Billige fodboldrejser

Leder du efter billige fodboldrejser, har vi samlet udpluk af de destinationer, hvor det er billigt at rejse til, og hvor du samtidig er garanteret en fantastisk oplevelse på tribunerne. Vi har besøgt alle destinationer tonsvis af gange og har et godt kendskab til byerne og de forskellige klubber i lokalområdet, hvor Hamborg, Berlin, Budapest, Prag, Warsawa, Gdansk og Krakow er oplagte rejsemål, da man virkelig får meget for sine penge.

Der vil ikke være nogen guide med på disse rejser, men vi sender selvfølgelig vores forslag til, hvordan en perfekt og billig fodboldrejse kan se ud. Og så har vi selvfølgelig også generelle anbefalinger til både barer og restauranter. Derudover sørger vi for ophold på et centralt beliggende hotel i en høj kvalitet.

Udvalgte destinationer til max 1495kr pr person

 • Fodboldrejser til Göteborg

  Tag turen til Göteborg med tog fra København eller færge fra Frederikshavn og oplev storklubben IFK Göteborg. I byen finder man også Häcken, GAIS og Örgryte, så der er mulighed for en stor weekend. Göteborg er genial i sommerhalvåret, hvor der er en masse at sig til.

 • Fodboldrejser til Bristol

  Oplev ægte engelsk fodboldstemning i Bristol, hvor både Bristol City og Bristol Rovers hører hjemme. Der er Championship og League One bold i byen, og fodbold hver weekend hele sæsonen igennem. Nogen weekender endda flere kampe. Flybilletterne er billige, og pintsne kolde.

 • Fodboldrejser til Hannover 96

  Oplev stemningen på det fede Niedersachsenstadion, der blev brugt til VM 2006, når Hannover 96 tager imod de andre klubber i den fede 2. Bundesliga. 50.000 tilskuere, gode pre match muligheder og super stemning på stadion!

 • Fodboldrejser til Bukarest

  Oplev de gamle storklubber i Rumænien’s hovedstad Bukarest. En super fed by, hvor man kommer langt for pengene i den gamle bydel. Rapid, Dinamo, Steaua og FCSB dominerer fodboldkulturen i Bukarest og stemningen til kampene er super.

 • Fodboldrejser til Rostock

  Oplev en af de gamle østtyske fodboldgiganter, når Hansa Rostock går på banen på det intime Ostseestadion med plads til 29.000 tilskuere. Turen til Rostock er nem og kort, og man kan sagtens bruge et par dage i den gamle historiske havneby i Mecklenburg-Vorpommern.

 • Fodboldrejser til Millwall

  Et besøg hos den engelske kultklub Millwall FC, er et must for alle fodboldelskere. Når du træder ind på The Den, får du en autentisk stadionoplevelse i et rigtigt arbejderklassemiljø, langt væk fra stjernerne i Premier League. Det er engelsk fodbold, når det er bedst!

 • Fodboldrejser til det kulte Berlin

  Fodboldkultur i Berlin er meget mere end Hertha BSC og Union Berlin. Vi skræddersyer din weekend, hvor du kommer til at lære Regionalliga Nordost, som er Tysklands 4. bedste række, lidt bedre at kende. Det bliver sehr schön mit bier vom fass.

 • Fodboldrejser til Warszawa

  Oplev den polske tribunekultur hos Legia Warszawa, gå på opdagelse i hovedstadens kulturliv og slå jer løs på de utallige restauranter og barer eller ude i det polske natteliv. Her får I virkelig noget for pengene, lige meget hvor I bevæger jer hen.

 • Fodboldrejser til Kraków

  Tag på opdagelse i charmerende og smukke Kraków og oplev den polske tribunestemning og fankultur hos både Wisła Kraków og Cracovia. Der er smæk på tribunerne, og så kan du både finde stadionplatter og fadøl til yderst rimelige priser!

 • Fodboldrejser til Budapest

  Rejs til magiske Budapest og oplev den historiske by med det pulserende liv. Der er altid masser af fodbold på programmet og Budapest er bare en groundhopping-perle! Der er altid gang i Budapest og med klubber som Ferencváros og Újpest skal det nok blive en stor oplevelse!

 • Fodboldrejser til Hertha BSC

  Oplev Berlin og det historiske og legendariske Olympiastadion, hvor der er plads til hele 75.000 tilskuere. Man kan virkelig mærke historiens vingesus, når man går imod Olympiapark. Derudover er Berlin en skøn by til en forlænget weekend!