Private grupperejser med fokus på fodbold

Private grupperejser med fokus på fodbold

Skal vi planlægge jeres næste grupperejse?

Vi arrangerer private grupperejser med fokus på fodbold, for grupper på minimum 6 personer. Det kan både være rejser med guide, eller hvor I tager afsted på egen hånd, men vi har arrangeret alt for Jer.

Hvis I skal på fodboldtur med fodboldklubben, tipsklubben, eller er I en større vennegruppe, der vil afsted og se fodbold? Så har vi har masser af ideer til bødekassefest, den lokale fodboldklubs bestyrelse, til polterabend, inspirationstur eller kursus til fodboldtrænere. Hvis I er et firma, har vi firmarejser her.

Fodboldture I aldrig glemmer

Groundhopping Tours, har igennem de seneste 20 år rejst verden rundt, for at se fodbold og jagte nye stadions. Det er blevet til besøg i mere end 60 lande, og på mere end 700 forskellige stadions.Vi har derfor mange års erfaring med, at planlægge rejser og stor viden om alt fra stadions, til klubber og byerne rundt omkring i Europa, som Italien, Tjekkiet og Polen eller Sydamerika, som Argentina eller Brasilien.

I samarbejde med Jer, kan vi derfor strikke en rejse sammen efter jeres behov. Vi vil komme med masser af input til hvilke stadionbesøg, der kan kombineres og logistikken bag dette. Vi sørger selvfølgelig også for sammenhængende kampbilletter på langsiden, som vi køber direkte hos klubberne. Hvad angår hoteller er det heller ikke ligegyldigt hvor I bor. Vi vil finde den bedste lokation som passer til jeres planer. Der er ingen grund til at havne på et hotel uden for byen, hvor der er langt til transport, spisesteder og de aktiviteter I skal til.

Kort fortalt er vi er eksperter inden for området, og har arrangeret disse Groundhopping rejser de sidste 20 år, bare i privat regi. Og nu sørger vi for, at viderebringe den viden til Jer. Vi sørger for at strikke et program sammen efter jeres ønsker. Og vi vil meget gerne komme med input til hvad, der giver de private grupperejser vi udbyder, til store oplevelser.

Book jeres egen Bundesliga-bus

Vidste du at du kan booke din egen Bundesliga Bus til en fodboldrejse til Tyskland Er I mere end 20 personer i en fodboldklub, en større vennegruppe, familie eller hvad det nu kunne være. Så har I muligheden for at booke jeres helt egen Bundesliga Bus. At sidde i bussen, med en kold øl, sine venner, familien eller kollegaer på vej mod store oplevelser, er en fantastisk følelse. Så det er bare med at komme afsted. Bussen kan både bookes med eller uden guide på turen. Men uanset om der er guide med på turen eller ej, så har vi strikket et fuldt program sammen til jer – fra I tager afsted – til I er hjemme igen. Og den afgår og returnerer selvfølgelig fra lige præcis det sted I ønsker.

Skræddersyede rejser og autentiske oplevelser

Vi strikker turprogram sammen i samarbejde med jer, så det dækker jeres behov. Det er derfor helt op til jer, hvor længe vi skal være afsted, hvor mange kampe I skal se og hvilken destination i vil besøge. Tysk fodbold byder på et vanvittigt setup omkring kampene, med masser af biergardens og store opvarmningsfester til kampene. Vores guider vil sørge for at tage jer de rigtige steder hen inden og efter kampene, der vil sikre jer den største oplevelse.

Der er rigtig meget planlægning og et utal af muligheder på en sådan bustur. Men vi kender tysk fodbold, klubberne, byerne og sågar den tyske Autobahn virkelig godt. Derfor kan du trygt spille bolden over i vores hænder. Så lover vi at programmet for turen spiller med stadionbesøg, restauranter, stadionrundvisninger, eller hvad vi nu finder på i samarbejde med Jer.

Interesseret i at høre mere om vores private grupperejser?

Hvis du tænker at dette kunne være en fed tur for arbejdspladsen, et kundearrangement, din fodboldklub eller vennegruppe, så tøv ikke med at kontakte os.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked