fbpx
Rumænien2023-11-28T23:27:48+01:00

Fodbold i Rumænien

Vi skal nok et par årtier tilbage for at finde Rumænien’s storhedstid i international fodbold. I 90’erne var Rumænien’s landshold et skræmmende et af slagsen – på baggrund af storklubberne Steaua Bukarest og Rapid Bukarest, havde landsholdet stor succes. De vandt dog aldrig noget, men med spillere som Illie Dumitrescu, Florin Raducioui og legenden Gheorghe Hagi. Idag spiller klubberne sjældent i de europæiske gruppespil, men stemningen til kampene i hovedstaden Bukarest, er bestemt et besøg værd. Tætpakkede stadions og en levende fankultur, nøjagtigt som i eksempelvis Polen eller Serbien.

Derudover er Bukarest og byen Brasov bestemt byer der har noget at tilbyde. Vi kan kun anbefale at prøve en fodboldrejse til Rumænien – især, hvis man gerne vil prøve noget nyt og udfordrende.

Vores fodboldrejser til Rumænien

  • Fodboldrejser til Bukarest

    Oplev de gamle storklubber i Rumænien’s hovedstad Bukarest. En super fed by, hvor man kommer langt for pengene i den gamle bydel. Rapid, Dinamo, Steaua og FCSB dominerer fodboldkulturen i Bukarest og stemningen til kampene er super.

Vores grupperejser med guide til Rumænien

Vi har i øjeblikket ingen aktuelle grupperejser med guide til Rumænien.

Groundhopping i Rumænien

Når vi er på groundhopping rejser i Rumænien, ser vi selvfølgelig altid de store klubber som Rapid og Steaua, samt mindre klubber rundt i landet. Det er bestemt en oplevelse at rejse rundt i Rumænien – det er også her Dracula kommer fra. Man kan oftest nå en håndfuld kampe på en lang weekend, hvis man planlægger sin tur ordentligt.

Vores fodboldrejser til Rumænien inkluderer (som minimum) altid

  • Billet til én eller flere kampe i Rumænien.

  • Overnatninger på 2-3 eller 4-5 stjernede hoteller (valgfrit)

  • Morgenbuffet på hotel (tilkøb)

  • Groundhoppingtours guide på hele turen (kun på grupperejser)

Fly er ikke inkluderet

Vores fodboldrejser til Rumænien er altid uden fly. Med alle de forskellige flyselskaber og flyafgange, der flyver til og fra Bukarest, er det vores erfaring at det er bedst, at man selv booker. Det giver en større frihed til den enkelte, og på den måde bestemmer man også selv, om hvornår man ankommer og tager afsted igen, samt hvor man tager afsted fra og rejser hen efterfølgende.

Titel

Go to Top