Guider hos Groundhopping Tours

Her får du et lille indblik i de fodboldrejseguider du kan møde, når du rejser med Groundhopping Tours. Fælles for dem alle er, at de er specialister inden for de fodboldrejser, de er guider på.

Fællesnævneren for vores guider

Fælles for alle vores guider, er at de alle glæder sig til at lære jer at kende. Og naturligvis dele ud af deres viden. Dette gør at du kan være sikker på at få et helt andet indblik i de stadions og klubber vi i fællesskab besøger.

Fodbold er nemlig meget, meget mere end 22 spillere på banen. Se alle vores fodboldrejser her.

Nicolai Bryde Nielsen

Idemanden bag Groundhopping Tours. Han vil være guide på Bundesliga Bussen, Groundhopping rejser og skræddersyede grupperejser.
Nicolai har besøgt 375 forskellige stadions i mere end 50 forskellige lande, og har set mere end 1.500 kampe på stadion. Nicolai har i de sidste 20 år dyrket Groundhopping og det har bragt ham til masser af stadions rundt omkring i verden, som han også fortæller om i Fodbold Podcast’en Mediano. Fra små stadions i Østeuropa til Maracanã i Brasilien.

Lyt tre af de mest legendariske fodboldrejser, som Nicolai har været på, og fortæller om i Fodboldeffekten på Radio 100.

Lasse Bauer

Med 216 forskellige stadions, hvoraf hele 39 er i Tyskland, er Lasse virkelig en erfaren Groundhopper.
Som tidligere SLO i Brøndby IF, og semi-fast følger af landsholdet, har Lasse et kæmpe netværk og kendskab til en række af Europas mest interessante klubber.
Lasse rejser ofte ud i Europa efter en stor kamp, men kombinerer det med et til to mindre stadionbesøg. Her er det typisk forholdende uden for banen eller historien omkring stadionet, der er det interessante.

Lasse vil være guide i Bundesliga Bussen og på Groundhopping rejser.

Anders Hald

Guide på Crystal Palace rejser og manden bag Twitter profilen, Krystal Paladset, som nogen måske kender. Anders Hald er født med Crystal Palace i blodet. Hans far har fulgt klubben siden 1972, da han så Tipslørdag med Crystal Palace – Manchester United (5-0). Anders har fulgt Crystal Palace lidt fra sidelinjen i hans barndom og ungdom. Men efter han blev en ung mand, har han fået Palace mere ind under huden, og klubben fylder en stor del af hans hverdag i dag. Anders er på Selhurst Park i London mange gange hver sæson, så du vil her møde en guide med et stort kendskab til Crystal Palace og lokalområdet, Croydon. Her er der er også masser af gode restauranter og pubber.

Peter Arnholdt Jensen

Peter er vores mand i Brasilien og er bosat i Belo Horizonte. Brasilansk fodbold er Peter´s store kærlighed og i sit virke som skribent, blogger og tidligere scout har Peter et indgående kendskab til klubberne, spillerene og de Brasilanske stadions.
Det er ikke kun du store klubber som har Peter´s interesse. Han spotter også de nye unge til talenter til diveres u-kampe og turneringer, og elsker at deled ud af sin viden om hvilke upcoming stars vi skal holde øje med.
Peter glæder sig til at byde dig velkommen til Brasilien og sætte dig ind i Brasilansk fodboldkultur.

Du kan følge Peters blog på Facebook her.

Jesper Friberg

Groundhopping Tours’ grand old man. Manden som ved alt for meget om engelsk fodbold og de engelske stadions. Jesper har lige rundet 100 stadions. Igennem tiden har et utal af Jespers rejser været til engelsk fodbold, hvor der er blevet besøgt masser og sjove mindre stadions som Breyer Group Stadium hos Leyton Orient og Moss Rose hos Macclesfield Town. Jesper er altid god for en historie fra engelsk fodbold, og står klar med en pubquiz i ærmet.

Jesper vil være guide på vores Groundhopping rejser til det britiske.

Groundhopping Tours Guide Frederik

Frederik Wolmar

Groundhopping Tours første Jyske islæt. Frederik har et Groundhopper CV, der tæller hele 157 stadions. Samtidig er han en af de danskere med flest tyske stadions på CV´et. Hele 41 forskellige stadions er det blevet til i det tyske, og vi lyver nok ikke hvis vi siger, at han også har styr på alle klubbernes tyske slagsange.
Frederik er en stadion nørd som os andre, og glæder sig til at dele ud af sin viden, og vil være guide i både Bundesliga Bussen og på Groundhopping rejserne.

Kristoffer Føns

Kristoffer har altid haft en forkærlighed for Storbritannien både når det kommer til musik, fodbold og pubkultur. Som rejseblogger på fuld tid er han mange gange om året på besøg i de store byer i det britiske og han har også boet i Edinburgh i et halvt år, så der er altså en kæmpe kærlighed til hele Storbritannien, men i særdeleshed Skotland. Kristoffer har haft sit eget rejsebureau, hvor han skræddersyede rejser til bl.a. Skotland, hvor de rejsende kombinerede storbyferie i Edinburgh med naturoplevelser i Højlandet. På vores rejser til Skotland vil Kristoffer være med som guide og både vise de bedste pubber i byerne og naturligvis nørde skotsk fodbold og fankultur.

Link til Kristoffers rejseblog.

Mads Søndergaard

Mads har adskillige fodboldoplevelser på samvittigheden fra primært Europa, men også fra Sydamerika. Siden han så sin første live kamp som 9 årig, er han blevet bidt af den følelse, som kun en stadionoplevelse kan give.
Siden 2009 har Mads været bosat i Budapest og haft fornøjelsen af, at komme tæt ind på en fodboldkultur som i høj grad er præget af et tæt og familiært tilhørsforhold til klubberne, og en stolthed over storhedstiden fra 50’erne hvor Puskas var med til at sætte Ungarn på verdenskortet – samt en evig længsel efter igen at komme helt tibage til toppen af Europæisk fodbold. Han har et stort lokalt netværk og kender alle de små stadionperler som er værd at besøge.

Chris Sørensen

Napoli og SSC Napoli er om nogen kommet under huden på Chris. Mange gange årligt drager Chris til Napoli for, at se sin store kærlighed SSC Napoli på Stadium Diego Armando Maradona.

Klubben fylder utroligt meget i livet hos Chris og du finder ikke mange andre mennesker uden for Italien, med så stor kærlighed til klubben og byen. Chris tager dig med til Napoli for, at opleve byen, kulturen og gå i Diego Armando Maradona´s fodspor. Han glæder sig utroligt meget til at fortælle dig om historien, kulturen og passionen for Napoli. Et besøg på det gamle charmerende VM 90 stadion Stadium Diego Armando Maradona er noget som sætter sine spor på sjælen.

Thomas Vasileiou

Thomas er vores græske islæt her i Groundhopping Tours. Med sine græske rødder har Thomas et dybt og indgående kendskab til græsk fodbold. Det er alt fra storklubberne i Athen som PAO, Olympiakos og AEK Athen til Saloniki klubberne Aris og PAOK. Men Thomas har også et bredt kendskab til mindre klubber som Atromitos, OFI, Ergotelis FC osv.
Thomas har hjertet placeret i AEK Athen, så nå vi drager på groundhopping tur til Athen, vil hovedkampen være med AEK Athen.
Græsk fodbold er chamerende på sin helt egen måde, hvor alting ikke helt forgår efter bogen – tag med Thomas til Athen og lær meget meget om græsk fodbold.