Firmarejser med fodboldoplevelser

Firmarejser med fokus på fodbold, er den perfekte mulighed for at komme tættere på dine kollegaer eller kunder. Vi skræddersyer et program i samarbejde med Jer, men vil meget gerne komme med input. Leder du i stedet efter private grupperejser, skal du kigge her.

Det betyder, at når I er afsted, skal I ikke sørge for noget af det praktiske. I skal i stedet sørge for at bruge al tiden med jeres kunder eller kollegaer. Og ikke bruge tid på at booke restauranter, praje taxa til stadion, eller hitte rundt i den lokale offentlig transport. Og masser andre ting før og under rejsen. I kan derfor være der, hvor I skaber mest værdi – så klarer vi resten.

Teamet bag Groundhopping Tours har besøgt mere end 700 forskellige stadions i mere end 60 forskellige lande. At vi har denne baggrund gør os i stand til, at kunne rådgive jer om hvilken destination der vil passe bedst til en af jeres firmarejser.

Skal I en uge til Rio de Janiero i Brasilien og opleve den brasiliansk fodbold og samba kultur, eller et smut til Skotland op opleve Celtic Park, kombineret med en tur til det skotske højland, eller en tur til den tyske Bundesliga med stemningsfyldte stadions, masser af Bier vom Fass og Currywurst?

Mulighederne er mange, men kunsten er at vælge den helt rigtige destination for jer. Den destination, hvor I får mest valuta for pengene, tilpasset jeres behov, og det der skaber mest værdi for både Jer, jeres kunder og kollegaerne.

En firmarejse man aldrig glemmer

Vi arbejder tæt sammen med en masse klubber i Europa og Sydamerika, og har selv besøgt alle steder. Det gør også at vi kender destinationerne virkelig godt. Derfor ved vi f.eks. også, hvor I skal varme op til kampen. Det bliver ikke på en pub i en kælder, som kun er lejet til Jer – nej, I skal ud og mærke fodboldkulturen ved det stadion, vi besøger.

Alle vores guider har rødder i de forskellige fanmiljøer i Danmark, og har masser af fanbekendtskaber i udlandet. Derfor kan vi også oftest få en fremtrædende person ud og fortælle om livet, klubben og den evige kærlighed til den klub vi besøger.

Ens for alle de klubber vi besøger er, at vi har et godt samarbejde med dem. Det betyder at alle vores billetter er købt direkte igennem klubben. Det gør at alle rejsesende kan sidde sammen på stadion, upåagtet om I er 10 eller 50. Plus, at vi selv kan bestemme, hvor på stadion vi vil sidde.

Vores fodboldkompetencer gør oplevelsen unik

En god fodboldrejse, handler om meget mere end de 90 minutter på banen. Vi vil faktisk sige at 90 % af hele oplevelsen, er alt det der sker uden for kridtstregerne. Det er netop de 90 %, hvor vi mener at vi kan gøre en stor forskel qua af vores erfaringer.

Firmarejser til Bundesligaen

At tage på en bustur til Tyskland, lyder måske som noget man gjorde i gymnasiet eller noget man har hørt, at svenskerne gør når de skal til grænsen og handle.
Men en bustur med dine kollegaer eller kunder, giver dig en unik mulighed for at kommunikere på et meget uformelt plan. At sætte sig godt til rette i sædet med en kold øl i hånden, på vej på fodboldtur er noget helt specielt. Det får folk til at sænke deres parader, og det giver tid til at hygge sammen.

Feedbacken fra de firmaer, som har været afsted med Bundesliga Bussen, har været fantastisk. Og netop det med at have tid til kunder/kollegaer i bussen, har været et kæmpe plus.

På destinationen sørger vi naturligvis for fuldt program, der er udarbejdet efter jeres ønsker, og vi står for hele eksekveringen. Vi har rigtig gode samarbejder med fodboldklubber i Hamborg, Berlin og Dortmund – ja faktisk til det meste af Tyskland.

Vi anbefaler Bundesliga bussen til + 25 personer, men vi har også mulighed for at booke mindre busser.

Firmarejser med fodbold i Tyskland
Fodboldrejse til Brasilien: Ved Copacabana

Firmarejser med fly

Med fly står verden åben for Jer, og I kan besøge alverdens destinationer.

Skal turen gå til Rom, med lækker vino og italiensk mad, hvor det store lokalopgør mellem Lazio og Roma venter? Eller måske til fantastiske Lissabon, med et besøg på Estadio Da Luz for at se Benfica. Vi har sågar til Brasilien på programmet, hvor I kan komme til Rio de Janeiro, og opleve kæmpe-klubben Flamengo på det historiske Maracanã.

Vi vil næsten sige, at det kun er fantasien der sætter grænser.

På destinationen strikker vi et program sammen, i samarbejde med jer og vi står for eksekveringen. Det betyder at I aldrig er overladt til jer selv, og vores guide kan sørge for at I får mest ud af jeres rejse. Læs mere om vores guider her.

Vores firmarejser med fodboldoplevelser inkluderer altid:

 • Officielle fodboldbilletter til kampene

 • Overnatninger på 3-4 stjernede hoteller, centralt placeret i området.

 • Morgenbuffet på hotellet

 • Groundhoppingtours guide på hele turen

Interesseret i at høre mere om vores firmarejser?

Hvis du tænker at dette kunne være en fed tur for arbejdspladsen, et kundearrangement eller dine samarbejdspartnere, så tøv ikke med at kontakte os!

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked