OM GROUNDHOPPING TOURS

Efter at have haft drømmen om at starte et fodboldrejseselskab de sidste 10 år, er det nu endelig blevet en realitet. Jeg håber at du vil med ud i Europa og få nogle store, fantastiske og specielle rejseoplevelser.

Jeg har været bidt af at rejse rundt i Europa de sidste 20 år og se fodbold, dette har ført mig forbi mere end 250 forskellige stadions i 44 forskellige lande. Jeg har dyrker det man kalder groundhopping og ynder at besøge nye stadions, som kan give mig nye og anderledes stadionoplevelser. Det har altid været en drøm for mig, at dele ud af min viden og mine erfaringer omkring hvilke stadions man kan få de største, mest specielle eller mest historisk og autentiske fodboldoplevelser på. For mig har fodbold altid handlet om meget mere end spillet på banen og de 90 minutter på grønsværen. Det er ikke kun spillerne der skaber klubben, kulturen og historien – det er alt andet omkring klubben der skaber den.

Mine fodboldrejser

Derfor vil jeg ikke vælge hvor mine fodboldrejser går hen ud fra de dyreste og bedste fodboldspillere, men derimod vil mine rejser gå til de stadions, hvor der er mulighed for at opnå de bedste fanmæssige-, historiske- og autentiske fodboldoplevelser.

Alle rejser vil være grupperejser med guide for at du kan få den bedste og mest oplysende fodboldoplevelse og samtidig have en masse fodboldelskere at dele oplevelsen med.

Nicolai Nielsen
Nicolai NielsenStifter af Groundhopping Tours

Fodboldrejser med kvalitet, fremfor kvantitet – grupperejser til de store oplevelser

Her kan du læse lidt om Groundhopping Tours, og hvorfor vi synes at et stadionbesøg handler om meget mere end spillet på banen. Derfor vil du med os, højst sandsynligt ikke komme til at opleve Messi, Ronaldo, Manchester City og lignende. Vi vil i stedet tage dig til de stadions i Europa hvor du får de største, mest specielle stadion oplevelser.

Vi elsker fænomenet groundhopping, og derfor vil du opleve, at vi betræber os på at se så mange kampe som muligt, når vi er afsted. Læs mere om Groundhopping Tours næste fodboldrejser her.

Groundhoppingtours elsker fodbold og ønsker at bevare romantikken i fodbolden. Det er romantikken i foldbolden de fleste af os har forelsket os i, i tidernes morgen. Derfor ønsker vi ikke at støtte foretagender, som er med til at ødelægge romantikken. Dette kunne for eksempel være klubber som RB Leipzig. Klubber som denne kommer du med sikkerhed aldrig til at opleve med os.

Alle vores billetter bliver købt direkte gennem klubberne. Vi køber ikke billetter gennem agenter, sortbørs hajer, viagogo eller lignende. Vi ønsker ikke at støtte disse mellemhandlere, da vi ikke mener at de gavner fodbolden og kun er med til at gøre dine fodboldoplevelser dyrere. Ved at vi køber biletterne direkte fra klubberne, får vi samtidig en billetgaranti, som sikre os at vi ikke støtter de forkerte.

Bundesliga Bussen – fodbold i Tyskland kan bare noget!

Tyskland er nok det sted i Europa hvor du får de største stadion oplevelser. Stadions er næsten altid fyldt og alle klubber har en fantastisk fankultur, som er værd at opleve. Ydermere er hele setuppet i og omkring stadion skabt til at tilskuerne får en unik oplevelse.

Bundesliga Bussen kommer til at køre en til to gange pr. halvår. Det kan enten være som en-dags tur eller weekendtur. Vi vil køre til Bundesligaen, 2. bundesliga, 3. bundesliga og måske endda helt ned i Regional Ligaen for at få nogle anderledes og specielle oplevelser. Se vores fodboldrejser til Bundesligaen lige her.

Groundhopping Rejser – små grupper, store oplevelser!

Vi flyver ud i Europa og får nogle store, specielle stadion oplevelser. Vi prøver så vidt muligt, at se så mange kampe som muligt i mens vi er af sted. Der vil være et program for hele weekenden, som kan indeholde oplæg til hovedkampen af en fan, spiller eller anden person med tilknytning til klubben, guidet tur i byen med fokus på fodhold historien, specielle restaurant/bar besøg alle med tilknytning til fodbolden. Alle disse arrangementer vil være frivillige at deltage i, men vi håber på at så mange som muligt vil deltage. Se hvilke fodboldrejser vi tilbyder til England, Italien, Holland, Spanien, Brasilien, Argentina og mange flere.

HER ER, HVAD FOLK SYNES OM GROUNDHOPPING TOURS

Jeg vil til enhver tid anbefale fodbold elskere at give det en chance og tage med på Groundhopping Tours ture.

Man får en fantastisk fodboldoplevelse med en god, velforberedt guide til at vise deltagerne rundt i den by, man besøger.

Man kommer ud og ser og oplever mindre klubber, som også har en historie bag sig, og mærker det på egen krop ved at slutte turen med en kamp.

Alt spiller på turen. Tidsplaner, det sociale, madsteder, hotellet og de våde varer

Vi var fire personer med Nicolai og hans Bundesliga bus til Berlin i sidste weekend for at se Hertha Berlin mod Bayern Munchen. Det var en kæmpe oplevelse, og bestemt alle pengene vejr. Rimeligt godt hotel, OK pladser på stadion og ikke mindst en masse hyggelige mennesker på bussen. Nicolai var en fantastisk guide på turen, han gjorde alt for os, Hvis vi havde haft brug for en godnathistorie, så havde han sikkert også klaret det. Det behøver bestemt ikke være sidste gang han, og hans bus for lov til at køre os til fodbold.

Kan på det varmeste anbefale at tage med på fodboldtur. Øl, fodbold og rejser – hvad mere kan man ønske sig?
Vi glæder os allerede til næste arrangement.

Vores tur til Berlin var en kæmpe succes fra start til slut hvad angår både indhold og logistik. Ejer og turguiden Nicolai har med sin store passion og viden indenfor groundhopping givet os den fedeste oplevelse. Jeg kan varmt anbefale en tur med Groundhopping hvor alle deltagere er ligesindet og elsker fodbold. Det er ikke sidste gang vi er med