Book din egen Bundesligabus og få en unik oplevelse

Nu har I muligheden for at booke jeres helt egen Bundesligabus!

Det kan enten være vores store VIP-bus med plads til 35 personer, der har et stort rundbord bagerst i bussen, eller den mindre VIP minibus med plads til 14 personer.

Om det er vennegruppen, fodboldholdet, tipsklubben, firmaet, kunderne eller erhvervsnetværket I tager med er helt op til jer. Én ting er sikkert – det bliver en fremragende tur i det helt rigtige selskab!

I bestemmer selv destinationen, kampen og afgangssted, så sørger vi for, at bussen er klar til at fragte jer til fodbold i Tyskland! Om I vil til topfodbold i Dortmund, opleve det unikke Olympiastadion i Berlin, den unikke kultoplevelse i Hamborg hos St. Pauli eller noget fjerde er helt op til jer. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Det vil naturligvis også være muligt at få en guide med på turen, hvis dette ønskes. Guiden vil være en fra Groundhopping Tours, som har besøgt netop jeres destination mange gange.

Tyskland er nok det sted i Europa, hvor man får de største, vildeste og mest intense stadionoplevelser. De tyske stadions er næsten altid fyldt og alle klubber har en fantastisk fankultur, der er værd at opleve. Ydermere er hele setuppet i og omkring stadion skabt til tilskuerne, hvorfor en fodboldrejse til Tyskland alt i alt er en unik oplevelse.

Bundesligabussen kører enten som en-dags- eller weekendtur. Vi kører til Bundesligaen, 2. Bundesliga, 3. Liga og måske endda helt ned i Regional Ligaen, for at få nogle anderledes og specielle oplevelser. De fleste af vores fodboldrejser går til Berlin, Hamburg, Wolfsburg og Dortmund. Men vi kører naturligvis også til mange andre destinationer.

Psst! I den store bus med plads til 35 mennesker er der mulighed for at få et fadølsanlæg med i bussen.

Vores private Bundesligabusser inkluderer altid:

  • Officielle fodboldbilletter til kampen, hvor i sidder samlet

  • Overnatninger på 3-4 stjernede hoteller, centralt placeret i byerne i besøger.

  • Morgenbuffet på hotellet

  • Groundhoppingtours guide på hele turen (tilkøb)

Interesseret i at høre mere om vores private Bundesligabus?

Hvis du tænker at dette kunne være en fed tur for vennegruppen, fodboldholdet eller dine samarbejdspartnere, så tøv ikke med at kontakte os!

Tilmeld nyhedsbrev