fbpx

Fodboldrejser til Krakow

Tag på opdagelse i charmerende Krakow og oplev den polske tribunestemning og fankultur hos både Wisla Krakow og Cracovia. Der er smæk på tribunerne, og så kan du både finde stadionplatter og fadøl til yderst rimelige priser!

Beskrivelse

 • Dage: 4 (3 overnatninger)

 • Afgang: Sjælland og Jylland

 • Pris: fra 1495 kr. pr person

 • Dato: Flere datoer

Krakow – en af polens smukkeste byer.

I skal på opdagelse i Krakow, som er polens næststørste by. Besøg den gamle bydel med dens charmerende torve, og små snørklede gader og stræder, hvor du finder et bredt udvalg af restauranter, cafeer og barer. I Polen spiser man og drikker man utroligt godt og til en yderst fornuftig pris. Du kan også slendre ned og se floden Wisla, der bærer navnet af fodboldklubben af samme navn, og som ligger i det jødiske kvarter, Kazimierz. I skal både opleve Wisla Krakow, som til dagligt spiller hjemme på Stadion Henryka Reymana, og deres evige rivaler Cracovia som spiller på Miejski m. Józefa Pilsudskiego.

Begge klubbers stadion ligger midt i centrum, med gåafstand fra den gamle bydel. Dette giver dig rig mulighed for også at opleve byen, da transporttiden er minimal.

Vores guider har besøgt Krakow en masse gange, så vi er klar til at klæde jer på til den perfekte fodboldweekend og komme med anbefalinger til restauranter og barer.

Klubber I kan besøge i Krakow

Wisla Kraków– Klubben er stiftet i 1906 og er en af de mest vindende klubber i Polen med 14 nationale mesterskaber. De spiller til dagligt hjemme på Stadion im. Henryka Reymana som har en kapacitet på næsten 34.000.
Klubben er i år at finde i Polens næstbedste række, men det betyder ikke at der vil være mindre opbakning fra de lokale fans – nok mere tværtimod. Klubben skal tilbage i Polens bedste række.

KS Cracovia- Er også stiftet i året 1906 og skulle efter sigende være den ældste klub i Polen. De har 5 nationale mesterskaber, dog skal vi helt tilbage til 1948 for at finde det seneste. Dog vandt de deres første Polske pokaltitel i år og brød hermed 73 år trofæ tørke. De spiller hjemme på det næste helt nye stadion i Miejski m. Józefa Pilsudskiegosom holder 15.000 i kapacitet

Garbarnia Krakow
En af de mindre klubber i Krakow, men er rigtigt hyggeligt sted at besøge. Klubben blev grundlagt i 1921 og faktisk har klubben vundet det Polske mesterskab – dog tilbage i 1931. Men er du i Krakow en weekend hvor Garbarnia spiller hjemme, så er dette et hyggeligt besøg til div. bold og der er selvfølgelig lækre polske stadionplatter og billige fadøl.

Hutnik Kraków
Hutnik Kraków er en anden af de mindre klubber i Krakow. Men klubben har faktisk en udemærket lille fanbase og så spiller de på det virkelig kulte Stadion Suche Stawy, som er et virkelig østeuropæisk stadion – det er som at rejse tilbage i tiden.

Mulige fodbold weekender i Krakow:

16/09 – 19/09
Cracovia – Pogon Szczecin
Wisła Kraków – Ruch Chorzów
Garbarnia – Radunia Stezyca

07/10 – 10/10
Cracovia – Lechia Gdańsk
Wisła Kraków – LKS Łódź
Hutnik Kraków – Pogon Siedlce

21/10 – 24/10
Cracovia – Lech Poznań
Wisła Kraków – Podbeskidzie Bielsko-Biała
Hutnik Kraków – Śląsk Wrocław II
Garbarnia Kraków – Olimpia Elbląg

04/11 – 07/11 
Cracovia – Jagiellonia Bialystok
Wisła Kraków – Górnik Leczna

03/03 – 06/03 2023
Cracovia – Slask Wroclaw
Garbarnia Kraków – Stomil Olsztyn

10/03 – 13/03 2023
Wisła Kraków – GKS Tychy
Hutnik Kraków – Radunia Stezyca

01/04 – 04/04 2023
Cracovia – Widsew Lodz
Wisla Kraków – MZKS Chrobry Głogów
Garbarnia Kraków – Wisła Puławy

