Om Groundhopping Tours

Vil du med ud i verden og få helt unikke fodboldoplevelser? Så tag med Groundhopping Tours, når du skal på fodboldrejse!

I de sidste 20 år har jeg været bidt af at rejse rundt og se fodbold. Det har ført mig forbi flere end 400 forskellige stadions i mere end 60 forskellige lande i hele verden. Jeg har dyrket den kultur, som kaldes groundhopping, der involverer at besøge så mange forskellige stadioner som muligt, og jeg ynder at besøge steder, som kan give mig nye, spændende og anderledes oplevelser.

Fodbold har for mig altid handlet om meget mere end bare de 90 minutter på banen. For det er ikke kun spillerne, der skaber, klubben, kulturen eller oplevelsen – det er også alt det omkring; historien, fansene, tribunerne – selv lysmasterne er en del af klubben.

Groundhopping-livsstilen fødte for 10 år siden drømmen om et fodboldrejseselskab. Et rejseselskab, hvor jeg kunne dele ud af viden og erfaringer omkring, hvilke stadions man kan få de største og mest spektakulære, historisk og autentiske fodboldoplevelser på, men hvor man også kan dele passionen for fodbold, kultur og rejseoplevelser i et større fællesskab. Den drøm er nu blevet til virkelighed, og jeg håber, at du vil med på rejsen.

De bedste rejsehilsner

Nicolai Bryde Nielsen

Grundlægger Groundhopping Tours

Fodboldrejser med kvalitet, fremfor kvantitet – grupperejser til de store oplevelser

Fodboldrejserne hos Groundhopping Tours går ikke nødvendigvis efter, hvor de dyreste og bedste spillere optræder, men derimod til de stadions, hvor der er mulighed for at opnå de bedste fanmæssige-, historiske- og autentiske fodboldoplevelser.

Alle rejser hos os er grupperejser med egne danske guider, så du får den bedste og mest oplysende fodboldoplevelse og samtidig har et fællesskab af fodboldelskere at dele oplevelsen med. Vi dyrker fænomenet groundhopping, og derfor vil du opleve, at vi bestræber os på at se så mange kampe som muligt, når vi er afsted. Læs mere om Groundhopping Tours næste fodboldrejser her.

Med os vil du højst sandsynligt ikke komme til at opleve Messi, Ronaldo, Manchester City eller lignende. Vi vil i stedet tage dig med til de stadions, hvor du får den største og mest specielle helhedsoplevelse.

Romantikken er bevaret

Groundhopping Tours elsker fodbold og ønsker at bevare romantikken og passionen for fodbold. For det er netop dette, som de fleste af os forelskede os i, i tidernes morgen. Derfor ønsker vi ikke at støtte foretagender, som er med til at tage romantikken ud af sporten. En klub som RB Leipzig er med garanti ikke med på vores destinationer, med derimod klubber og stadions, hvor vi oplever historien, stemningen og kærligheden til klubben på- og udenfor tribunerne.

Af samme grund køber vi heller ikke billetter gennem agenter, sortbørshajer, viagogo eller lignende. Vi ønsker ikke at støtte mellemhandlere, da vi ikke mener, at de gavner fodbolden eller romantikken, men kun tænker på at gøre dine fodboldoplevelser dyrere.

Alle billetter bliver derfor købt direkte hos klubberne, hvilket sikre både billetgaranti, og at vi ikke støtter de forkerte.

Bundesliga Bussen – fodbold i Tyskland kan bare noget!

Det hele startede med Bundesliga Bussen, der i 2018 rullede  ud på sin jomfrutur. I dag er bussen stadig en af vores mest populære ture. Det skyldes, at Tyskland nok er det sted i Europa, hvor du får de største stadionoplevelser. Stadions er næsten altid fyldt og alle klubber har en sublim fankultur, som er værd at opleve. Dertil er setuppet i og omkring stadion skabt for tilskuerne, så de får en unik oplevelse.

Bundesliga Bussen kører en til to gange pr. halvsæson. Det kan enten være som endagstur eller som weekendtur. Vi vil køre til Bundesligaen, 2. Bundesliga, 3. Liga og måske endda helt ned i Regional Ligaen for at få nogle anderledes og specielle oplevelser. Se vores fodboldrejser til Tyskland lige her.

Groundhopping Rejser – små grupper, store oplevelser!

