fbpx

Fodboldrejser til St. Pauli

Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde på det altid udsolgte Millerntor! Stemningen i St. Pauli er i topklasse, og fansene fra denne unikke kult-klub leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer logebilletter med mad og fri bar samt ophold på centralt hotel.

Beskrivelse

 • Dage: 2-4 dage

 • Pris: Fra 2495,- pr. person

 • Dato: Flere datoer

Oplev St. Pauli og det kulte Millerntor  

Kult-klubben over dem alle; FC St. Pauli! Og med god grund står at St. Pauli´s hjemmebane, Millerntor, højt på bucketlisten hos de fleste Groundhoppere.
Midt på Reeperbahn tordner stadionet op, og i timerne frem til kampen fyldes kneiperne i Reeperbahn, med fans og dødningehoveder på trøjer og flag.
St. Pauli er en gammel traditionsklub der blev grundlagt i 1910, og fik i midt 80´erne status som kult klub. Den yderste venstrefløj kastede sin kærlighed over klubben, hvor også det kendte dødningehoved kom til. Tilskuertallet og fanbasen steg kraftigt, og i dag er Millerntor udsolgt til alle kampe.

Derfor er det noget helt specielt for os, at vi kan tilbyde rejser til denne unikke perle!

Hamburg er samtidig en fantastisk på til en weekend eller forlænget weekend. Er du til fart på om natten så har du reeperbahn, du har det kulte Altona område og så må vi heller ikke glemme hele havnefronten, hvor du kan tage en sejltur på Elben.

Groundhoppingmæssigt gemmer Hamborg også på mange små skatte. Du kan besøge kultklubben Altona, det hyggelige, Stadion Hoheluft, hæderkronede HSV eller måske tage lyntoget toget til Hannover og se Hannover 96.

Når kampene ligger fast, sender vi vores forslag til den perfekte fodboldweekend. Her har I således mulighed for, at tilkøbe billetter og transport til andre kampe (tilkøb). Der venter jer en af de helt store stadionoplevelser og vi hjælper selvfølgelig gerne med, at skræddersy jeres fodboldrejse.

Vi har været på Millerntor og groundhoppet Hamburg i området masser af gange.

St. Pauli’s kampe 22/23 sæsonen på Millerntor

11/09 2022 vs Sandhausen
01/10 vs Heidenheim
16/10 vs HSV (Udsolgt)
29/10 vs Darmstadt
09/11 vs Holstein Kiel
04/02 vs Hannover 96
11/02 vs 1. FC Kaiserlautern
25/02 vs Hansa Rostock
11/03 vs SpVgg Greuther Fürth
01/04 vs Jahn Regensburg
15/04 vs Eintracht Braunschweig
29/04 vs Arminia Bielefeld
13/05 vs Fortuna Düsseldorf
28/05 vs Karlsruhe SC

Kampene er ikke fastlagte

Kampene i Tyskland bliver først fastlagt omkring 6 uger før kampen. De tyske kampe i Bundesligaen spilles fra fredag aften til søndag aften. Derfor anbefaler vi jer at I booker fra turen fra fredag – mandag, så i er sikre på at se hovedkampen på turen på Millerntor.

Som altid når vi er afsted, fylder vi weekenden op med fodbold. Se nogle af vores tidligere fodboldrejser, hvor du kan se hvor stærkt et fodboldprogram, vi altid går efter. Du kan læse mere om fodbold i Tyskland her.

Pladser på stadion

Vi har i samarbejde med St. Pauli fået pladser i logen, men hvor man har pladser ude på sydtribunen bag mål (også mulighed for at opgradere til langsiden)

I kommer derfor til at opleve en af de mest specielle og særprægede loungeområder, og inden kampen vil der blive serveret mad og Bier vom Fass. Der er selvfølgelig fri bar før, under og 1 time efter kampen, så du slipper for, at stå i lange køer under kampen når der skal provianteres.

Pris fra 2695,- kr. pr. person

Glæd dig – det bliver mega kult 

Vi skræddersyer dit helt eget weekend program 

Fodboldrejse Berlin: Hotel Mercure Château Berlin

Vi finder i samarbejde med dig, det hotel der passer bedst til jer.

Vi har været i Hamburg masser af gange, så kender byen og dets hoteller.

Hamborg på egen hånd 

 • 2. Bundesligabillet til St. Pauli kampen

 • 1-3 overnatninger på hotel i Hamburg

 • Morgenmadsbuffet alle dage

 • Mulighed for tilkøb af andre kampe

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

 • Skræddersyet program

Corona
Bliver turen annulleret grundet Corona restriktioner – tilbagebetales det fulde beløb.

Transport
Transport er ikke inkluderet i prisen. Vi vil hellere give dig muligheden for selv, at kunne bestemmen hvor du vil rejse til og fra og på på de tider som passer dig.

Det er masser af gode togforbindelser og flix busser til Hamburg, men er også ganske nemt at tage bilen derned.

Tilmelding til fodboldrejserne

Udfyld nedenstående formular og så skal vi nok vende tilbage med et skræddersyet tilbud.

Andre fodboldrejser

 • Fodboldrejser til St. Pauli

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde på det altid udsolgte Millerntor! Stemningen i St. Pauli er i topklasse, og fansene fra denne unikke kult-klub leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer logebilletter med mad og fri bar samt ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejse til Dortmund

  Groundhopping og tysk stadionkultur på øverste hylde! Oplev den gule mur på et elektrisk Westfalen-stadion og kombiner rejsen med flere lokale kampe i området. Vi sørger for centralt beliggende hotel, forslag til weekendprogram, og officielle kampbilletter.

 • Fodboldrejser til Budapest

  Rejs til magiske Budapest og oplev den historiske by med den pulserende stemning. Der er altid masser af fodbold på programmet og Budapest er bare en groundhopping-perle!

 • Fodboldrejser til St. Pauli

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde på det altid udsolgte Millerntor! Stemningen i St. Pauli er i topklasse, og fansene fra denne unikke kult-klub leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer logebilletter med mad og fri bar samt ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til Warsawa

  Oplev den polske tribunekultur i Warsawa, gå på opdagelse i hovedstadens kulturliv og slå dig på de utallige restauranter, barer eller ude i det polske natteliv. Her får du virkelig noget for pengene!

 • Fodboldrejser til Gdansk

  Gå på opdagelse i denne fantastiske by og oplev den polske fodboldkultur i den bedste række. Og så er priserne helt i bund hvilket gør Gdansk til en oplagt weekendtur krydret med  masser af fodbold, billige polske fadøl og gastronomiske oplevelser af høj klasse!

 • Fodboldrejser til Krakow

  Tag på opdagelse i charmerende Krakow og oplev den polske tribunestemning og fankultur hos både Wisla Krakow og Cracovia. Der er smæk på tribunerne, og så kan du både finde stadionplatter og fadøl til yderst rimelige priser!

 • Fodboldrejser til Hamburger SV

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde og slå dig løs på Reeperbahn! Stemningen i det nordtyske er i topklasse og Volksparkstadion leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer officielle langsidebilletter og ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til AS Roma

  AS Roma på Stadio Olimpico er noget man skal opleve! Og så må vi ikke glemme, at I har weekenden i skønne Rom, hvor der er rig mulighed for sightseeing og kulinariske oplevelser.

Titel

Go to Top