Fodboldrejse til Tyskland med Bundesliga Bussen

Fodbold i Tyskland kan bare noget!

Tyskland er nok det sted i Europa, hvor du får de største, vildeste og mest intense stadion-oplevelser. Stadions er næsten altid fyldt og alle klubber har en fantastisk fan-kultur, der er værd at opleve. Ydermere er hele setuppet i og omkring stadion skabt til tilskuerne, hvorfor en fodboldrejse til Tyskland alt i alt er en unik oplevelse.

Bundesliga Bussen kommer til at køre jævnligt – det kan enten være som en-dags tur eller weekendtur. Vi kører til Bundesligaen, 2. bundesliga, 3. bundesliga og måske endda helt ned i Regional Ligaen, for at få nogle anderledes og specielle oplevelser. De fleste af vores fodboldrejser går til Berlin og Hamburg, specielt til de mere interessante opgør. På trods af dette betyder det at vores fodboldrejser til Tyskland ikke kun er Hamburg og Berlin, men betyder fodboldkampe og billetter til Bundesliga opgør rundt i hele Tyskland.

Se de aktuelle fodboldrejser til Bundesligaen her:

En fodboldrejse til Tyskland inkluderer hos os altid:

  • Busrejse T/R
  • Bundesliga billet til kampen
  • Overnatning(er) på centralt beliggende hotel
  • Morgenmadsbuffet på hotellet
  • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

Ægte bundesligabilletter

Vi køber altid din Bundesliga billet direkte hos klubben, og vi sørger for gode pladser, hvor vi sidder sammen.  På den måde støtter vi klubben uden mellemmænd, og er altid sikre på billetternes autencitet. Billetterne bliver udleveret i bussen på turen derned.

Hotellerne

Placeringen af hotellerne, som vi overnatter på, er altid centralt beliggende i byen, så man også har mulighed for, at snuse lidt til byens puls, dens oplevelser og mærke stemningen.

Om Bundesligaen

Tyskerne holdt indtil 1963 stædigt fast i amatørbolden, men efter der skulle følges op på miraklet i Bern i 1954, hvor verden lærte at tyskerne altid ender med at vinde efter 90 minutter, ramte skuffelsen hårdt til de efterfølgende slutrunder i 1958 og 1962, hvor resultater i dén grad udeblev. Deutscher Fußball-bund (DFB) fik efterfølgende travlt, for at undgå fremtidige internationale blamager. Den tyske Bundesliga var dermed født.

I dag er Bundesligaen kendt og berygtet for sin stærke fan-kultur, med næsten altid fyldte stadions og intense kampe, der har Europas højest gennemsnitlige stadionbelægning på over 93%. Så der er garanti for en fantastisk stemning og en helt igennem fantastisk fodboldrejse til Bundesligaen.

Fodboldrejser med ligesindede

Du/I kommer til at rejse med folk, der er fodboldnørder med stor kærlighed og respekt til sporten, som ønsker at opleve en fodboldrejse ud over det sædvanlige.

Vi dyrker sammeholdet hele turen til Tyskland, også mens vi er dernede, og naturligvis på vej hjem. Vi spiser fællesmiddage ude i byen, afholder quizzer, fortæller røverhistorier, og man er aldrig overladt til sig selv, selv hvis man rejser alene.

Guiderne

Vi sender altid en af vores guider med på vores rejser til Bundesligaen. Det er der typisk én, der kender klubben, byen eller bare har erfaringen fra utallige rejser, én som kan dele ud af sin viden, passion og glæde ved fodbolden. Guiden sørger for, at alle kan nyde den fulde oplevelse, introducerer de små perler i området og kan øse ud af en stor portion lokalkendskab, så turistfælderne bliver undgået, og man får den ægte lokal-fan-oplevelse.

Billeder fra tidligere Bundesliga-ture:

Video fra vores første fodboldrejse til Tyskland