fbpx

Fodboldrejser til Warsawa

Oplev den polske tribunekultur i Warsawa, gå på opdagelse i hovedstadens kulturliv og slå dig på de utallige restauranter, barer eller ude i det polske natteliv. Her får du virkelig noget for pengene!

Beskrivelse

 • Dage: 2-4 dage

 • Pris: Fra 1495,- pr. person

 • Dato: Flere datoer

Warszawa

Warszawa er Polens hovedstad og landets metropol. Byen har op i mod 2 millioner indbyggere og et væld af seværdigheder. Warszawas gamle bydel hvor restauranter, barer og natklubber ligger side om side i de gamle gader, den trendy Krakowskie Przedmieście gade med masser af cafeer og så må vi ikke glemme Vistula floden som snor sig igennem byen hvor du finder masser af restauranter. Du får ikke problemer med at få tiden til at gå i Warszawa, der er masser af gode ting at tage sig til og masser af lækre restauranter og barer. Så om du er til den kulturelle weekendtur eller til en weekendtur med fart på – så går du ikke galt i byen ved at vælge Polens hovedstad.

Fodbold i Warszawa

Som alle andre steder i Polen er her også en stærk fodboldkultur og den alt overskyggende klub i byen er Legia Warszawa, som nok er Polens største klub. Klubbe har vundet masser af Polske mesterskaber og pokaler, samt klaret sig ganske udemærket i de Europæiske turneringer. Klubben er grundlagt i 1906 og har måske Polens største fanbase som sætter godt gang i Stadion Wojska Polskiego som er Legia´s hjemmebane med plads til 31.000 tilskuere. På stadion er volumen fra fansene bagmål noget helt specielt og de er også kendt som nogle af Polens fans med de mest spetakulere og største tifoer.

Men i Warszawa gemmer dig sig også en anden gammel traditionsklub, nemlig Polonia Warszawa fra 1911. Klubben har vundet flere mesterskaber og har faktisk en foholdsvis stor fanbase på trods af, at klubben ligger og rodder rundt nede i den tredje bedste række.
klubben spiller hjemme på det gamle Stadion Miejski im. gen. Kazimierza Sosnkowskiego som er grundlagt i 1928 og ret chamerende.

Derudover finder du også en del mindre klubber, som er ganske interresante at besøge i området omkring Warszawa

Du kan tage med på en af vores grupperejser til Warszawa eller tage til Warszawa på egen hånd, hvor vi planlægger din fodboldweekend.

Fodboldweekender på egen hånd i Warszawa hvor Legia spiller hjemme.

19/08 Vs Gornik Zabrze & (Polonia Warszawa – Wisła Puławy)
02/09 – 05/09 vs Radomiak Radom & (Polonia Warszawa – KS Siarka Tarnobrzeg)
16/09 – 19/09 vs Miedz Legnica & (Polonia Warszawa – Kotwica Kołobrzeg)
07/10 – 10/10 vs Warta Poznan & (Polonia Warszawa – RKS Garbania Kraków)
21/10 – 24/10 vs Pogon Szczecin & (Polonia Warszawa – Górnik Polkowice)
04/11 – 07/11 vs Lechia Gdańsk
27/01 – 30/01 vs Korona Kielce
10/02 – 13/02 vs Cracovia
24/02 – 27/02 vs Widzew Łódź
10/03 – 13/03 vs Stal Mielec
31/03 – 03/04 Rakow Częstochowa & (Polonia Warszawa – Hutnik Kraków)
28/04 – 01/05 Wisla Plock & (Polonia Warszawa – Zagłębie Lubin II)
12/05 – 15/05 Jagiellonia Bialystok
25/05 – Slask Wroclaw

Programmet for weekend bliver skræddersyet til jer, når kampene er fastlagte

Fodboldrejse Berlin: Hotel Mercure Château Berlin

Vi tilbyder altid gode centrale hoteller inkl. morgenmad

 • Billet til en Legia Warszawa kamp

 • 1-3 overnatninger på hotel i Warszawa

 • Morgenmadsbuffet alle dage

 • Skræddersyet program for turen

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

 • Mulighed for ekstra kampe

Corona
Bliver turen annulleret grundet Corona restriktioner – tilbagebetales det fulde beløb.

Transport
Transport er ikke inkluderet i prisen. Vi vil hellere give dig muligheden for selv, at kunne bestemmen hvor du vil rejse til og fra og på på de tider som passer dig.
Der er masser af fly forbindelser til Warszawa fra både CPH, Billund og Malmø, så det er bare med at finde det fly som passer jer bedst.
Vi assistere selvfølgelig gerne og kommer med råd

Tilmelding

Warsawa på egen hånd.

Udfyld nedenstående formular så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud.

Andre fodboldrejser

 • Fodboldrejser til AS Roma

  AS Roma på Stadio Olimpico er noget man skal opleve! Og så må vi ikke glemme, at I har weekenden i skønne Rom, hvor der er rig mulighed for sightseeing og kulinariske oplevelser.

 • Fodboldrejser til Budapest

  Rejs til magiske Budapest og oplev den historiske by med den pulserende stemning. Der er altid masser af fodbold på programmet og Budapest er bare en groundhopping-perle!

 • Fodboldrejse til Dortmund

  Groundhopping og tysk stadionkultur på øverste hylde! Oplev den gule mur på et elektrisk Westfalen-stadion og kombiner rejsen med flere lokale kampe i området. Vi sørger for centralt beliggende hotel, forslag til weekendprogram, og officielle kampbilletter.

 • Fodboldrejser til St. Pauli

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde på det altid udsolgte Millerntor! Stemningen i St. Pauli er i topklasse, og fansene fra denne unikke kult-klub leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer logebilletter med mad og fri bar samt ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til Warsawa

  Oplev den polske tribunekultur i Warsawa, gå på opdagelse i hovedstadens kulturliv og slå dig på de utallige restauranter, barer eller ude i det polske natteliv. Her får du virkelig noget for pengene!

 • Fodboldrejser til Gdansk

  Gå på opdagelse i denne fantastiske by og oplev den polske fodboldkultur i den bedste række. Og så er priserne helt i bund hvilket gør Gdansk til en oplagt weekendtur krydret med  masser af fodbold, billige polske fadøl og gastronomiske oplevelser af høj klasse!

 • Fodboldrejser til Krakow

  Tag på opdagelse i charmerende Krakow og oplev den polske tribunestemning og fankultur hos både Wisla Krakow og Cracovia. Der er smæk på tribunerne, og så kan du både finde stadionplatter og fadøl til yderst rimelige priser!

 • Fodboldrejser til Hamburger SV

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde og slå dig løs på Reeperbahn! Stemningen i det nordtyske er i topklasse og Volksparkstadion leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer officielle langsidebilletter og ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til AS Roma

  AS Roma på Stadio Olimpico er noget man skal opleve! Og så må vi ikke glemme, at I har weekenden i skønne Rom, hvor der er rig mulighed for sightseeing og kulinariske oplevelser.

Titel

Go to Top