Fodboldrejser til Berlin

Oplev Berlin og det historiske Olympiastadion på egen hånd, men hvor vi sørger for ophold, forslag til weekendprogram og billetter til kampen(e). Vi har skåret lidt i den normale rejsepakke, for at levere en super oplevelse til en rigtig stærk pris.

 • Dage: 2-4 dage

 • Pris: Fra 1495 kr. pr. person

 • Dato: Hele sæsonen (tjek kampprogrammet længere nede)

Tilmeld nyhedsbrev

Hertha Berlin

Hertha Berlin bliver også kald Den Gamle Dame, og er den suverænt største klub i Berlin. Klubben blev grundlagt i 1892 af 4 gutter, og opkaldte den efter skibet Hertha, som sejlede på floden Havel. Skibet havde en blå og hvid skorsten, og heraf kom klubbens farver. Den har en kæmpe fanskare, på trods af ikke at have vundet noget som helst i mange mange år. Sidst klubben blev tyske mestre var i 1931, så det må siges at være de færreste på stadion som har oplevet dette.

Hertha Berlin har hjemmebane på det historiske Olympiastadion, hvor de rykkede ind i 1963. Det mærkes på området omkring stadion, at Hertha har haft hjemme her længe. Der er masser af Hertha bier-gardens, barer osv. Alt hvad man skal bruge, for at få den perfekte opvarmning til en stor oplevelse med tysk fodbold.

Ostkurven er der hvor de mest hardcore fans holder til. Og som også altid er klar til at give klubben den vokale og visuelle støtte. På trods af mange år, hvor resultaterne ikke har været med klubben, så har Hertha i 2. Bundelsiga’en haft et snit +45.000 tilskuere til klubbens hjemmebanekampe.

Fodboldrejse Berlin: Hertha Berlin Tifo Olympia Stadion

Olympiastadion

Olympiastadion i Berlin, er et stadion som simpelthen er et must-see. Derfor står den også ret højt, på de fleste groundhoppers to-do liste. Det åbnede til OL i 1936 og står stadig, som det gjorde dengang i 1936. Der er bygget tag på stadion og de hårde betonbænke er byttet ud med moderne stole. Men udover disse moderniseringer, står alt som det gjorde i 1936. Man valgte sågar op til VM 2006 i Tyskland, at nedtage hver en sten på Olympia Stadion og pudse dem, i stedet for at erstatte dem med nye. Dette arbejde tog hele 4 år, men man gjorde det for at bevare historien.

Hele området omkring stadion er et sandt museum, hvor du sagtens kan få et par timer til at gå og få en masse historie, imens du får et par bier vom fass inden kampen. Det er et af de stadions i Europa med mest historie, samtidig med at det også er et af Europas største stadions, med en kapacitet på 74.475 tilskuere.

Tilmelding

Berlin på egen hånd

Udfyld nedenstående formular og så skal vi nok vende tilbage med et skræddersyet tilbud.

Tilmeld nyhedsbrev

Andre fodboldrejser

 • Fodboldrejser til Braunschweig

  Oplev ægte tysk stemning, på det gamle Eintracht-Stadion med plads til 25.000 tilskuere. Stemningen her, er virkelig god og i løbet af sæsonen, kommer der mange store klubber forbi, i den fede 2. Bundesliga. Især derbyet imod Hannover er vildt!

 • Fodboldrejser til Lissabon

  Oplev Lissabon’s levende gader og stræder, samt de to kæmpe klubber Benfica og Sporting Lissabon. Lissabon er en skøn by, med et varmt og dejligt klima – der vil også være tid til at se mindre kampe med en af de mindre Lissabon-klubber.

 • Fodboldrejser til Valencia

  Oplev stemningen på det legendariske Estadio Mestalla med plads til 50.000 tilskuere, når Valencia CF går på banen. Et historisk sted at se fodbold, hvor stemningen er elektrisk når klubbens unge talenter går på banen. Et must som fodboldelsker!

Fodboldrejser til Cypern

Oplev fodboldkulturen på Cypern, hvor man finder store klubber som APOEL, Omonia, AEL, AEK og Anorthosis Famagusta. Stemningen på stadion er ret unik, og Cypern er samtidig et turistparadis, med sol, strande og azurblåt vand. Kombiner solferie med fodbold.

Fodboldrejser til Valencia

Oplev stemningen på det legendariske Estadio Mestalla med plads til 50.000 tilskuere, når Valencia CF går på banen. Et historisk sted at se fodbold, hvor stemningen er elektrisk når klubbens unge talenter går på banen. Et must som fodboldelsker!

Fodboldrejser til Kiel

Oplev Holstein Kiel i hyggelig omgivelser tæt på den danske grænse, i den fede 2. Bundesliga. Det tager ikke mange timer at komme til Kiel, og det er et besøg værd. Holstein-Stadion har plads til 15.000 tilskuere, og der er stor støtte fra lokalbefolkningen.

Fodboldrejser til Bremen

Oplev den store nordtyske traditionsklub Werder Bremen. Werder er en super fed klub, med stor støtte fra de lokale – der er nærmest altid udsolgt med plads til mere end 40.000 tilskuere på Weserstadion. Danske Jens Stage spiller for tiden i klubben.

Fodboldrejser til Sheffield United

Oplev den gamle engelske traditionsklub Sheffield United på Bramell Lane. Klubben er en af grundlæggerne af Premier League, og der findes mange andre store fodboldklubber i området. Perfekt til en fodboldweekend i det engelske.

Fodboldrejser til München

Oplev storklubben FC Bayern München, når de på det enorme Allianz Arena med plads til 75.000 tilskuere, spiller 1. Bundesliga og Champions League. Stemningen er ofte rigtig god, når fansene bag mål giver den gas! München er samtidig en super by til en weekend!