Private grupperejser

Skal vi planlægge jeres næste rejse? Vi arrangerer private grupperejser med fokus på fodbold, for grupper på minimum 6 personer. Det kan både være rejser med guide, eller hvor I tager afsted på egen hånd, men vi har arrangeret alt for Jer.

Hvis I skal på fodboldtur med fodboldklubben, tipsklubben, eller er I en større vennegruppe, der vil afsted og se fodbold? Så har vi har masser af ideer til bødekassefest, den lokale fodboldklubs bestyrelse, til polterabend, inspirationstur eller kursus til fodboldtrænere. Hvis I er et firma, har vi firmarejser her.

Fodboldture du aldrig glemmer

Folkene bag Groundhopping Tours, har igennem de seneste 20 år rejst Europa og Sydamerika tynd, for at se fodbold og jagte nye stadions. Det er blevet til besøg i mere end 60 lande, på mere end 700 forskellige stadions.
Vi har derfor en lang baggrund indenfor, at planlægge rejser og stor viden. Om alt fra stadions, til klubber og byerne rundt omkring i Europa og Sydamerika.
I samarbejde med Jer, kan vi derfor strikke en rejse sammen efter jeres behov. Vi vil komme med masser af input til hvilke stadionbesøg, der kan kombineres og logistikken bag dette. Hvad angår hoteller er det heller ikke ligegyldigt hvor I bor. Vi vil finde den bedste lokation som passer til jeres planer. Der er ingen grund til at havne på et hotel uden for byen, hvor der er langt til transport, spisesteder og de aktiviteter I skal til.

Kort fortalt er vi er eksperter inden for området, og har arrangeret disse Groundhopping rejser de sidste 20 år, bare i privat regi. Og nu sørger vi for, at viderebringe den viden til Jer. Vi sørger for at strikke et program sammen efter jeres ønsker. Og vi vil meget gerne komme med input til hvad, der giver de private grupperejser vi udbyder, til store oplevelser.

Book din egen Bundesliga Bus

Vidste du at du kan booke din egen Bundesliga Bus? Er I + 20 personer i en fodboldklub, en større vennegruppe, familie eller hvad det nu kunne være. Så har i muligheden for at booke jeres helt egen Bundesliga Bus. Den afgår selvfølgelig fra lige præcis det sted I ønsker, og I bliver også sat af hvor I ønsker.

Vi strikker turprogram sammen i samarbejde med jer, så det dækker jeres behov. Det er derfor helt op til jer, hvor længe vi skal være afsted, hvor mange kampe I skal se og hvilken by/byer i vil besøge. Tysk fodbold byder på et vanvittigt setup omkring kampene, med masser af biergardens og store opvarmningsfester til kampene. Vores guider vil sørge for at tage jer de rigtige steder hen inden og efter kampene, der vil sikre jer den største oplevelse.

Der er rigtig meget planlægning og et utal af muligheder på en sådan bustur. Men vi kender tyskfodbold, klubberne, byerne og sågar den tyske Autobahn virkelig godt. Derfor kan du trygt spille bolden over i vores hænder. Så lover vi at programmet for turen spiller med stadionbesøg, restauranter, stadionrundvisninger, eller hvad vi nu finder på i samarbejde med Jer.

At sidde i Bundesliga Bussen, med en kold øl, sine venner fra fodboldklubben på vej mod store oplevelser, er en fantastisk følelse. Så det er bare med at komme afsted. Bundesliga Bussen kan både bookes med og uden guide på turen. Men uanset om der er guide med på turen, så har vi strikket et fuldt program sammen til jer, fra i tager afsted og til i er hjemme igen.

Interesseret i at høre mere om vores private grupperejser?

Hvis du tænker at dette kunne være en fed tur for arbejdspladsen, et kundearrangement, din fodboldklub eller vennegruppe, så tøv ikke med at kontakte os på [email protected] eller ring til Nicolai på tlf. 2220 5114.