fbpx
Privat Bundesligabus2023-11-05T12:37:17+01:00

Book din egen Bundesligabus og få en unik oplevelse

Nu har du muligheden for at booke din helt egen Bundesligabus!

Det kan enten være den store VIP bus med plads til 50 personer, med et stort rundbord bagerst i bussen eller den mindre VIP minibus med plads til 14 mand.

Om det er vennegruppen, fodboldholdet, tipsklubben, firmaet, kunderne eller erhvervsnetværket du tager med er helt op til dig – en ting er sikkert, og det er at det bliver en fremragende tur i det helt rigtige selskab.

Du bestemmer selv destinationen, kampen og afgangssted, og så sørger vi for at bussen er klar til at fragte jer til fodbold i Tyskland! Om i vil til topfodbold i Dortmund, opleve det store Olympiastadion med Hertha Berlin, den unikke kultoplevelse i Hamborg hos St. Pauli eller noget fjerde er helt op til jer. Det er kun fantasien der sætter grænser!

Det vil naturligvis også være muligt at få en guide med på turen, hvis dette ønskes. Guiden vil være en fra Groundhopping Tours, som har besøgt netop jeres destination mange gange – han kan derned sætte jer ind i byen og klubben i skal besøge.

Tyskland er nok det sted i Europa, hvor du får de største, vildeste og mest intense stadion-oplevelser. Stadions er næsten altid fyldt og alle klubber har en fantastisk fan-kultur, der er værd at opleve. Ydermere er hele setuppet i og omkring stadion skabt til tilskuerne, hvorfor en fodboldrejse til Tyskland alt i alt er en unik oplevelse.

Bundesligabussen kører enten være som en-dags eller weekendtur. Vi kører til Bundesligaen, 2. Bundesliga, 3. Bundesliga, og måske endda helt ned i Regional Ligaen, for at få nogle anderledes og specielle oplevelser. De fleste af vores fodboldrejser går til Berlin, Hamburg og Dortmund – specielt til de mere interessante opgør. På trods af dette betyder det at vores fodboldrejser til Tyskland ikke kun er Hamburg og Berlin, men betyder fodboldkampe og billetter til Bundesligaopgør inklusiv Bundesligabilletter til stadions rundt i hele Tyskland.

Der er, naturligvis, også mulighed for at få et fadølsanlæg med i bussen.

Vores private Bundesligabusser inkluderer altid:

  • Officielle fodboldbilletter til kampen, hvor i sidder samlet

  • Overnatninger på 3-4 stjernede hoteller, centralt placeret i byerne i besøger.

  • Morgenbuffet på hotellet

  • Groundhoppingtours guide på hele turen (tilkøb)

Interesseret i at høre mere om vores private Bundesligabus?

Hvis du tænker at dette kunne være en fed tur for vennegruppen, fodboldholdet eller dine samarbejdspartnere, så tøv ikke med at kontakte os!

Tilmeld nyhedsbrev

Aktuelle Bundesligabusture til Tyskland

Hvis du hellere vil med vores store Bundesligabus med en masse andre fodboldinteresserede mennesker, så har vi både en bus fra København og Aalborg, når vi fredag d. 2. februar kører imod Berlin, hvor vi skal ind og se Hertha Berlin – Hamburger SV på det store Olympiastadion.

Bundesligabussen: Hertha Berlin – Hamburger SV (fra Aalborg)

02/02 – 04/02, 2024

Tag med Bundesligabussen til 2. Bundesliga storkampen imellem Hertha BerlinHamburger SV på det store Olympiastadion i Berlin. Quiz og banko undervejs på bussen, og mulighed for ishockey og mindre kampe i skønne Berlin.

Bundesligabussen: Hertha Berlin – Hamburger SV (fra København)

02/02 – 04/02, 2024

Tag med Bundesligabussen til 2. Bundesliga storkampen imellem Hertha BerlinHamburger SV på det store Olympiastadion i Berlin. Quiz og banko undervejs på bussen, og mulighed for ishockey og mindre kampe i skønne Berlin.

Titel

Go to Top