Vores Guider

Her får du et lille indblik i de guider du kan møde, når du rejser med Groundhopping Tours. Fælles for dem alle er, at de er specialister inden for de rejser, de er guider på.

Nicolai Bryde Nielsen

Idemanden bag Groundhopping Tours. Han vil være guide på Bundesliga Bussen, Groundhopping rejser og special rejser.
Nicolai har besøgt 270 forskellige stadions i mere end 45 forskellige lande, og har set mere end 1.500 kampe på stadion. Nicolai har i de sidste 20 år dyrket Groundhopping og det har bragt ham til masser af stadions rund omkring i verden, fra små stadions i Østeuropa til La Bombonera i Argentina.

 

Lasse Bauer

Med 216 forskellige stadions, hvoraf hele 39 er i Tyskland, er Lasse virkelig en erfaren Groundhopper.
Som tidligere SLO i Brøndby IF, og semi-fast følger af landsholdet, har Lasse et kæmpe netværk og kendskab til en række af Europas mest interessante klubber.
Lasse rejser ofte ud i Europa efter en stor kamp, men kombinere det med et til to mindre stadionbesøg, hvor det er forholdende uden for banen eller historien omkring stadionet, der er det interessante.

Lasse vil være guide i Bundesliga Bussen og på Groundhopping rejser.

 

Anders Hald

Guide på Crystal Palace rejser og manden bag Twitter profilen, Krystal Paladset, som nogen måske kender.

Anders Hald er født med Crystal Palace i blodet. Hans far har fulgt klubben siden 1972, da han så Tipslørdag med Crystal Palace – Manchester United (5-0)

Personligt har Anders fulgt Crystal Palace lidt fra sidelinjen i hans barndom og ungdom, men efter han blev en ung mand, har han fået Palace mere ind under huden, og klubben fylder en stor del af hans hverdag i dag.

Anders er på Selhurst Park mange gange hver sæson, så du vil her møde en guide med et stort kendskab til Crystal Palace og lokalområdet, Croydon, hvor der er masser af gode restauranter og pubber.
Anders har også deltaget i en Crystal Palace podcast hos Mediano, du kan lytte til podcasten ved at trykke på nedenstående link.

 

Jesper Friberg

Groundhopping Tours’ grand old man. Manden som ved alt for meget om engelsk fodbold og de engelske stadions. Jesper har lige rundet 100 stadions. Igennem tiden har et utal af Jespers rejser været til engelsk fodbold, hvor der er blevet besøgt masser og sjove mindre stadions som Breyer Group Stadium hos Leyton Orient og Moss Rose hos Macclesfield Town. Jesper er altid god for en historie fra engelsk fodbold og står klar med en pubquiz i ærmet.

Jesper vil være guide på vores Groundhopping rejser til det britiske.

 

Fælles for alle vores guider, er at de alle glæder sig til at lære jer at kende, og dele ud af deres viden. Dette gør at du kan være sikker på at få et helt andet indblik i de stadions og klubber vi besøger.

Fodbold er nemlig meget meget mere end 22 spillere på banen.