Om Groundhopping Tours

Vil du med ud i verden og få helt unikke oplevelser? Så tag med Groundhopping Tours, når du skal på fodboldrejse!

I de sidste 20 år har jeg været bidt af at rejse rundt og se fodbold. Det har ført mig forbi flere end 400 forskellige stadions i mere end 60 forskellige lande i hele verden. Jeg har dyrket den kultur, der kaldes “groundhopping”, der involverer at besøge så mange forskellige stadions som muligt, og jeg ynder at besøge steder, der kan give mig nye, spændende og anderledes oplevelser.

Fodbold har for mig altid handlet om meget mere end bare de 90 minutter på banen. For det er ikke kun spillerne, der skaber, klubben, kulturen eller oplevelsen – det er også alt det omkring; historien, fansene, tribunerne – selv lysmasterne er en del af klubben.

Groundhopping-livsstilen fødte for 10 år siden drømmen om et fodboldrejseselskab. Et rejseselskab, hvor jeg kunne dele ud af viden og erfaringer om, hvilke stadions man kan få de største og mest spektakulære, historisk og autentiske fodboldoplevelser på, men hvor man også kan dele passionen for fodbold, kultur og rejseoplevelser i et større fællesskab. Den drøm er nu blevet til virkelighed, og jeg håber, at du vil med på rejsen.

De bedste rejsehilsner

Nicolai Bryde Nielsen

Grundlægger af Groundhopping Tours

Autentiske fodboldrejser af høj kvalitet

Fodboldrejserne hos Groundhopping Tours går ikke nødvendigvis til der, hvor de dyreste og bedste spillere optræder, men derimod til de stadions, hvor der er mulighed for at opnå de bedste fanmæssige, historiske og autentiske fodboldoplevelser.

Med os kommer I til at opleve de stadions, hvor I får den største og mest specielle helhedsoplevelse, der strækker sig langt ud over selve kampen.

Romantikken er bevaret

Hos Groundhopping Tours elsker vi fodbold og ønsker at bevare romantikken og passionen for fodbold. For det er netop dette, som de fleste af os forelskede os i i tidernes morgen. Derfor ønsker vi ikke at støtte foretagender, som er med til at tage romantikken ud af sporten. En klub som RB Leipzig er med garanti ikke med på vores destinationer, men derimod klubber og stadions, hvor vi oplever historien, stemningen og kærligheden til klubben på og udenfor tribunerne.

Af samme grund køber vi heller ikke billetter gennem agenter, sortbørshajer, Viagogo eller lignende. Vi ønsker ikke at støtte mellemhandlere, da vi ikke mener, at de gavner fodbolden eller romantikken, men kun tænker på egen vinding.

Alle billetter bliver derfor købt direkte hos klubberne, hvilket sikrer billetternes ægthed, og at vi ikke støtter de forkerte.

Bundesliga Bussen – fodbold i Tyskland kan bare noget!

Det hele startede med Bundesliga Bussen, der i 2018 rullede  ud på sin jomfrutur. I dag er bussen stadig en af vores mest populære ture. Det skyldes, at Tyskland nok er det sted i Europa, hvor du får de største stadionoplevelser. De tyske stadions er næsten altid fyldte, og alle klubber har en sublim fankultur, som er værd at opleve. Dertil er setuppet i og omkring stadion skabt for tilskuerne, så de altid får en god oplevelse.

Bundesliga Bussen kører én til to gange pr. halvsæson. Vi vil køre til Bundesligaen, 2. Bundesliga, 3. Liga og måske endda helt ned i Regional Ligaen for at få nogen anderledes og specielle oplevelser. Se alle vores fodboldrejser til Tyskland lige her.

Groundhopping Rejser – små grupper, store oplevelser!

Vi flyver også ud i verden og får nogen helt specielle stadionoplevelser sammen på vores grupperejser. Vi prøver så vidt muligt at se så mange kampe som muligt, når vi er afsted.

Der vil være et fastlagt program for turen, der kan indeholde oplæg af en fan, en spiller eller en anden person med tilknytning til klubben, en guidet tur i byen med fokus på fodholdhistorien, specielle restaurant- eller barbesøg. Alle med tilknytning til fodbolden og de klubber, vi skal se.

Det er frivilligt om man vil deltage i hele eller dele af det fastlagte program. Vores guider bestræber sig altid på at give de bedste og mest oplysende ture rundt i byen. Her kan du få et overblik over alle vores grupperejser.

Fodboldrejser uden guide

Ud over vores grupperejser og ture med Bundesliga Bussen, tilbyder vi også ture til en lang række europæiske destinationer. Vi har aftaler med mange klubber på tværs af Europa, hvor vi føler at fankulturen lever i bedste velgående. Det er klubber, der har en speciel og fascinerende historie og en levende fanscene.

Det kunne være St. Pauli, Legia Warszawa, Millwall, Athletic Club, AEK Athen, Ferencvaros, Dortmund og så videre. Vi har en stor portefølje af destinationer, og det er kun fantasien der sætter grænser.

I bestemmer selv, hvornår I vil rejse og hvor I vil rejse hen, så sørger vi for officielle kampbilletter, typisk til langsiden, så man kan nyde stemningen fra de fedeste fantribuner. Udover kampbilletter, sørger vi også for at I bliver placeret på et centralt beliggende hotel, som vi selv har besøgt og kan sige god for, samt tips og tricks til de steder, vi synes I skal besøge. når det kommer til restauranter, seværdigheder, bestemte bydele og barer.

Vores sørger altid for at I føler jer klædt godt på til jeres fodboldrejse og står selvfølgelig klar til at assistere jer før, under og efter turen, hvis I skulle have nogen spørgsmål eller er I tvivl om noget.

Vi ønsker jer en fremragende fodboldrejse med Groundhopping Tours. Fodbold skal ses på stadion!