fbpx
Groundhopping-rejser2021-05-21T15:18:46+02:00

Fodboldrejser med Groundhopping Tours

På vores fodboldture tager vi ud i Europa og andre dele af verden, og får nogle store, specielle stadionoplevelser. Vi prøver så vidt muligt, at se så mange kampe, som muligt mens vi er afsted. Der vil være et program for hele weekenden, som kan indeholde oplæg til hovedkampen af en fan, spiller eller anden person med tilknytning til klubben, guidet tur i byen med fokus på fodhold historien, specielle restaurant/bar besøg alle med tilknytning til fodbolden. Alle disse arrangementer vil være frivillige at deltage i, men vi håber på at så mange som muligt vil deltage.

 • Den store derby rundrejse

  17/09 – 27/09 – 2021

  Forbered dig på den mest vanvittige derby-rundrejse til dags dato med start i Beograd, videre til Sarajevo, inden vi slutter af i Budapest!

 • FC United of Manchester // Sæson 21/22 – efterårstur

  FC United of Manchester er ikke en gammel historisk klub, men derimod en nyere og virkelig unik klub. FC United of Manchester blev grundlagt i 2005, da Glazer gjorde sit indtog i Manchester United.

  Pris: 2495,- pr. person i delt twin værelse

 • Udsolgt/Venteliste

  Groundhopping Norditalien // AC Milan – Juventus

  San Siro er snart en saga blot. Planerne om et nyt stadion har været på tegnebrættet i mange år, og nu ser det ud til at blive en realitet. Derfor er det tid til at få dette historiske stadion på dit CV inden det er for sent.

  Forventet pris: ca. 3.500-4.500 kr.

 • The Eternal Derby: Røde Stjerne – Partizan Beograd

  25/02 – 28/02 – 2022

  Oplev og Røde Stjerne – Partizan Beograd i et af de største og vildeste derby’s. Vi gentager selvfølgelig den store succes, og tager til Beograd for, at opleve måske det største lokalopgør tribunemæssigt i hele Europa.

   

 • Derby della Capitale: Lazio – Roma

  24/09 – 27/09 – 2021

  Når byens to giganter, AS Roma og SS Lazio, tørner sammen på Stadio Olimpico, fylder begge klubbers ultras curvaerne, og skaber en helt elektrisk atmosfære.

 • Budapest Derby: Ferencvaros – Ujpest

  24/09 – 27/09 – 2021

  Tag med til fantastiske Budapest og oplev det store Budapest derby, når de to traditionsklubber Ferencvaros og Ujpest tørner sammen i et historisk brag.

 • Derby della Lanterna: Genoa – Sampdoria

  10/12 – 13/12 – 2021

  Derbyet er kendt for at være et af de mest farverige opgør i Italien, og her er virkelig gang i tribunerne! Stadio Luigi Ferraris er et ikonisk og et meget atypisk Italiensk stadion, hvor tilskuerne befinder sig meget tæt på banen. Der venter dig en vanvittig stemning og intim stadionoplevelse.

 • De Klassieker: Feyenoord – Ajax

  17/12 – 20/12 – 2021

  Opgøret Feyenoord – Ajax er en klassisk rivalisering mellem de to største byer i landet, med hver sin kultur, der kæmper om æren.

   

 • AS Roma – Juventus // Groundhopping Rom

  Skriv til [email protected] eller ring til Nicolai på telefon 22205114

  pris: 2995 kr.i delt twin værelse

 • The Eternal Derby: Partizan Beograd – Røde Stjerne

  17/09 – 20/09 – 2021

  Hold på hat og briller – og forbered dig på et af de mest vanvittige og intense derby’s i Europa. Dette klassiske opgør er på toppen af listen blandt alle groundhoppere!

 • Derby della Capitale: AS Roma – SS Lazio

  18/03 – 21/03 – 2022

  Derby della Capitale er den ultimative fodboldoplevelse i Italien, hvor begge Ultras grupper sørger for en helt fantastisk atmosfære på Stadio Olimpico.

Fodboldrejser hos os inkluderer

 • Fodboldbillet til kampen

 • Overnatning(er) på centralt beliggende hotel

 • Morgenmadsbuffet på hotellet

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

 • Erfaren guide (ofte flere)

Officielle kampbilletter

Vi køber altid alle fodboldbilletter direkte hos klubben, hvor vi sørger for gode pladser. På den måde støtter vi klubben uden mellemmænd, og er altid sikre på billetternes autencitet.

Centralt belligende hoteller

Placeringen af hotellerne, som vi overnatter på, er altid centralt beliggende i byen, så man også har mulighed for, at snuse lidt til byens puls, dens oplevelser og mærke stemningen.

Fodboldture med ligesindede

Du/I kommer til at rejse med folk, der er fodboldnørder med stor kærlighed og respekt til sporten, og ønsker at opleve en fodboldrejse ud over det sædvanlige. Vi dyrker sammeholdet på hele turen, også mens vi er dernede, og naturligvis på vej hjem. Vi spiser fællesmiddage ude i byen, afholder quizzer, fortæller røverhistorier, og man er aldrig overladt til sig selv, selv hvis man rejser alene.

Guiderne

Vi sender altid en af vores guider med på vores fodboldture. Det er der typisk én, der kender klubben, byen eller bare har erfaringen fra utallige rejser, én som kan dele ud af sin viden, passion og glæde ved fodbolden. Guiden sørger for, at alle kan nyde den fulde oplevelse, introducerer de små perler i området og kan øse ud af en stor portion lokalkendskab, så turistfælderne bliver undgået, og man får den ægte lokal-fan-oplevelse.

Om Groundhopping

Groundhopping er ikke et nyt fænomen, og har eksisteret siden starten af 70’erne i England og 80’erne i Tyskland. Groundhopping kaldes ofte for en hobby, men for de mest dedikerede er det en livsstil, der kommer gennem en brændende kærlighed for fodbolden og ønsket komme på unikke fodboldrejser. Der finder ingen klar definition for, hvad en Groundhopper er, men for at være medlem af den engelske ‘The 92 Club’, skal man have besøgt samtlige stadions i Premier League og The Championship – en klub der har godt 1.100 medlemmer. Læs mere om Groundhopping Tours her.

Tidligere fodboldture:

Go to Top