Fodbold i Skotland

Oh mighty Scotland – en nærmest autonom del af England! Alle burde prøve, mindst én gang, at besøge Celtic Park og storklubben fra Glasgow. Atmosfæren til deres hjemmekampe er sjældent set på europæisk grund, især hvis man rammer en af Old Firm kampene imod Rangers, eller en europæisk aften på stadion. De lokale skottere er super flinke folk, og altid klar på en snak på pubben. En pint og en whisky og så er man klar på fodbold i Glasgow!

Vores fodboldrejser til Skotland

  • Fodboldrejser til Celtic

    Fodbold i Glasgow er noget for enhver fodboldromantiker. Oplev den skotske pubkultur, stemning og fodboldkultur på historiske Celtic Park. Glasgow Rangers spiller også her i byen, så forvent en by, hvor fodbold betyder alt! Især når de to klubber mødes.

Vores grupperejser med guide til Skotland

Vi har i øjeblikket ingen aktuelle grupperejser til Skotland.

Groundhopping i Skotland

Når vi er på groundhopping rejser i Skotland, ser vi selvfølgelig altid en Celtic kamp, samt nogle af de mindre klubber i og omkring Glasgow. Det er bestemt en oplevelse at rejse rundt i det flotte land. Man kan oftest nå en håndfuld kampe på en lang weekend, hvis man planlægger sin tur ordentligt.

Vores fodboldrejser til Skotland inkluderer (som minimum) altid

  • Billet til én eller flere kampe i Skotland.

  • Overnatninger på 2-3 eller 4-5 stjernede hoteller (valgfrit)

  • Morgenbuffet på hotel (tilkøb)

  • Groundhoppingtours guide på hele turen (kun på grupperejser)

Fly er ikke inkluderet

Vores fodboldrejser til Skotland er altid uden fly. Med alle de forskellige flyselskaber og flyafgange, der flyver til og fra Glasgow, er det vores erfaring at det er bedst, at man selv booker. Det giver en større frihed til den enkelte, og på den måde bestemmer man også selv, om hvornår man ankommer og tager afsted igen, samt hvor man tager afsted fra og rejser hen efterfølgende.