14/04 – 17/04 2023
Cracovia – RKS Radomiak Radom
Wisla Kraków – Stal Rzeszów
Garbarnia Kraków – KS Siarka Tarnobrzeg

28/04 – 01/05 2023
Cracovia – Miedz Legnica
Wisla Kraków – Chojniczanka Chojnice
Garbarnia Kraków – Kotwica Kołobrzeg

12/05 – 15/05 2023
Cracovia – Zaglebie Lublin
Wisla Kraków – Bruk bet Termalica Nieciecza
Garbarnia Kraków – Polonia Warszawa

26/05 – 29/05 2023
Cracovia – Wisla Plock
Wisla Kraków – Zagłębie Sosnowiec

Program og rejseplan for rejsen til Krakow

Vi skræddersyer jeres helt eget program på turen, efter jeres behov.

Overnatning i Krakow

Vi sørger som altid for at overnatte centralt på gode hoteller.

 • Airport transfer
 • 3 x Overnatninger på min. 3-stjernet hotel (eller efter ønske)
 • 3 x Morgenmadsbuffet (hvis ønskes)
 • Kampbilletter
 • Jeres egen lille tour guide med masser af fifs
 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

Flybillet er ikke inkluderet i prisen.

Flybilletten er ikke inkluderet i prisen for, at gøre det mere fleksibelt og billigere for dig. Du bestemmer selv hvilken lufthavn du vil flyve til og fra og med hvilket selskab.
Ryan Air og Norwegian har billige afgange fra CPH til Krakow, og fra Billund kan du flyve med Wizz Air billigt.

Corona
Bliver turen annulleret grundet Corona restriktioner – tilbagebetales det fulde beløb.

Tilmelding

Krakow på egen hånd

Udfyld nedenstående formular og så skal vi nok vende tilbage med et skræddersyet tilbud.

Andre fodboldrejser

 • Fodboldrejser til AS Roma

  AS Roma på Stadio Olimpico er noget man skal opleve! Og så må vi ikke glemme, at I har weekenden i skønne Rom, hvor der er rig mulighed for sightseeing og kulinariske oplevelser.

 • Fodboldrejser til Prag

  Gå på opdagelse i magiske Prag og oplev den tjekkiske tribunekultur! Glæde dig til charmerende stadion-perler kolde pivos og priser hvor alle kan være med!

 • Fodboldrejse til Dortmund

  Groundhopping og tysk stadionkultur på øverste hylde! Oplev den gule mur på et elektrisk Westfalen-stadion og kombiner rejsen med flere lokale kampe i området. Vi sørger for centralt beliggende hotel, forslag til weekendprogram, og officielle kampbilletter.

 • Fodboldrejser til St. Pauli

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde på det altid udsolgte Millerntor! Stemningen i St. Pauli er i topklasse, og fansene fra denne unikke kult-klub leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer logebilletter med mad og fri bar samt ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til Warsawa

  Oplev den polske tribunekultur i Warsawa, gå på opdagelse i hovedstadens kulturliv og slå dig på de utallige restauranter, barer eller ude i det polske natteliv. Her får du virkelig noget for pengene!

 • Fodboldrejser til Gdansk

  Gå på opdagelse i denne fantastiske by og oplev den polske fodboldkultur i den bedste række. Og så er priserne helt i bund hvilket gør Gdansk til en oplagt weekendtur krydret med  masser af fodbold, billige polske fadøl og gastronomiske oplevelser af høj klasse!

 • Fodboldrejser til Krakow

  Tag på opdagelse i charmerende Krakow og oplev den polske tribunestemning og fankultur hos både Wisla Krakow og Cracovia. Der er smæk på tribunerne, og så kan du både finde stadionplatter og fadøl til yderst rimelige priser!

 • Fodboldrejser til Hamburger SV

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde og slå dig løs på Reeperbahn! Stemningen i det nordtyske er i topklasse og Volksparkstadion leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer officielle langsidebilletter og ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til AS Roma

  AS Roma på Stadio Olimpico er noget man skal opleve! Og så må vi ikke glemme, at I har weekenden i skønne Rom, hvor der er rig mulighed for sightseeing og kulinariske oplevelser.

Titel

Go to Top