Fodbold i Tyskland

Alle fodboldrejser til Tyskland er oplagte valg, hvis du leder efter en succesrig fodboldweekend. Her er der store stadions, traditionsrige klubber, fantastisk stemning på lægterne og et setup omkring kampene, der ligger helt i top. Afstanden til de fleste klubber er overskuelig, og 3. Liga & Regionalliga skal bestemt besøg værd.

3. Liga er som divisionsbold herhjemme på steroider. Her findes klubber som Dynamo Dresden, VfB Lübeck, Rot-Weiss Essen, Ingolstadt & 1860 München, som alle har store stadions og kæmpe fanskare. Regionalliga er en super hyggelig række, hvor der findes mange kultklubber, som bestemt er et besøg værd, når man er på fodboldrejse i Tyskland. I de fleste storbyer i Tyskland finder man også klubber som ligger i Regionalliga, Tyskland’s 4. bedste række.

Vores fodboldrejser til 3. Liga & Regionalliga

  • Fodboldrejser til VfB Lübeck

    Lige syd for den tyske grænse finder du Lübeck, den mere end 1000 år gamle by. Byens stolthed, VfB Lübeck spiller i 3. Liga, hvor en række storklubber lægger vejen forbi, det gamle og charmerende Stadion an der Lohmühle. Old school tysk, når det er bedst.

  • Fodboldrejser til det kulte Berlin

    Fodboldkultur i Berlin er meget mere end Hertha BSC og Union Berlin. Vi skræddersyer din weekend, hvor du kommer til at lære Regionalliga Nordost, som er Tysklands 4. bedste række, lidt bedre at kende. Det bliver sehr schön mit bier vom fass.

Vores grupperejser med guide til Tyskland

Vores fodboldrejser til 3. Liga & Regionalliga inkluderer (som minimum) altid

  • Billet til én eller flere kampe i 3. Liga og/eller Regionalliga.

  • Overnatning(er) på 2-3 eller 4-5 stjernede hoteller (valgfrit)

  • Morgenbuffet på hotel (tilkøb)

  • Groundhoppingtours guide på hele turen (kun på grupperejser)

Fly er ikke inkluderet

Vores fodboldrejser til Tyskland er altid uden fly. Med alle de forskellige flyselskaber og flyafgange, der flyver til og fra de store tyske byer, er det vores erfaring at det er bedst, at man selv booker. Det giver en større frihed til den enkelte, og på den måde bestemmer man også selv, om hvornår man ankommer og tager afsted igen, samt hvor man tager afsted fra og rejser hen efterfølgende.