Vores fodboldrejser og destinationer

Vi elsker at se fodbold på stadion, hvor man får den ægte fan-oplevelse. Masser af smædesange, tifo’er, øl og en bid mad. Et besøg på stadion er dog meget mere end de 90 minutter på banen. Det handler også om alt det udenom, inden og efter, man er på stadion. Vi dyrker en grundlæggende kærlighed til fodbolden, og om at få arrangere fodboldrejser rundt omkring i verden. Og man rejser med ligesindede, hvor der opstår venskaber på kryds og tværs. Vi vægter fællesskabet højt, da vi ved vi alle har den samme interesse. Nemlig fodbold og ønsket om at få unikke fodboldoplevelser.

Vores fodboldrejse destinationer dækker store dele af verden, fortrinsvis i Europa som Tyskland, Italien, Polen, Tjekkiet, Serbien og Holland. Men også Sydamerika hvor destinationer som Argentina og Brasilien venter. Oplev Bundesligaen, Serie A, La Liga, Eredivisie samt Brasileiro Série A og Superliga Argentina på fantastiske stadions, hvor der er fuld smæk på stemningen.

Læs mere om destinationerne her:

Fodboldrejser hos os inkluderer

  • Fodboldbillet til kampen

  • Overnatning(er) på centralt beliggende hotel

  • Morgenmadsbuffet på hotellet (tilkøb)

  • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

  • Erfarne guider (kun på rejser med guide)

Officielle kampbilletter

Vi køber altid alle fodboldbilletter direkte hos klubben, hvor vi sørger for gode pladser. På den måde støtter vi klubben uden mellemmænd, og er altid sikre på billetternes autencitet.

Centralt belligende hoteller

Placeringen af hotellerne, som vi overnatter på, er altid centralt beliggende i byen, så man også har mulighed for, at snuse lidt til byens puls, dens oplevelser og mærke stemningen.

Fodboldtur med ligesindede

Man kommer altså til at rejse med folk, der elsker fodbold og har respekt for sporten. Og som også ønsker at opleve en fodboldrejse ud over det sædvanlige. Vi dyrker sammeholdet på hele turen – også mens vi er dernede, og naturligvis på vej hjem. Der afholdes fodbold-quizzer, og man taler om gamle klublegender og tidligere fodboldoplevelser. Med andre ord er man aldrig overladt til sig selv, selv hvis man rejser alene.

Guiderne

Vi sender altid en af vores guider med på på en af vores fodboldrejse destinationer. Det er der typisk én, der kender klubben, byen eller bare har erfaringen fra utallige fodboldrejser. Én som kan dele ud af sin viden, passion og glæde ved fodbolden. Guiderne sørger for, at alle kan nyde den fulde oplevelse, fortæller om de små perler i lokalområdet og øser ud af en stor portion lokalkendskab. På den måde bliver turistfælderne undgået, og man får den ægte lokal-fan-oplevelse.