fbpx
Groundhopping-rejser2023-07-05T20:10:44+02:00

Grupperejser med Groundhopping Tours

På vores grupperejser drager vi ud i Europa og andre dele af verden, og får nogle store, specielle stadionoplevelser. Vi prøver så vidt muligt, at se så mange kampe som muligt, mens vi er afsted. Der vil være et program for hele perioden vi er afsted, som kan indeholde oplæg til hovedkampen af en fan, spiller eller anden person med tilknytning til klubben, guidet tur i byerne med fokus på den lokale fodboldhistorie og specielle restaurant/bar besøg alle med tilknytning til fodbolden. Alle disse arrangementer, udover selve fodboldkampene, vil være frivillige at deltage i, men vi håber på at så mange som muligt vil deltage.

Vores grupperejser har i løbet af årerne bragt os til flere derbykampe i Europa, end man kan tælle til, uge-lange ture til Brasilien, Argentina og Colombia i Sydamerika, samt ture til de lidt mere ukendte fodboldsteder, som Nordmakedonien, Baltikum og Finland. Vi prøver så vidt muligt at have minimum én transatlantisk grupperejse pr. halvår, som typisk vil gå til Sydamerika, samt en god håndfuld rejser til forskellige fede destinationer rundt omkring i Europa. På et tidspunkt skal vi også videre, og prøve at opleve Afrika og Asien og deres respektive fodboldkultur.

Vi glæder os til at have jer med på vores grupperejser – de er altid super sociale, og man bliver aldrig overladt til sig selv. Kom med på tur!

Siden vil blive opdateret løbende, når nye grupperejser bliver sat til salg.

 • Bundesligabussen: Hertha Berlin – Hamburger SV (fra Aalborg)

  02/02 – 04/02, 2024

  Tag med Bundesligabussen til 2. Bundesliga storkampen imellem Hertha Berlin – Hamburger SV på det store Olympiastadion i Berlin. Quiz og banko undervejs på bussen, og mulighed for ishockey og mindre kampe i skønne Berlin.

 • Reims – Marseille, champagne tur

  02/05 – 06/05, 2024

  Tag med på den helt store champagne tur i skønne Reims. Vi skal besøge de store champagnehuse, spise lækker mad og se Ligue 1 opgøret imellem Reims, med Daramy på holdet, når storklubben Olympique Marseille kommer på besøg.

 • Påsketur til England

  28/03 – 02/04, 2024

  Tag med på grupperejsen, når vi tager til London på den fedeste påsketur! Vi starter turen i Sundby Idrætspark, og skal derefter både se Millwall på The New Den, Charlton på The Valley og kultklubben Dulwich Hamlet på Champion Hill.

 • Legia Warszawa – Lech Poznań

  10/11 – 13/11, 2023

  Tag med på grupperejsen, når vi skal til Polen’s hovedstad og opleve det vilde opgør imellem Legia Warszawa – Lech Poznan. Det bliver en stemningsmæssig topkamp, med pyro og tifoer i absolut verdensklasse. Legia er et af de fedeste steder at se fodbold!

 • AEK Athen – Panathinaikos

  05/01 – 08/01, 2024

  Oplev et af de største opgør i Grækenland til derbyet imellem AEK Athen – Panathinaikos på AEK’ stemningsfyldte nye stadion. Stemningen skal nok blive intens, når de 30.000 tilskuere fra AEK tager imod rivalerne. Græsk når det er bedst.

 • Hamburger SV – St. Pauli

  03/05 – 05/05, 2024

  Oplev et af de største opgør i Tyskland, når Hamburger SV tager imod bysbørnene fra St. Pauli. Det er to fangrupper og hold som bestemt ikke kan lide hinanden, og der vil være fuld gas på tribunerne på det imponerende Volksparkstadion, når de to hold går på banen.

 • Crystal Palace – Burnley F.C.

  23/02 – 27/02, 2024

  Tag med til Croyden og oplev Crystal Palace’s fede hjemmebane, når Burnley kommer op besøg. Guide på turen er livslag Crystal Palace fan Anders Hald, som har været besøgt området mere end 25 gange. En kamp i Championship eller League One, når vi også.

 • Ferencvaros – Ujpest

  24/05 – 27/05, 2024

  Oplev Budapest derbyet imellem Ferencvaros – Ujpest, på det nye Ferencvaros Stadium. Dette opgør er et undervurderet derby i den østlige del af Europa, men stemningen er ikke til at tage fejl af. Sidste spillerunde i Ungarn!

