fbpx

Fodboldrejser til Berlin

Oplev Berlin og det historiske Olympiastadion på egen hånd, men hvor vi sørger for ophold, forslag til weekendprogram og billetter til kampen(e). Vi har skåret lidt i den normale rejsepakke, for at levere en super oplevelse til en rigtig stærk pris.

Beskrivelse

 • Dage: 2-4 dage

 • Pris: Fra 1495 kr. pr. person

 • Dato: Hele sæsonen (tjek kampprogrammet længere nede)

Tilmeld nyhedsbrev

Hertha Berlin

Hertha Berlin bliver også kald Den Gamle Dame, og er den suverænt største klub i Berlin. Klubben blev grundlagt i 1892 af 4 gutter, og opkaldte den efter skibet Hertha, som sejlede på floden Havel. Skibet havde en blå og hvid skorsten, og heraf kom klubbens farver. Den har en kæmpe fanskare, på trods af ikke at have vundet noget som helst i mange mange år. Sidst klubben blev tyske mestre var i 1931, så det må siges at være de færreste på stadion som har oplevet dette.

Hertha Berlin har hjemmebane på det historiske Olympiastadion, hvor de rykkede ind i 1963. Det mærkes på området omkring stadion, at Hertha har haft hjemme her længe. Der er masser af Hertha bier-gardens, barer osv. Alt hvad man skal bruge, for at få den perfekte opvarmning til en stor oplevelse med tysk fodbold.

Ostkurven er der hvor de mest hardcore fans holder til. Og som også altid er klar til at give klubben den vokale og visuelle støtte. På trods af mange år, hvor resultaterne ikke har været med klubben, så har Hertha i 2. Bundelsiga’en haft et snit +45.000 tilskuere til klubbens hjemmebanekampe.

Fodboldrejse Berlin: Hertha Berlin Tifo Olympia Stadion

Olympiastadion

Olympiastadion i Berlin, er et stadion som simpelthen er et must-see. Derfor står den også ret højt, på de fleste groundhoppers to-do liste. Det åbnede til OL i 1936 og står stadig, som det gjorde dengang i 1936. Der er bygget tag på stadion og de hårde betonbænke er byttet ud med moderne stole. Men udover disse moderniseringer, står alt som det gjorde i 1936. Man valgte sågar op til VM 2006 i Tyskland, at nedtage hver en sten på Olympia Stadion og pudse dem, i stedet for at erstatte dem med nye. Dette arbejde tog hele 4 år, men man gjorde det for at bevare historien.

Hele området omkring stadion er et sandt museum, hvor du sagtens kan få et par timer til at gå og få en masse historie, imens du får et par bier vom fass inden kampen. Det er et af de stadions i Europa med mest historie, samtidig med at det også er et af Europas største stadions, med en kapacitet på 74.475 tilskuere.

Tilmelding

Berlin på egen hånd

Udfyld nedenstående formular og så skal vi nok vende tilbage med et skræddersyet tilbud.

Tilmeld nyhedsbrev

Andre fodboldrejser

 • Fodboldrejser til Rostock

  Oplev en af de gamle østtyske fodboldgiganter, når Hansa Rostock går på banen på det intime Ostseestadion. Turen til Rostock er nem og kort, og man kan sagtens bruge et par dage i den gamle historiske havneby i Mecklenburg-Vorpommern.

 • Fodboldrejser til Celtic

  Fodbold i Glasgow er noget for enhver fodboldromantiker. Oplev den skotske pubkultur, stemning og fodboldkultur på historiske Celtic Park. Glasgow Rangers spiller også her i byen, så forvent en by, hvor fodbold betyder alt! Især når de to klubber mødes.

 • Fodboldrejser til Prag

  Gå på opdagelse i magiske Prag og oplev den tjekkiske tribunekultur. Glæd dig til charmerende stadion-perler, kolde pivos og priser hvor alle kan være med. Prag er en meget kulinarisk by og flot by, hvor priserne er til at betale.

Fodboldrejser til Kiel

Oplev Holstein Kiel i hyggelig omgivelser tæt på den danske grænse, i den fede 2. Bundesliga. Det tager ikke mange timer at komme til Kiel, og det er et besøg værd. Holstein-Stadion har plads til 15.000 tilskuere, og der er stor støtte fra lokalbefolkningen.

Fodboldrejser til Bremen

Oplev den store nordtyske traditionsklub Werder Bremen. Werder er en super fed klub, med stor støtte fra de lokale – der er nærmest altid udsolgt med plads til mere end 40.000 tilskuere på Weserstadion. Danske Jens Stage spiller for tiden i klubben.

Fodboldrejser til Sheffield United

Oplev den gamle engelske traditionsklub Sheffield United på Bramell Lane. Klubben er en af grundlæggerne af Premier League, og der findes mange andre store fodboldklubber i området. Perfekt til en fodboldweekend i det engelske.

Fodboldrejser til München

Oplev storklubben FC Bayern München, når de på det enorme Allianz Arena med plads til 75.000 tilskuere, spiller 1. Bundesliga og Champions League. Stemningen er ofte rigtig god, når fansene bag mål giver den gas! München er samtidig en super by til en weekend!

Fodboldrejser til Barcelona

Oplev storklubben FC Barcelona, når de i denne sæson spiller på Estadi Olímpic Lluís Companys, det Olympiske Stadion på Montjuic bakken i Barcelona. Unik mulighed for at se AC og de andre stjernespillere i La Liga og i Champions League.

Fodboldrejser til Bristol

Oplev ægte engelsk fodboldstemning i Bristol, hvor både Bristol City og Bristol Rovers hører hjemme. Der er Championship og League One bold i byen, og fodbold hver weekend hele sæsonen igennem. Nogen weekender endda flere kampe. Flybilletterne er billige, og pintsne kolde.

Titel

Go to Top