Guider hos Groundhopping Tours

Her får du et lille indblik i de fodboldrejseguider du kan møde, når du rejser med Groundhopping Tours. Fælles for dem alle er, at de er specialister inden for de fodboldrejser, de er guider på.

Fællesnævneren for vores guider

Fælles for alle vores guider, er at de alle glæder sig til at lære jer at kende. Og naturligvis dele ud af deres viden. Dette gør at du kan være sikker på at få et helt andet indblik i de stadions og klubber vi i fællesskab besøger.

Fodbold er nemlig meget, meget mere end 22 spillere på banen. Se alle vores fodboldrejser her.

Nicolai Bryde Nielsen

Idemanden bag Groundhopping Tours. Han vil være guide på Bundesliga Bussen, Groundhopping rejser og skræddersyede grupperejser.
Nicolai har besøgt mere end 500 forskellige stadions i mere end 60 forskellige lande, og har set mere end 1.800 kampe på stadion. Nicolai har i de sidste 20 år dyrket Groundhopping og det har bragt ham til masser af stadions rundt omkring i verden, som han også fortæller om i Fodbold Podcast’en Mediano. Fra små stadions i Østeuropa til Maracanã i Brasilien.

Lyt tre af de mest legendariske fodboldrejser, som Nicolai har været på, og fortæller om i Fodboldeffekten på Radio 100.

Lasse Bauer

Med 216 forskellige stadions, hvoraf hele 39 er i Tyskland, er Lasse virkelig en erfaren Groundhopper.
Som tidligere SLO i Brøndby IF, og semi-fast følger af landsholdet, har Lasse et kæmpe netværk og kendskab til en række af Europas mest interessante klubber.
Lasse rejser ofte ud i Europa efter en stor kamp, men kombinerer det med et til to mindre stadionbesøg. Her er det typisk forholdende uden for banen eller historien omkring stadionet, der er det interessante.

Lasse vil være guide i Bundesliga Bussen og på Groundhopping rejser.

Anders Hald

Guide på Crystal Palace rejser og manden bag Twitter profilen, Krystal Paladset, som nogen måske kender. Anders Hald er født med Crystal Palace i blodet. Hans far har fulgt klubben siden 1972, da han så Tipslørdag med Crystal Palace – Manchester United (5-0). Anders har fulgt Crystal Palace lidt fra sidelinjen i hans barndom og ungdom. Men efter han blev en ung mand, har han fået Palace mere ind under huden, og klubben fylder en stor del af hans hverdag i dag. Anders er på Selhurst Park i London mange gange hver sæson, så du vil her møde en guide med et stort kendskab til Crystal Palace og lokalområdet, Croydon. Her er der er også masser af gode restauranter og pubber.

Peter Arnholdt Jensen

Peter er vores mand i Brasilien og er bosat i Belo Horizonte. Brasilansk fodbold er Peter´s store kærlighed og i sit virke som skribent, blogger og tidligere scout har Peter et indgående kendskab til klubberne, spillerene og de Brasilanske stadions.
Det er ikke kun du store klubber som har Peter´s interesse. Han spotter også de nye unge til talenter til diveres u-kampe og turneringer, og elsker at deled ud af sin viden om hvilke upcoming stars vi skal holde øje med.
Peter glæder sig til at byde dig velkommen til Brasilien og sætte dig ind i Brasilansk fodboldkultur.

Du kan følge Peters blog på Facebook her.

Jesper Friberg

Groundhopping Tours’ grand old man. Manden som ved alt for meget om engelsk fodbold og de engelske stadions. Jesper har lige rundet 100 stadions. Igennem tiden har et utal af Jespers rejser været til engelsk fodbold, hvor der er blevet besøgt masser og sjove mindre stadions som Breyer Group Stadium hos Leyton Orient og Moss Rose hos Macclesfield Town. Jesper er altid god for en historie fra engelsk fodbold, og står klar med en pubquiz i ærmet.

Jesper vil være guide på vores Groundhopping rejser til det britiske.

Mads Søndergaard

Mads har adskillige fodboldoplevelser på samvittigheden fra primært Europa, men også fra Sydamerika. Siden han så sin første live kamp som 9 årig, er han blevet bidt af den følelse, som kun en stadionoplevelse kan give.
Siden 2009 har Mads været bosat i Budapest og haft fornøjelsen af, at komme tæt ind på en fodboldkultur som i høj grad er præget af et tæt og familiært tilhørsforhold til klubberne, og en stolthed over storhedstiden fra 50’erne hvor Puskas var med til at sætte Ungarn på verdenskortet – samt en evig længsel efter igen at komme helt tibage til toppen af Europæisk fodbold. Han har et stort lokalt netværk og kender alle de små stadionperler som er værd at besøge.

Thomas Vasileiou

Thomas er vores græske islæt her i Groundhopping Tours. Med sine græske rødder har Thomas et dybt og indgående kendskab til græsk fodbold. Det er alt fra storklubberne i Athen som PAO, Olympiakos og AEK Athen til Saloniki klubberne Aris og PAOK. Men Thomas har også et bredt kendskab til mindre klubber som Atromitos, OFI, Ergotelis FC osv.
Thomas har hjertet placeret i AEK Athen, så nå vi drager på groundhopping tur til Athen, vil hovedkampen være med AEK Athen.
Græsk fodbold er chamerende på sin helt egen måde, hvor alting ikke helt forgår efter bogen – tag med Thomas til Athen og lær meget meget om græsk fodbold.

Mads Christiansen og Miller Sanchez

Mads og Miller er vores to guider på vores grupperejser til Colombia. Miller er født og opvokset i Colombia, og er lidt af en fodboldnørd, og har fuldstændig styr på den lokale fodboldkultur. Mads lærte Miller at kende på en backpackerrejse til Colombia, og venskabet er kun vokset siden – med fodbolden som omdrejningspunkt. Mads har været i Colombia en god håndfuld gange, og kender ligeledes landet ind til benet. Så man er i den grad i gode hænder, når man tager på grupperejse til Colombia med makkerparret Mads og Miller!