Foredrag om fodboldoplevelser og Groundhopping

Groundhopping Tours’ guider er nogle af de mest berejste fodboldfolk i Danmark. I store dele af deres liv har de søgt og fundet unikke fodboldoplevelser på alt fra verdens største stadions som Camp Nou i Barcelona og Maracanã i Brasilien til langt mindre stadions som Stadionul Cotroceni i Bukarest og Serrekunda Stadion i Gambia. Derfor har de en utrolig bred viden om rejser, stadions og fodboldkulturer fra hele verden. Som vi siger: Fodbold er meget meget mere end 90 minutter, og både af og på tribunerne er vores guider eksperter.

Den evige jagt på de store fodboldoplevelser

Guidernes jagt efter store fodboldoplevelser rundt om i verden har givet en kæmpemæssig viden og en masse store, skøre og anderledes oplevelser, og disse oplevelser kan du nu få et helt unikt indblik i. Groundhopping Tours giver dig mulighed for at booke en af vores guider til et foredrag om fodboldkultur, hvor de fortæller anekdoter om deres mest tossede, fascinerende og vilde oplevelser som groundhoppers.

Nogle vil mene, at vores foredrag ikke handler nok fodbold, men i stedet om det der sker på tribunerne og udenfor grønsværen. Men netop alt det rundt om kridtstregerne er med til at gøre fodbolden så charmerende – uanset hvilket niveau det spilles på.

Flamengo-Fluminense-Maracana

”Fodbold på alverdens breddegrader”

Spænd sikkerhedsselen og glæd dig til at komme med på rejsen og hør om traditioner og fodboldkulturer, du ikke anede eksisterede. Book foredraget med Nicolai Nielsen, som er grundlægger af Groundhopping Tours. Her kan du få indblik i, hvad Groundhopping-fænomenet er og bliv taget med på rejsen fra Riisvangen i Aarhus til Maracanã i Rio de Janeiro.

Feedback på foredrag:

“Det var bare SÅ godt – tiden gik bare så hurtigt, fordi du holdt vores interesse fanget hele vejen igennem. Har KUN fået godt feedback. Så det var et godt tip…”

– COWI

Er du, din fodboldklub eller virksomhed interesseret i at høre mere om foredraget og mulighederne, kan du altid kontakte info@groundhoppingtours.dk