Fodboldrejser og fodboldture

Vores fodboldrejser er noget ud over det sædvanlige, og vi vælger ikke destinationer, ud fra hvor de dyreste og bedste fodboldspillere slår deres folder, men derimod går vores rejser til de stadions, hvor der er mulighed for at opnå de bedste fanmæssige-, historiske- og autentiske fodboldoplevelser. Et stadionbesøg handler om meget mere end spillet på banen, og derfor vil du med os, højst sandsynligt ikke komme til at opleve de helt store stadions, men istedet tager vi dig med til de stadions, hvor du får de største, og mest specielle stadion oplevelser.

Vi elsker fodbold og ønsker for alt i verden at bevare romantikken i fodbolden – for det er jo romantikken i foldbolden, de fleste af os har forelsket os i, og stadig elsker. Alle fodboldrejser er grupperejser med guide, der har samme tilgang og er med for, at du kan få den bedste og mest oplysende fodboldoplevelse, fra én som kender klubben, lokalområdet eller blot har årevist erfaring fra diverse fodboldrejser rundt omkring i verden.

Fodboldrejser Tyskland

Bundesliga Bussen – Tyskland kan bare noget, når det gælder fodbold!

I Tyskland får du formentligt de største stadionoplevelser i Europa. De tyske stadions er næsten altid fyldt til randen, og alle klubber har en fantastisk fankultur, der er en oplevelse værd. Desuden er hele setuppet på og omkring stadion skabt til at tilskuerne får en unik fodboldoplevelse i Tyskland.

Bundesliga Bussen vil køre så ofte, der er interessante kampe at se. Det kan enten være som en-dags tur eller weekendtur. Groundhopping Tours vil besøge Bundesligaen, 2. bundesliga, 3 bundesliga – og måske endda helt ned i Regional Ligaen for at få nogle anderledes og specielle oplevelser.

Groundhopping fodboldrejser – store oplevelser til små grupper!

Vi flyver ud i Europa og giver dig nogle store, unikke stadionoplevelser. Vi prøver så vidt muligt at se så mange kampe som muligt, mens vi er af sted, hvilket også er essensen i at groundhoppe.
Vi skræddersyr et program for hele turen, der kan indeholde oplæg til hovedkampen af en fan, en spiller eller anden person med tilknytning til klubben, en guidet tur i byen med fokus på fodholdhistorien, specielle restaurant- og barbesøg – alle med tilknytning til fodbolden.

Disse arrangementer vil være frivillige at deltage i, men vi håber på, at så mange som muligt vil deltage.

Tidligere fodboldrejser

Når vi tager ud på vores fodboldrejse er der altid minde én guide med. Det er en person, der med sit lokalkendskab, viden om klubben eller til fodbold helt generelt, deler ud af  siden og sørger for, at give en helt unik fodboldoplevelse. Læs om vores fodboldrejse guider her.