fbpx
Sydamerika2023-11-28T23:17:25+01:00

Fodbold i Sydamerika

Sydamerika er alle groundhopper’s paradis! For os i norden, er det oftest det ukendte, steder vi har ikke har været før, men klubber og spillere man har hørt om gennem årerne. Med store fodboldlande som Argentina, Brasilien, Colombia, samt byer som Buenos Aires med deres mange profesionelle fodboldklubber, Rio med Maracana og Copacabana, Sao Paulo med deres kæmpe stadions og store klubber, eller de vilde tribuner i Bogota og Medellin. Vi har hvert år store grupperejser til Sydamerika, hvor vi besøger de legendariske stadions, og hører alle de vilde historier fra et kontinent der har opfostret nogle af de største fodboldspillere gennem historien.

Vores fodboldrejser til Sydamerika med guide

 • Fodboldrejser til Buenos Aires

  Oplev den vilde fodboldkultur i Buenos Aires. Du finder næsten 20 klubber i landets bedste række, i denne vilde fodboldby. Hvis man ikke har set fodbold i Buenos Aires eller Argentina endnu, så er det bare med at komme afsted.

 • Grupperejse til Argentina

  29/03 – 08/04, 2024 

  Oplev magiske Buenos Aires og passionen for fodbold i Argentina på en rejse i Diego Maradonas fodspor, fra Argentinos Juniors til mægtige Boca Juniors. Der bliver, kort sagt, fuld knald på tribunerne når vi skal besøge fantastiske Argentina.

 • Fodboldrejse til Colombia

  05/04- 15/04 2024

  Oplev fodboldkulturen i det spektakulære Colombia, hvor vi med lokale guider besøger klubber i både Bogota og Medellin, udforsker det sydende byliv, og bliver introduceret for landets enestående kultur, natur og historie.

Groundhopping i Sydamerika

Når vi er på groundhopping rejser i Sydamerika, ser vi selvfølgelig altid kampe i de største byer i landene vi besøger. Det er bestemt en oplevelse at rejse rundt i de smukke og unikke lande, og det er noget som alle bør opleve. Udover de store kampe og klubber, forsøger vi også at besøge mindre lokale klubber, og høre om deres historie.

Vores fodboldrejser til Sydamerika inkluderer (som minimum) altid

 • Billet til én eller flere kampe i Sydamerika.

 • Overnatninger på 2-3 eller 4-5 stjernede hoteller (valgfrit)

 • Morgenbuffet på hotel (tilkøb)

 • Groundhoppingtours guide på hele turen (kun på grupperejser)

Fly er ikke inkluderet

Vores fodboldrejser til Sydamerika er altid uden fly. Med alle de forskellige flyselskaber og flyafgange, der flyver til og fra Sydamerika, er det vores erfaring at det er bedst, at man selv booker. Det giver en større frihed til den enkelte, og på den måde bestemmer man også selv, om hvornår man ankommer og tager afsted igen, samt hvor man tager afsted fra og rejser hen efterfølgende.

Titel

Go to Top