Private grupperejser

Skal i på firma tur, på fodboldtur med fodboldklubben eller er i en større vennegruppe der vil afsted, så book Bundesliga Bussen til en privat tur.

Vi søger for at strikke et program sammen efter jeres ønsker, og vi vil meget gerne komme med input til hvad, der kan give jeres tur flere store oplevelser.

Tysk fodbold byder på et vanvittigt set up omkring kampene, med masser af biergardens og store opvarmningsfester til kampene. Vores guider vil sørge for at tage jer de rigtige steder hen inden og efter kampene, der vil sikre jer den største oplevelse.

Vi har forskellige busstørrelser, fra 18 – 50 personers busser.

Vi har gode aftaler med blandt andet Hertha Berlin, på det imponerende Olympia Stadion og HSV på det stemningsfyldte Volkspark Stadion, som begge er i kort kører afstand fra Danmark.
Men vi samarbejder også med en masse andre tyske klubber.

Et program kunne se sådan her ud til Berlin:

Fredag:

Afrejse fra arbejdspladsen, fodboldklubben eller anden ønsket destination.
Under busturen vil vores guide sætte jer godt ind i hvad Hertha Berlin er for klub, fortælle om Olympia Stadion og så tager vi også et spil Bundesliga Banko, hvor vil sørge for fine præmier. På færgen spiser vi aftensmad i den store buffet, hvor der også er øl, vand og vin ad libitum.
Når vi ankommer til Berlin, tager vi ud og ser på nattelivet og får lidt øl inden sengen kalder.

Lørdag:

Dagen starter i den store morgenmadsbuffet på hotellet, inden der er et par timer ledigt til lidt sightseeing. Ved 12-tiden sætter vi kursen mod det Olympiske Stadion, hvor vi skal varme op på en stor bier garden, inden kampen. Her er der altid fyldt med glade fodboldfans og god stemning.

Efter kampen sætter vi kursen tilbage mod Berlin, hvor vi skal have lidt aftensmad og se på nattelivet.

Søndag

Søndag sætter vi igen kursen mod Danmark og på færgen får vi os en god frokost i buffeten.

Dette er bare et af mange forslag til hvordan en privat tur med Bundesliga Bussen kan se ud, og et program vi har haft stor succes med tidligere. Men vi kan strikke det samen helt som i ønsker det, men vil meget gerne komme med input, da vi er specialister på rejser til Bundesligaen.

Så tænker du at dette kunne være en fed tur for arbejdspladsen, et kundearrangement, din fodboldklub eller vennegruppe, så tøv ikke med at kontakte os på info@groundhoppingtours.dk eller ring til Nicolai på tlf. 2220 5114.