Fodbold i Østeuropa

Fodbold i Østeuropa. Hvor skal man starte? Der findes så mange gamle storklubber i de her lande,  at det halve kunne være nok. Sarajevo klubberne i Bosnien-Herzegovina, Hajduk Split og Dinamo Zagreb i Kroatien, storbyerne i Polen, Warszawa, Krakow & Gdansk, de fede klubber i Bukarest i Rumænien, The Eternal Derby i Beograd imellem Røde Stjerne og Partizan Beograd. Der er store fodboldklubber over det hele, og nogle unikke historier fra krigshærgede lande. Fodbolden her er langt væk fra Premier League’s dyre billetpriser og turistprægede tribuner. Her er det stadig de lokale der tager på stadion og støtter deres lokale klub.

Vores fodboldrejser til Østeuropa med guide

Groundhopping i Østeuropa

Når vi er på groundhopping rejser i de østeuropæiske lande, ser vi selvfølgelig altid kampe i de største byer i landene vi besøger. Det er bestemt en oplevelse at rejse rundt i de unikke lande, med vilde historier. Det er noget vi kan anbefale til alle. Udover de store kampe og klubber, forsøger vi også at besøge mindre lokale klubber, og høre om deres historie.

Vores fodboldrejser til Østeuropa inkluderer (som minimum) altid

  • Billet til én eller flere kampe i Østeuropa.

  • Overnatninger på 2-3 eller 4-5 stjernede hoteller (valgfrit)

  • Morgenbuffet på hotel (tilkøb)

  • Groundhoppingtours guide på hele turen (kun på grupperejser)

Fly er ikke inkluderet

Vores fodboldrejser til østeuropa er altid uden fly. Med alle de forskellige flyselskaber og flyafgange, der flyver til og fra de østeuropæiske lande, er det vores erfaring at det er bedst, at man selv booker. Det giver en større frihed til den enkelte, og på den måde bestemmer man også selv, om hvornår man ankommer og tager afsted igen, samt hvor man tager afsted fra og rejser hen efterfølgende.