Fodbold i London

London er oplagt at tage til, når man vil se fodbold. Der er altid en god håndfuld klubber i Premier League, Championship, League One & League Two, som spiller på hjemmebane i weekenderne. Der findes faktisk hele 17 professionelle fodboldklubber i ‘The Greater London’ – så mulighederne er mange, og man kan nå at se en håndfuld kampe på en weekend, hvis man planlægger sin tur ordentligt – og det hjælper vi naturligvis med.

Der er gode muligheder for at få en masse spændende stadions på sit Groundhopper CV, og stemningen er super fed! Især til klubberne i de lavere rækker. Fodboldrejser til London, er hos os, ensbetydende med besøg på det stemningsfyldte Selhurst Park, hvor Crystal Palace hører hjemme, eller en tur på The New Den, hvor kultklubben Millwall spiller deres hjemmebanekampe. Man kan også besøge Wimbledon og opleve deres unikke klubhistorie, med et besøg på Plough Lane.

Vores fodboldrejser til London

  • Fodboldrejser til Millwall

    Et besøg hos den engelske kultklub Millwall FC, er et must for alle fodboldelskere. Når du træder ind på The Den, får du en autentisk stadionoplevelse i et rigtigt arbejderklassemiljø, langt væk fra stjernerne i Premier League. Det er engelsk fodbold, når det er bedst!

  • Fodboldrejser til Crystal Palace

    Besøg det fede Selhurst Park, hvor stemningen altid er fantastisk, når de lokale drenge fra London bydelen Croydon går på banen, imod de store giganter fra Premier League. Holmesdale Fanatics, skal nok sætte gang i det ældgamle stadion fra 1924!

Vores grupperejser med guide til London

Championship, League One & League Two kampe i London

Samtidig er der virkelig også mange spændende klubber i de lavere rangerende rækker, hvor man får en unik stadionoplevelse, der er rige på kultur og passion for fodbolden. Det er her de lidt mere eksotiske stadions, man får på sit Groundhopper CV. Hvis skræddersyer naturligvis et program til jer, hvis i ønsker dette.

Vores fodboldrejser til London inkluderer (som minimum) altid

  • Billet til én eller flere kampe i London.

  • Overnatninger på 3-4 stjernede hoteller

  • Morgenbuffet på hotel (tilkøb)

  • Groundhoppingtours guide på hele turen (kun på grupperejser)

Fly er ikke inkluderet

Vores fodboldrejser til London er altid uden fly. Med alle de forskellige flyselskaber og flyafgange, der flyver til og fra London, er det vores erfaring at det er bedst, at man selv booker. Det giver en større frihed til den enkelte, og på den måde bestemmer man også selv, om hvornår man ankommer og tager afsted igen, samt hvor man tager afsted fra og rejser hen efterfølgende.