Firmarejser og private grupperejser

Skal i på firmarejse, på fodboldtur med fodboldklubben eller er I en større vennegruppe, der vil afsted og se fodbold? Så book Bundesliga Bussen eller tag med på en Groundhopping Tours til en privat tur.

Vi søger for at strikke et program sammen efter jeres ønsker, og vi vil meget gerne komme med input til hvad, der giver de firmarejser vi udbyder, til store oplevelser.

Tysk fodbold byder på et vanvittigt set up omkring kampene, med masser af biergardens og store opvarmningsfester til kampene. Vores guider vil sørge for at tage jer de rigtige steder hen inden og efter kampene, der vil sikre jer den største oplevelse.

Vi har gode aftaler med blandt andet Hertha Berlin, på det imponerende Olympia Stadion og HSV på det stemningsfyldte Volkspark Stadion, som begge er i kort kører afstand fra Danmark.

Foreslået program til firmarejser eller privat grupperejser til fodbold i Bundesligaen:

Fredag:

Afrejse fra arbejdspladsen, fodboldklubben eller anden ønsket destination.

Under busturen vil vores guide sætte jer godt ind i hvad Hertha Berlin er for klub, og bla. fortælle om Olympia Stadion. Så tager vi et spil Bundesliga Banko inkl. fine præmier. På færgen spiser vi aftensmad i den store buffet, hvor der også er øl, vand og vin ad libitum. Når vi ankommer til Berlin, tager vi ud og ser på nattelivet og får lidt øl inden sengen kalder.

Lørdag:

Dagen starter i den store morgenmadsbuffet på hotellet, inden der er et par timer ledigt til lidt sightseeing. Ved 12-tiden sætter vi kursen mod det Olympiske Stadion, hvor vi skal varme op på en stor biergarden. Her er der altid fyldt med glade fodboldfans og god stemning.

Efter kampen sætter vi kursen tilbage mod Berlin, hvor vi skal have lidt aftensmad og se på nattelivet.

Søndag

Søndag sætter vi igen kursen mod Danmark og på færgen får vi os en god frokost i buffeten.

Dette er bare et af mange forslag til hvordan en privat tur med Bundesliga Bussen kan se ud, og et program vi har haft stor succes med tidligere. Men vi kan strikke det sammen helt som I ønsker det. Men vil meget gerne komme med input, da vi er specialister på fodboldrejser til Bundesligaen, der passer perfekt til firmature.

Foreslået program til firmatur eller privat grupperejser til fodbold i England, Italien, Spanien, Argentina eller Brasilien m.m.:

Fredag

Afrejse fra arbejdspladsen, fodboldklubben eller anden ønsket destination.

Vi mødes på hotellet og tager ud og spiser sammen, også tager vi videre på en bar. Guiden vil her fortælle en masse om klubben og stadion.

Lørdag

Vi tager på pub og spiser frokost og får en masse pre-match øl, inden kampen på stadion.
Efter kampen bliver vi på pubberne omkring stadion, hvor den vil stå på flere øl, røverhistorier og hvor vi, forhåbentlig, kan fejre sejren sammen.

Søndag

Afrejse dag, vi siger farvel til hinanden og siger tak for denne gang (bestiller du et sent fly hjem, kan du nå sightseeing i London)

Interesseret i at høre mere om vores firmarejser?

Så tænker du at dette kunne være en fed tur for arbejdspladsen, et kundearrangement, din fodboldklub eller vennegruppe, så tøv ikke med at kontakte os på [email protected] eller ring til Nicolai på tlf. 2220 5114.