VIP fodboldrejser med fokus på kvalitet og luksus

VIP fodboldrejser med fokus på luksus, udover fodbolden, er den perfekte mulighed for dig, der gerne vil have det lidt bedre end det gennemsnitlige. Vi skræddersyer et program i samarbejde med jer, hvor fokus vil være det luksuriøse. Dette indebærer airport-transfer, 5 stjernede hoteller, Michelin-restauranter, VIP indgang til fodboldkampen(e) og booking af indgang til eksklusive natklubber/barer. Vi er selvfølgelig åbne for input, hvis i skulle have nogen.

Teamet bag Groundhopping Tours har besøgt mere end 700 forskellige stadions i mere end 60 forskellige lande, og rejst Europa tynd flere gange end man kan tælle til. At vi har denne baggrund gør os i stand til, at kunne rådgive jer om hvilken destination der vil passe bedst til en af jeres Feinschmeckerrejser.

Det kunne være en forlænget weekend i Budapest med besøg i loungen hos Ferencvaros på deres fede nye stadion, hvor i samtidig ville opleve en af de mange lækre Michelin restauranter og fede natklubber som byen har at byde på. Det kunne også være en weekend i Hamborg, med fri bar på Millerntor hos St. Pauli, eller måske en tur til Milano, hvor AC Milan’s lounge venter på jer.

Mulighederne er mange, men kunsten er at vælge den helt rigtige destination for jer. Den destination, hvor I får mest valuta for pengene, tilpasset jeres behov, og det der skaber mest værdi for netop jeres gruppe.

En rejse man aldrig glemmer

Vi arbejder tæt sammen med en masse klubber i Europa som vi selv har besøgt. Det gør også at vi kender destinationerne virkelig godt. Derfor ved vi også, hvad i skal gøre inden og efter kampene – især, hvis i vil helt tæt på den lokale fankultur og opleve det på tætteste hold.

Ens for alle de klubber vi besøger er, at vi har et godt samarbejde med dem. Det betyder at alle vores billetter er købt direkte igennem klubben. Det gør at alle rejsesende kan være i samme lounge/VIP område på stadion, ligemeget hvor mange rejsende i er.

Vores aktuelle fodboldrejser med et strejf af luksus

  • Fodboldrejser til FC St. Pauli

    Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde på det altid udsolgte Millerntor! Stemningen i St. Pauli er i topklasse, og fansene fra denne unikke kult-klub leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer VIP logebilletter med mad og fri bar samt ophold på centralt hotel.

Interesseret i at høre mere om vores rejser?

Hvis du tænker at dette kunne være en fed tur for vennegruppen, så tøv ikke med at kontakte os!

Tilmeld nyhedsbrev