fbpx

Fodboldrejse til Dortmund

Groundhopping og tysk stadionkultur på øverste hylde! Oplev den gule mur på et elektrisk Westfalen-stadion og kombiner rejsen med flere lokale kampe i området. Vi sørger for centralt beliggende hotel, forslag til weekendprogram, og officielle kampbilletter.

Beskrivelse

 • Dage: 2-4 dage

 • Pris: Fra 1995,- pr. person

 • Dato: Flere datoer

Borussia Dortmund på det stemningsfyldte Westfalen Stadion

Westfalenstadion er et af de mest berømte stadions i Europa og det er ikke uden grund. Når Borrusia Dortmund løber ind på Westfalenstadion er det altid for fyldte tribuner + 80.000 tilskuere og den berømte Gelbe Wand er klar til at støtte deres helte. Og på selve kampdagen syder Dortmund by og alle kneiper, barer er fyldt til bristepunktet med Dortmund fans.

Uanset om man vælger en grupperejse eller at tage turen på egen hånd, venter der en af de helt store stadionoplevelser. Vi hjælper selvfølgelig med at skræddersy weekenden, så I også får mulighed for, at Groundhoppe i området hvor der er utallige andre store og små klubber.

Vi har været på Westfalen og groundhoppet i området masser af gange, så vi ved hvad der vil gøre jeres tur perfekt.

Borussia Dortmund´s kampe 22/23 sæsonen på Westfalen Stadion

06/08 vs Bayer Leverkusen – (UDSOLGT)
20/08 vs Werder Bremen – (UDSOLGT)
02/09 vs Hoffenheim- (UDSOLGT)
17/09 vs Schalke 04 – (UDSOLGT)
07-09/10 vs Bayern Münich – (UDSOLGT)
21-23/10 vs VfB Stuttgart
04-06/11 vs VfL Bochum
20-22/01 vs FC Augsburg
03-05/02 vs SG Freiburg
17-19/02 vs Hertha BSC
03-05/03 vs rb Leipzig
17-19/03 vs FC Køln
08-09/04 vs Union Berlin
21-23/04 vs Eintracht Frankfurt
05-07/05 vs Wolfsburg
12-15/05 vs Borussia Mönchengladbach

Kampene er ikke fastlagte

Kampene i Tyskland bliver først fastlagt omkring 6 uger før kampen. De tyske kampe i Bundesligaen spilles fra fredag aften til søndag aften. Derfor anbefaler vi jer at I booker fra turen fra fredag – mandag, så i er sikre på at se hovedkampen på turen på Westfalen stadion.

Som altid når vi er afsted, fylder vi weekenden op med fodbold. Se nogle af vores tidligere fodboldrejser, hvor du kan se hvor stærkt et fodboldprogram, vi altid går efter. Du kan læse mere om fodbold i Tyskland her.

Pladser på stadion

Alle vores billetter købes igennem Borussia Dortmund. Vi har som udgangspunkt mulighed for at få billetter i Blok 31, 33 og 39 (gul farve) 32 & 52 (rosa farvet) eller VIP billetter i blok 72

Programmet for grupperejserne kommer snart

Fodboldrejse Berlin: Hotel Mercure Château Berlin

Vi bor altid i Dortmund og det vil være inkl. morgenmad på hotellet.

Det er kun muligt at få twin og enkelt værelser

Dortmund på egen hånd 

 • Bundesligabillet til en Dortmund kamp

 • 1-3 overnatninger på hotel i Dortmund

 • Morgenmadsbuffet alle dage

 • Aktiviteter (frivilligt), nogle aktiviteter vil der være egenbetaling på.

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

 • Dortmund halstørklæde

Corona
Bliver turen annulleret grundet Corona restriktioner – tilbagebetales det fulde beløb.

Transport
Transport er ikke inkluderet i prisen. Vi vil hellere give dig muligheden for selv, at kunne bestemmen hvor du vil rejse til og fra og på på de tider som passer dig.

Det er nemt både at flyve til Køln og Dusseldorf og herfra er der gode tog muligheder til Dortmund.
Toget til Dortmund fra Danmark med et kort skift i Hamburg er også en mulighed og fåes oftest til gode priser på Bahn.de hvis man er ude i god tid.  Det er selvfølgelig også muligt at starte bilen og kører til Dortmund.

Tilmelding

Dortmund på egen hånd

Udfyld nedenstående formular og så skal vi nok vende tilbage med et skræddersyet tilbud.

Andre fodboldrejser

 • Fodboldrejser til Prag

  Gå på opdagelse i magiske Prag og oplev den tjekkiske tribunekultur! Glæde dig til charmerende stadion-perler kolde pivos og priser hvor alle kan være med!

 • Fodboldrejser til Warsawa

  Oplev den polske tribunekultur i Warsawa, gå på opdagelse i hovedstadens kulturliv og slå dig på de utallige restauranter, barer eller ude i det polske natteliv. Her får du virkelig noget for pengene!

 • Fodboldrejser til St. Pauli

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde på det altid udsolgte Millerntor! Stemningen i St. Pauli er i topklasse, og fansene fra denne unikke kult-klub leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer logebilletter med mad og fri bar samt ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til St. Pauli

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde på det altid udsolgte Millerntor! Stemningen i St. Pauli er i topklasse, og fansene fra denne unikke kult-klub leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer logebilletter med mad og fri bar samt ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til Warsawa

  Oplev den polske tribunekultur i Warsawa, gå på opdagelse i hovedstadens kulturliv og slå dig på de utallige restauranter, barer eller ude i det polske natteliv. Her får du virkelig noget for pengene!

 • Fodboldrejser til Gdansk

  Gå på opdagelse i denne fantastiske by og oplev den polske fodboldkultur i den bedste række. Og så er priserne helt i bund hvilket gør Gdansk til en oplagt weekendtur krydret med  masser af fodbold, billige polske fadøl og gastronomiske oplevelser af høj klasse!

 • Fodboldrejser til Krakow

  Tag på opdagelse i charmerende Krakow og oplev den polske tribunestemning og fankultur hos både Wisla Krakow og Cracovia. Der er smæk på tribunerne, og så kan du både finde stadionplatter og fadøl til yderst rimelige priser!

 • Fodboldrejser til Hamburger SV

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde og slå dig løs på Reeperbahn! Stemningen i det nordtyske er i topklasse og Volksparkstadion leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer officielle langsidebilletter og ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til AS Roma

  AS Roma på Stadio Olimpico er noget man skal opleve! Og så må vi ikke glemme, at I har weekenden i skønne Rom, hvor der er rig mulighed for sightseeing og kulinariske oplevelser.

Titel

Go to Top