OM GROUNDHOPPING TOURS

Vil du med ud i verden og få helt unikke fodboldoplevelser? Så ta’ med Groundhopping Tours, når du skal på fodboldrejse!

I de sidste 20 år har jeg været bidt af at rejse rundt og se fodbold. Det har ført mig forbi flere end 386 forskellige stadions i 53 forskellige lande over hele verden. Jeg har dyrket den kultur, som kaldes groundhopping, der involverer at besøge så mange forskellige stadioner som muligt, og jeg ynder at besøge steder, som kan give mig nye, spændende og anderledes oplevelser.

Fodbold har for mig altid handlet om meget mere end bare de 90 minutter på banen. For det er ikke kun spillerne, der skaber, klubben, kulturen eller oplevelsen – det er også alt det omkring; historien… fansene… tribunerne… ja selv lysmasterne er en del af  klubben.

Groundhopping-livsstilen fødte for 10 år siden drømmen om et fodboldrejseselskab. Et rejseselskab, hvor jeg kunne dele ud af viden og erfaringer omkring, hvilke stadions man kan få de største og mest spektakulære, historisk og autentiske fodboldoplevelser på, men hvor man også kan dele passionen for fodbold, kultur og rejseoplevelser i et større fællesskab. Den drøm er nu blevet til virkelighed, og jeg håber, at du vil med på rejsen.

De bedste rejsehilsner

Nicolaj Bryde Nielsen

Grundlægger Groundhopping Tours

Nicolai Nielsen
Nicolai NielsenStifter af Groundhopping Tours

Fodboldrejser med kvalitet, fremfor kvantitet – grupperejser til de store oplevelser

Fodboldrejserne hos Groundhopping Tours går ikke nødvendigvis efter, hvor de dyreste og bedste spillere optræder, men derimod til de stadions, hvor der er mulighed for at opnå de bedste fanmæssige-, historiske- og autentiske fodboldoplevelser.

Alle rejser hos os er grupperejser med egne danske guider, så du får den bedste og mest oplysende fodboldoplevelse og samtidig har et fællesskab af fodboldelskere at dele oplevelsen med. Vi dyrker fænomenet groundhopping, og derfor vil du opleve, at vi bestræber os på at se så mange kampe som muligt, når vi er afsted. Læs mere om Groundhopping Tours næste fodboldrejser her.

Med os vil du højst sandsynligt ikke komme til at opleve Messi, Ronaldo, Manchester City eller lignende. Vi vil i stedet tage dig med til de stadions, hvor du får de største, mest specielle helhedsoplevelse.

Romantikken er bevaret

Groundhopping Tours elsker fodbold og ønsker at bevare romantikken. For det er netop romantikken, som de fleste af os forelskede os i, i tidernes morgen. Derfor ønsker vi ikke at støtte foretagender, som er med til at tage romantikken ud af sporten. En klub som RB Leipzig er med garanti ikke med på vores destinationer.

Af samme grund køber vi heller ikke billetter gennem agenter, sortbørshajer, viagogo eller lignende. Vi ønsker ikke at støtte mellemhandlere, da vi ikke mener, at de gavner fodbolden eller romantikken, men kun tænker på at gøre dine fodboldoplevelser dyrere.

Alle billetter bliver derfor købt direkte hos klubberne, hvilket sikre både billetgaranti, og at vi ikke støtter de forkerte.

Bundesliga Bussen – fodbold i Tyskland kan bare noget!

Det hele startede med Bundesliga Bussen, der i 2018 rullede  ud på sin jomfrutur. I dag er bussen stadig en af vores mest populære ture. Det skyldes, at Tyskland nok er det sted i Europa, hvor du får de største stadionoplevelser. Stadions er næsten altid fyldt og alle klubber har en sublim fankultur, som er værd at opleve. Dertil er setuppet i og omkring stadion skabt for tilskuerne, så de får en unik oplevelse.

Bundesliga Bussen kører en til to gange pr. halvsæson. Det kan enten være som endagstur eller som weekendtur. Vi vil køre til Bundesligaen, 2. Bundesliga, 3. Liga og måske endda helt ned i Regional Ligaen for at få nogle anderledes og specielle oplevelser. Se vores fodboldrejser til Tyskland lige her.

Groundhopping Rejser – små grupper, store oplevelser!

Ud over busture flyver vi også ud i verden og får nogle helt specielle stadionoplevelser sammen, og vi prøver så vidt muligt at se så mange kampe som muligt, når vi er af sted i løbet af en weekend.

Der vil være et fastlagt program for hele weekenden, som kan indeholde oplæg til hovedkampen af en fan, en spiller eller en anden person med tilknytning til klubben, en guidet tur i byen med fokus på fodholdhistorien, specielle restaurant eller barbesøg – alle med tilknytning til fodbolden og de klubber, vi skal se.

Det er frivilligt om man vil deltage i hele eller dele af det fastlagte program, men vi håber, at så mange af de medrejsende vil deltage. Vores guider bestræber sig altid på at give de bedste og mest oplysende ture rundt i byen. Se hvilke fodboldrejser vi tilbyder til England, Italien, Holland, Tjekkiet, Serbien Brasilien, Argentina og mange andre steder her.

HER ER, HVAD FOLK SYNES OM GROUNDHOPPING TOURS

Jeg vil til enhver tid anbefale fodbold elskere at give det en chance og tage med på Groundhopping Tours ture.

Man får en fantastisk fodboldoplevelse med en god, velforberedt guide til at vise deltagerne rundt i den by, man besøger.

Man kommer ud og ser og oplever mindre klubber, som også har en historie bag sig, og mærker det på egen krop ved at slutte turen med en kamp.

Alt spiller på turen. Tidsplaner, det sociale, madsteder, hotellet og de våde varer

Vi var fire personer med Nicolai og hans Bundesliga bus til Berlin i sidste weekend for at se Hertha Berlin mod Bayern Munchen. Det var en kæmpe oplevelse, og bestemt alle pengene vejr. Rimeligt godt hotel, OK pladser på stadion og ikke mindst en masse hyggelige mennesker på bussen. Nicolai var en fantastisk guide på turen, han gjorde alt for os, Hvis vi havde haft brug for en godnathistorie, så havde han sikkert også klaret det. Det behøver bestemt ikke være sidste gang han, og hans bus for lov til at køre os til fodbold.

Kan på det varmeste anbefale at tage med på fodboldtur. Øl, fodbold og rejser – hvad mere kan man ønske sig?
Vi glæder os allerede til næste arrangement.

Vores tur til Berlin var en kæmpe succes fra start til slut hvad angår både indhold og logistik. Ejer og turguiden Nicolai har med sin store passion og viden indenfor groundhopping givet os den fedeste oplevelse. Jeg kan varmt anbefale en tur med Groundhopping hvor alle deltagere er ligesindet og elsker fodbold. Det er ikke sidste gang vi er med