Fodboldrejser til VfL Wolfsburg

I Wolfsburg får man fodbold på højeste niveau i en kompakt kulisse. Her er der altid mange tilskuere og en grøn fest, når de lokale giver den gas på Volkswagen Arena.

Her får I mulighed for at opleve de danske landsholdsstjerner Joakim Mæhle og Jonas Wind i aktion for Die Wölfe, når de tager imod de andre hold i 1. Bundesliga.

Byens hoteller er af meget høj standard, og der er masser af muligheder for at opleve attraktioner for alle aldre.

Desuden kan en fodboldrejse til Wolfsburg let kombineres med en tur til Hannover, hvor Hannover 96 spiller hjemme på et af landets fedeste stadions, Niedersachsenstadion. Det er også muligt at overnatte i Hannover og stadig se fodbold i Wolfsburg. Med højhastighedstog kan man nemlig tilbagelægge de 90 km mellem de to byer på bare en halv time. Derfor vil det ofte være muligt se to kampe i løbet af den samme weekend. Læs mere under fanen ‘Groundhopping’ længere nede.

Når I har købt rejsen og jeres hovedkamp er fastlagt, vil I blive kontaktet af os med info om, hvilke andre kampe, I kan se på jeres rejse.

Derfor skal du se fodbold i Wolfsburg

Derfor skal du rejse til Wolfsburg

Dato Kamp Pris fra
Lørdag d. 20. april, kl. 15.30 vs. VfL Bochum 1.895 kr.
Lørdag d. 04. maj, kl. 15.30 vs. SV Darmstadt 98 1.895 kr.
Lørdag d. 18. maj, kl 15.30 vs. Mainz 05 1.895 kr.
Dato Kamp
Lør 20. april, kl. 15.30 vs Bochum
Lørdag d. 04. maj, kl. 15.30 vs Darmstadt
Lør 18. maj, kl 15.30 vs. Mainz

For større grupper over 9 personer

Er I en større gruppe der gerne vil afsted, er I meget velkommen til, at kontakte os via nedenstående formular. Så vender vi stærkt tilbage med et tilbud på en rejse til VfL Wolfsburg.

Tilmeld nyhedsbrev