 • Røde Stjerne – Partizan Beograd

  01/03 – 04/03, 2024

  Oplev The Eternal Derby, på det stemningsfyldte Rajko Mitic Stadion. Røde Stjerne og Partizan Beograd har en historie, som de færreste andre klubber kan matche, og hadet mellem disse klubber vil ingen ende tage. Et af de vildeste derbies i Europa.

 • Grupperejse til Argentina

  29/03 – 08/04, 2024 (OBS: Rejsen kan rykkes til 05/04 – 15/04, 2024)

  Oplev magiske Buenos Aires og passionen for fodbold i Argentina på en rejse i Diego Maradonas fodspor, fra Argentinos Juniors til mægtige Boca Juniors. Der bliver, kort sagt, fuld knald på tribunerne når vi skal besøge fantastiske Argentina.

 • Grupperejse til Colombia

  12/04- 22/04 2024

  Oplev fodboldkulturen i det spektakulære Colombia, hvor vi med lokale guider besøger klubber i både Bogota og Medellin, udforsker det sydende byliv, og bliver introduceret for landets enestående kultur, natur og historie.

 • Bundesligabussen: Hertha Berlin – Hamburger SV (fra København)

  02/02 – 04/02, 2024

  Tag med Bundesligabussen til 2. Bundesliga storkampen imellem Hertha Berlin – Hamburger SV på det store Olympiastadion i Berlin. Quiz og banko undervejs på bussen, og mulighed for ishockey og mindre kampe i skønne Berlin.

 • VM i Dart & Millwall – Huddersfield

  15/12 – 17/12, 2023

  VM i dart og fodbold i London. Oplev store spil fra Michael Smith, Van Gerwen og de andre dartstjerner, når stemningen bliver helt elektrisk i det legendariske Alexandra Palace. Turen bliver krydret med Millwall – Huddersfield på The New Den.

 • Grupperejse til Brasilien 2023

  20/10 – 30/10, 2023

  Medrivende sambabold, det legendariske Maracanã, stemningsfyldte Rio Derbyer, kridhvide Copacabana og fantastiske Sao Paulo. Igen i 2023 samarbejder Groundhopping Tours og Brasserbloggen om årets fodboldrejse til Brasilien.

Fodboldrejser hos os inkluderer

 • Fodboldbillet til kampen

 • Overnatning(er) på centralt beliggende hotel

 • Morgenmadsbuffet på hotellet

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

 • Erfaren guide (ofte flere)

Officielle kampbilletter

Vi køber altid alle fodboldbilletter direkte hos klubben, hvor vi sørger for gode pladser. På den måde støtter vi klubben uden mellemmænd, og er altid sikre på billetternes autencitet.

Centralt belligende hoteller

Placeringen af hotellerne, som vi overnatter på, er altid centralt beliggende i byen, så man også har mulighed for, at snuse lidt til byens puls, dens oplevelser og mærke stemningen.

Fodboldture med ligesindede

Du/I kommer til at rejse med folk, der er fodboldnørder med stor kærlighed og respekt til sporten, og ønsker at opleve en fodboldrejse ud over det sædvanlige. Vi dyrker sammeholdet på hele turen, også mens vi er dernede, og naturligvis på vej hjem. Vi spiser fællesmiddage ude i byen, afholder quizzer, fortæller røverhistorier, og man er aldrig overladt til sig selv, selv hvis man rejser alene.

Guiderne

Vi sender altid en af vores guider med på vores fodboldture. Det er der typisk én, der kender klubben, byen eller bare har erfaringen fra utallige rejser, én som kan dele ud af sin viden, passion og glæde ved fodbolden. Guiden sørger for, at alle kan nyde den fulde oplevelse, introducerer de små perler i området og kan øse ud af en stor portion lokalkendskab, så turistfælderne bliver undgået, og man får den ægte lokal-fan-oplevelse.

Om Groundhopping

Groundhopping er ikke et nyt fænomen, og har eksisteret siden starten af 70’erne i England og 80’erne i Tyskland. Groundhopping kaldes ofte for en hobby, men for de mest dedikerede er det en livsstil, der kommer gennem en brændende kærlighed for fodbolden og ønsket komme på unikke fodboldrejser. Der finder ingen klar definition for, hvad en Groundhopper er, men for at være medlem af den engelske ‘The 92 Club’, skal man have besøgt samtlige stadions i Premier League og The Championship – en klub der har godt 1.100 medlemmer. Læs mere om Groundhopping Tours her.

Tidligere fodboldture:

Titel

Go to Top