fbpx
Colombia2023-11-28T23:20:57+01:00

Fodbold i Colombia

Colombia gemmer på en vanvittig fodboldkultur med helt sindsyge tribuner. Santa FE og Millionarios er de største klubber i Bogota, og i Medellin finder du ærkerivalerne Atletico Nacional og Independiente Medellin, som de store lokale hold. Bogota, Medellin og Cali er alle tre fantastisk fede og spændende byer, som man kan bruge mange dage i. I Colombia finder man både den lokale bedste række, Primera A, og de sydamerikanske turneringer Copa Libertadores og Copa Sudamericana. Hvis man skal se fodbold i Colombia, så prøv så vidt muligt, at time det med at der er midtungerunde i de sydamerikanske turninger – på den måde, kan man både se de lokale kampe, samt de store internationale opgør på colombiansk grund.

Vores fodboldrejser til Colombia med guide

  • Fodboldrejse til Colombia

    05/04- 15/04 2024

    Oplev fodboldkulturen i det spektakulære Colombia, hvor vi med lokale guider besøger klubber i både Bogota og Medellin, udforsker det sydende byliv, og bliver introduceret for landets enestående kultur, natur og historie.

Groundhopping i Colombia

Når vi er på groundhopping rejser i Colombia, ser vi selvfølgelig altid kampe i Bogota og Medellin. Det er bestemt en oplevelse at rejse rundt i smukke Colombia, og det er noget som alle bør opleve. Man kan oftest nå en håndfuld kampe på en lang weekend, hvis man planlægger sin tur ordentligt.

Vores fodboldrejser til Colombia inkluderer (som minimum) altid

  • Billet til én eller flere kampe i Colombia.

  • Overnatninger på 2-3 eller 4-5 stjernede hoteller (valgfrit)

  • Morgenbuffet på hotel (tilkøb)

  • Groundhoppingtours guide på hele turen (kun på grupperejser)

Fly er ikke inkluderet

Vores fodboldrejser til Colombia er altid uden fly. Med alle de forskellige flyselskaber og flyafgange, der flyver til og fra Bogota og Medellin, er det vores erfaring at det er bedst, at man selv booker. Det giver en større frihed til den enkelte, og på den måde bestemmer man også selv, om hvornår man ankommer og tager afsted igen, samt hvor man tager afsted fra og rejser hen efterfølgende.

Titel

Go to Top