Giv et gavekort til en fodboldrejse

Skriv til bestillinger@groundhoppingtours.dk med følgende information:

  • Ønsket beløb på gavekort
  • Navn på modtager
  • Så sender vi gavekortet tilbage på mail.

Køb et gavekort til en fodboldrejse til manden, der har alt. Drengen der dagdrømmer om fodbold, fanatikeren der står på stadion weekend efter weekend, eller til hele familien.

Med Groundhopping Tours rejser man til stadions rundt omkring i verden og Europa, for at jagte de mest fantastiske stadionoplevelser. Vi har samarbejde med en rækker klubber i Tyskland, England, Italien, Østeuropa og mange andre steder, hvor man kan opleve alt det fede ved fodbold. Vi går meget op i at man får den totale fodboldoplevelse, når man er ude på sin fodboldrejse. Vi har besøgt alle lokationer flere gange, og kan dermed tilbyde jer et skræddersyet program til jeres fodboldrejse.

Vi tilbyder også grupperejser med guider, hvor der er andre ligesindede fodboldfans med på tur. Her vil der altid er er en eller flere fodboldrejseguider tilknyttet. Det giver de mest interessante og informative fodboldoplevelser, der krydret med kærlighed til fodbolden, må anses som en ultimativ gave.

Se vores udvalg af fodboldrejser på egen hånd, fodboldrejser med guide eller vores store Bundesligabus der kører til fodbold i Tyskland.

Hvilke fodboldoplevelser vi efterstræber

Når vi sender danskere ud på eventyr i fodboldeuropa, sørger vi for at alt det praktiske spiller, så de rejsende kun skal tænke på, at få hele oplevelsen med. Vi står for overnatninger på gode hoteller vi tidligere har besøgt, officiele kampbilletter til jeres ønskede kampe, samt anbefalinger og tips og tricks til oplevelser i lokalområdet. På den måde, ved vi at i får en fremragende fodboldrejse.

På vores grupperejser forsøger vi så vidt muligt, at se så mange kampe som muligt, mens vi er af sted. Der vil være et program for hele weekenden, som kan indeholde oplæg til hovedkampen af en fan, spiller eller anden person med tilknytning til klubben, en guidet tur i byen med fokus på fodboldhistorien, specielle restaurant- og bar-besøg, alle med tilknytning til fodbolden. Alle disse arrangementer er frivillige at deltage i – men vi håber altid på at så mange som muligt vil deltage.

Groundhoppingtours elsker fodbold og ønsker at bevare romantikken i fodbolden – det er romantikken i foldbolden de fleste af os har forelsket os i, i tidernes morgen. Derfor ønsker vi ikke at støtte foretagender, som er med til at ødelægge romantikken, og det tror vi også, har skinnet igennem på alle vores tidligere fodboldrejser. Læs mere om hvem Groundhopping Tours er, og hvad vi vil give fodboldfans.

Fodboldture hos os inkluderer altid:

  • Fodboldbilletter til kampen
  • Overnatning(er) på centralt beliggende hotel
  • Morgenmadsbuffet på hotellet
  • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)
  • Guider der er fodboldnørder til fingerspidserne (kun på grupperejser)