Fodbold i England

England, England, England. Where to start? Engelsk fodbold og engelsk fodboldkultur er nok det der har defineret moderne fodbold mest. Fra etableringen af Premier League tilbage i 1992, rigmandsejerskaber af klubber, hooliganismens fødsel tilbage i 70’erne og 80’erne, de store klubbers dominans i Europa gennem tiderne og så videre og så videre. Mange vil måske argumenterer for at Premier League har ødelagt meget fankultur, men der er nu stadig klubber der holder et højt niveau på tribuerne. Og så er der de mange legendariske stadions, hvor de gode gamle Tips Lørdag kampe blev spillet på.

Vores fodboldrejser til England

 • Fodboldrejser til Bristol

  Oplev ægte engelsk fodboldstemning i Bristol, hvor både Bristol City og Bristol Rovers hører hjemme. Der er Championship og League One bold i byen, og fodbold hver weekend hele sæsonen igennem. Nogen weekender endda flere kampe. Flybilletterne er billige, og pintsne kolde.

 • Fodboldrejser til Millwall

  Et besøg hos den engelske kultklub Millwall FC, er et must for alle fodboldelskere. Når du træder ind på The Den, får du en autentisk stadionoplevelse i et rigtigt arbejderklassemiljø, langt væk fra stjernerne i Premier League. Det er engelsk fodbold, når det er bedst!

 • Fodboldrejser til Crystal Palace

  Besøg det fede Selhurst Park, hvor stemningen altid er fantastisk, når de lokale drenge fra London bydelen Croydon går på banen, imod de store giganter fra Premier League. Holmesdale Fanatics, skal nok sætte gang i det ældgamle stadion fra 1924!

Vores grupperejser med guide til England

 • Millwall F.C. – sidste hjemmekamp i sæsonen

  02. – 04. maj, 2025 (forventet rejseperiode)

 • VM i Dart & fodbold i London

  20. – 22. december, 2024

Groundhopping i England

Når vi er på groundhopping rejser i England, ser vi altid også kampe i de mindre ligaer. Der gemmer sig meget guld i Championship, League One, League Two osv., så forvent ikke kun stjernstøv og dyre kampbilletter. Man kan oftes nå en håndfuld kampe på en lang weekend, hvis man planlægger sin tur ordentligt.

Vores fodboldrejser til England inkluderer (som minimum) altid

 • Billet til én eller flere kampe i England.

 • Overnatninger på 3-4 stjernede hoteller

 • Morgenbuffet på hotel (tilkøb)

 • Groundhoppingtours guide på hele turen (kun på grupperejser)

Fly er ikke inkluderet

Vores fodboldrejser til England er altid uden fly. Med alle de forskellige flyselskaber og flyafgange, der flyver til og fra England, er det vores erfaring at det er bedst, at man selv booker. Det giver en større frihed til den enkelte, og på den måde bestemmer man også selv, om hvornår man ankommer og tager afsted igen, samt hvor man tager afsted fra og rejser hen efterfølgende.