fbpx
Fodboldrejser til England2023-11-28T22:41:29+01:00

Fodbold i England

England, England, England. Where to start? Engelsk fodbold og engelsk fodboldkultur er nok det der har defineret moderne fodbold mest. Fra etableringen af Premier League tilbage i 1992, rigmandsejerskaber af klubber, hooliganismens fødsel tilbage i 70’erne og 80’erne, de store klubbers dominans i Europa gennem tiderne og så videre og så videre. Mange vil måske argumenterer for at Premier League har ødelagt meget fankultur, men der er nu stadig klubber der holder et højt niveau på tribuerne. Og så er der de mange legendariske stadions, hvor de gode gamle Tips Lørdag kampe blev spillet på.

Vores fodboldrejser til England

 • Merseyside derby (kvinder)

  22/03 – 25/03, 2024

  KOMMER SNART I SALG

  Oplev kvindernes Merseyside derby på ikoniske Goodison Park, når Everton og de danske piger tager imod rivalerne fra Liverpool. Amalie Bremer er med som guide på turen.

 • Crystal Palace – Brentford

  29/12 – 31/12, 2023

  Oplev danskeropgøret på det stemningsfyldte Selhurst Park, når Crystal Palace tager imod Brentford FC! Der er kickoff lørdag d. 30. december kl. 15.00, så der er god tid til at opleve Croyden, London og få en rigtig fodboldweekend i det engelske!

 • Crystal Palace – Liverpool

  08/12 – 10/12, 2023

  Oplev storkamp på det stemningsfyldte Selhurst Park, når Crystal Palace tager imod Liverpool FC! Der er kickoff lørdag d. 09. december kl. 12.30, så der er god tid til at opleve Croyden, London og få en rigtig fodboldweekend i det engelske!

 • Crystal Palace – Brighton

  21/12 – 22/12, 2023

  Oplev 23 “derbyet”, når Crystal Palace tager imod rivalerne fra sydkysten, Brighton! Kampen spilles på det stemningsfyldte Selhurst Park, hvor der nok skal komme gang i tribunerne til denne aftenkamp torsdag d. 21/12. Get in!

 • Fodboldrejser til Sheffield United

  Oplev den gamle engelske traditionsklub Sheffield United på Bramell Lane. Klubben er en af grundlæggerne af Premier League, og der findes mange andre store fodboldklubber i området. Perfekt til en fodboldweekend i det engelske.

 • Fodboldrejser til Bristol

  Oplev ægte engelsk fodboldstemning i Bristol, hvor både Bristol City og Bristol Rovers hører hjemme. Der er Championship og League One bold i byen, og fodbold hver weekend hele sæsonen igennem. Nogen weekender endda flere kampe. Flybilletterne er billige, og pintsne kolde.

 • Fodboldrejser til Millwall

  Et besøg hos kultklubben i engelske Millwall FC, er et must for alle fodboldelskere. Når du træder ind på The New Den, får du en autentisk stadionoplevelse i et rigtigt arbejderklassemiljø, langt væk fra stjernerne i Premier League.

 • Fodboldrejser til Wimbledon

  Oplev en af de mest specielle klubber i moderne fodboldhistorie – AFC Wimbledon emmer af historie, selvom klubben først blev grundlagt i 2002, da en af de mest kontroversielle beslutninger i engelsk fodbold udspillede sig.

 • Fodboldrejser til Crystal Palace

  Besøg det fede Selhurst Park, hvor stemningen altid er fantastisk, når de lokale drenge fra London bydelen Croydon går på banen, imod de store giganter fra Premier League. Holmesdale Fanatics, skal nok sætte gang i det ældgamle stadion fra 1924!

Vores grupperejser med guide til England

 • Merseyside derby (kvinder)

  22/03 – 25/03, 2024

  KOMMER SNART I SALG

  Oplev kvindernes Merseyside derby på ikoniske Goodison Park, når Everton og de danske piger tager imod rivalerne fra Liverpool. Amalie Bremer er med som guide på turen.

 • Påskerejse til England

  28/03 – 02/04, 2024

  Tag med på grupperejsen, når vi tager til London på den fedeste påsketur! Vi starter turen i Sundby Idrætspark, og skal derefter både se Millwall på The New Den, Charlton på The Valley og kultklubben Dulwich Hamlet på Champion Hill.

 • VM i Dart & Millwall – Huddersfield

  15/12 – 17/12, 2023

  VM i dart og fodbold i London. Oplev store spil fra Michael Smith, Van Gerwen og de andre dartstjerner, når stemningen bliver helt elektrisk i det legendariske Alexandra Palace. Turen bliver krydret med Millwall – Huddersfield på The New Den.

Groundhopping i England

Når vi er på groundhopping rejser i England, ser vi altid også kampe i de mindre ligaer. Der gemmer sig meget guld i Championship, League One, League Two osv., så forvent ikke kun stjernstøv og dyre kampbilletter. Man kan oftes nå en håndfuld kampe på en lang weekend, hvis man planlægger sin tur ordentligt.

Vores fodboldrejser til England inkluderer (som minimum) altid

 • Billet til én eller flere kampe i England.

 • Overnatninger på 3-4 stjernede hoteller

 • Morgenbuffet på hotel (tilkøb)

 • Groundhoppingtours guide på hele turen (kun på grupperejser)

Fly er ikke inkluderet

Vores fodboldrejser til England er altid uden fly. Med alle de forskellige flyselskaber og flyafgange, der flyver til og fra England, er det vores erfaring at det er bedst, at man selv booker. Det giver en større frihed til den enkelte, og på den måde bestemmer man også selv, om hvornår man ankommer og tager afsted igen, samt hvor man tager afsted fra og rejser hen efterfølgende.

Titel

Go to Top