hvor du kan være heldig at se 3-4 kampe. En liste med lidt af de klubber som du kan finde i nærheden af Milano kunne være; Juventus, Torino, Bologna, Atalanta, Parma, Como, Genoa, Sampdoria, Piacenza, Monza, Brescio, Verona, Varese og Novarra.

Derby della Lanterne. Genoa fans.

Vores fodboldrejser til Milano inkluderer (som minimum) altid

  • Billet til én eller flere kampe i Milano.

  • Overnatninger på 3-4 stjernede hoteller

  • Morgenbuffet på hotel (tilkøb)

  • Groundhoppingtours guide på hele turen (kun på grupperejser)

Fly er ikke inkluderet

Vores fodboldrejser til Milano er altid uden fly. Med alle de forskellige flyselskaber og flyafgange, der flyver til og fra Milano, er det vores erfaring at det er bedst, at man selv booker. Det giver en større frihed til den enkelte, og på den måde bestemmer man også selv, om hvornår man ankommer og tager afsted igen, samt hvor man tager afsted fra og rejser hen efterfølgende.