Fodbold i Frankrig

Frankrig er en klassisk destination til ski og sommerferie – men fodbolden hernede fejler bestemt heller ingenting. Vi går ikke så meget op i PSG her i butikken, men derimod storklubber som Lyon, St. Etienne og Olympique Marseille. Fankulturen fejler intet hernede. Derudover er en weekend i det franske heller ikke dumt, hvor det franske køkken, med dertilhørende vin og champagne kan nydes.

Vores fodboldrejser til Frankrig

  • Fodboldrejser til Lyon

    Lyon er en skøn by, med udsigt til Alperne og med kanaler løbende gennem byen. Olympique Lyonnais, spiller deres hjemmebanekampe på det imponerende Parc Olympique Lyonnais med plads til 60.000 tilskuere. Forvent store tifoer og imponerende stemning.

Vores grupperejser med guide til Frankrig

Vi har i øjeblikket ingen aktuelle grupperejser til Frankrig.

Groundhopping i Frankrig

Når vi er på groundhopping rejser i Frankrig, ser vi selvfølgelig altid de store klubber som Lyon og St. Etienne, samt mindre klubber rundt i landet. Det er bestemt en oplevelse at rejse rundt i det flotte land. Man kan oftest nå en håndfuld kampe på en lang weekend, hvis man planlægger sin tur ordentligt.

Vores fodboldrejser til Frankrig inkluderer (som minimum) altid

  • Billet til én eller flere kampe i Frankrig.

  • Overnatninger på 2-3 eller 4-5 stjernede hoteller (valgfrit)

  • Morgenbuffet på hotel (tilkøb)

  • Groundhoppingtours guide på hele turen (kun på grupperejser)

Fly er ikke inkluderet

Vores fodboldrejser til Frankrig er altid uden fly. Med alle de forskellige flyselskaber og flyafgange, der flyver til og fra Paris og Lyon, er det vores erfaring at det er bedst, at man selv booker. Det giver en større frihed til den enkelte, og på den måde bestemmer man også selv, om hvornår man ankommer og tager afsted igen, samt hvor man tager afsted fra og rejser hen efterfølgende.