Ud over vores fodboldrejser med bus flyver vi også ud i verden og får nogle helt specielle stadionoplevelser sammen, og vi prøver så vidt muligt at se så mange kampe som muligt, når vi er af sted i løbet af en weekend.

Der vil være et fastlagt program for hele weekenden, som kan indeholde oplæg til hovedkampen af en fan, en spiller eller en anden person med tilknytning til klubben, en guidet tur i byen med fokus på fodholdhistorien, specielle restaurant eller bar-besøg. Alle med tilknytning til fodbolden og de klubber, vi skal se.

Det er frivilligt om man vil deltage i hele eller dele af det fastlagte program, men vi håber, at så mange af de medrejsende vil deltage. Vores guider bestræber sig altid på at give de bedste og mest oplysende ture rundt i byen. Se hvilke fodboldrejser vi tilbyder til England, Italien, Holland, Tjekkiet, Serbien Brasilien, Argentina og mange andre steder her.

Fodboldrejser på egen hånd – du bestemmer selv, hvor du vil se fodbold

Ud over vores grupperejser og ture med Bundesligabussen, har du også muligheden for at se fodbold i hele Europa på egen hånd. Vi har aftaler med en lang række topklubber rundt omkring i Europa – ikke Manchester United, Real Madrid og Barcelona, men derimod klubber, hvor vi føler at fankulturen lever i sit bedste velgående, og klubber der har en speciel og fascinerende historie.

Det kunne være St. Pauli, Legia Warszawa, Millwall, Athletic Club, AEK Athen, Ferencvaros og så videre. Vi har efterhånden en stor portefølje af destinationer, og det er kun fantasien der sætter grænser.

Du bestemmer selv, hvornår du vil rejse og hvor du vil rejse hen, og så sørger vi for officielle kampbilletter, typisk til langsiden, så man kan nyde stemningen fra de fedeste endetribuner rundt omkring. Udover kampbilletter, sørger vi også for at i bliver placeret på et centralt hotel som vi selv har besøgt og kan sige god for, samt tips og tricks til de steder i besøger, og anbefalinger til kampe i byerne i besøger på jeres tur.

Vores sørger altid for at i kommer godt afsted, og står selvfølgelig klar til at assisterer jer før, under og efter jeres fodboldrejse, hvis i skulle have nogen spørgsmål eller er i tvivl om noget.

Vi ønsker jer en fremragende fodboldrejse med Groundhopping Tours! Fodbold skal ses på stadion.

Hvad vores medrejsende siger om Groundhopping Tours

Kan i allerhøjeste grad anbefale Groundhopping Tours. Nicolai er en fremragende rejsearrangør. Vi havde super god kommunikation med ham omkring al planlægning, hvor han var enormt hjælpsom ift. vores spørgsmål. Han svarede hurtigt, hvilket gjorde, at vi aldrig var usikre på noget omkring turen. Derudover en fuldstændig fantastisk fodboldoplevelse. Jeg skal helt sikkert på tur med Groundhoppers i fremtiden!

Janus

Alt spillede på denne tur. Fremragende guider og styr på alt det praktiske. Det eneste jeg og min gruppe på 5 mand skulle koncentrere os om var at nyde øllene, bolden og alle indtrykkene, resten blev da taget hånd om af guiderne. Fede indslag med Bundesliga-bingo, tips 13, stadionrundvisning og mange andre ting stod på programmet udover selve kampen.

Hvis man kunne give flere stjerner havde de fået det. Tak for en super tur.

Anders

Fremragende!
Ægte fodbold-nørderi og styr på tingene.
Klar anbefaling herfra.

Jesper

Jeg vil til enhver tid anbefale fodbold elskere at give det en chance og tage med på Groundhopping Tours ture. Man får en fantastisk fodboldoplevelse med en god, velforberedt guide til at vise deltagerne rundt i den by, man besøger. Man kommer ud og ser og oplever mindre klubber, som også har en historie bag sig, og mærker det på egen krop ved at slutte turen med en kamp.

Alt spiller på turen. Tidsplaner, det sociale, madsteder, hotellet og de våde varer

Daniel

Var med på den store derby tur. Med derby i Beograd – Sarajevo – Budapest. Ovenpå dem vilde kampe var der flere kamperne i hver by , og Mostar! En fantastik oplevelse. Planlagt med alt fra gode hotel, transport og biletter. Men stadigt plads til egen tid og oplevelser. Mødte mange skønne mennesker på turen og til fællesspisning. Kan varmt anbefales.

Jonas