fbpx
Brandvarme anbefalinger2023-12-05T16:12:23+01:00

Brandvarme fodboldrejser

Her kan du se vores brandvarme anbefalinger til aktuelle fodboldrejser. Dette er fodboldrejser, som er nøje udvalgt fra Groundhopping Tours medarbejdere. Det kan være vilde derbykampe, flere kampe på én weekend, eller noget helt tredje.

Alle kampe på denne side, vil oftest være fastlagt – man kan dermed planlægge sin transport med det samme. Det betyder også, at man ikke skal vente for længe – billetterne til disse kampe vil hurtigt blive udsolgt, så du skal være hurtig på aftrækkeren, hvis du vil opleve følgende fodboldrejser og fodboldkampe.

Siden vil hver uge blive opdateret med nye, aktuelle og fede fodboldture.

December

 • Werder Bremen – rb leipzig

  19/12 – 20/12, 2023

  Oplev Weserstadion i Bremen, når byens hold Werder Bremen med Jens Stage på holdet, tager imod rb leipzig og Yussuf Poulsen. Weserstadion er et konge sted at se fodbold, og der forventes udsolgt til kampen med mere end 40.000 tilskuere.

 • Oplev Ferencvaros 2 gange på 4 dage

  14/12 – 17/12, 2023

  Oplev jul i Budapest, samtidig med to fede kampe på Groupama Arena, hvor Ungarn’s største klub, Ferencváros spiller deres kampe. Om torsdagen kommer den italienske storklub Fiorentina forbi, og om søndagen er der ligakamp imod Zalaegerszegi.

 • To fede kampe i Krakow + jul

  08/12 – 11/12, 2023

  Oplev skønne Kraków, i denne weekend i december, hvor både Cracovia og Wisla Krakow spiller på hjemmebane. Det er sjældent, de to store Kraków klubber spiller hjemme i samme weekend, så det er en unik mulighed. Der er samtidig store julemarkeder i den skønne by.

 • Wolfsburg – Bayern München

  20/12 – 21/12, 2023

  Oplev storkampen på Volksparkstadion, når VfL Wolfsburg med Joakim Mæhle og Jonas Wind på holdet, tager imod de tyske mestre Bayern München og deres mange stjerner og fans. Årets sidste kamp i Tyskland og det bliver en stor oplevelse!

 • Legia Warszawa – AZ Alkmaar & Legia Warszawa – Cracovia

  14/12 – 18/12, 2023

  Oplev to vanvittige kampe i Warszawa, når Legia tager imod AZ Alkmaar i Conference League gruppespillet’s sidste kampe, samt en kamp i Ekstraklasa, Polen’s bedste række, når Cracovia med deres mange fans kommer til Warszawa.

 • Crystal Palace – Brentford

  29/12 – 31/12, 2023

  Oplev danskeropgøret på det stemningsfyldte Selhurst Park, når Crystal Palace tager imod Brentford FC! Der er kickoff lørdag d. 30. december kl. 15.00, så der er god tid til at opleve Croyden, London og få en rigtig fodboldweekend i det engelske!

Januar

… kommer snart

Februar

 • Hertha Berlin – Magdeburg

  15/02 – 18/02, 2024

  Oplev det enorme Olympiastadion med plads til mere end 70.000 tilskuere, når storklubben Hertha Berlin i vinterferien tager imod Magdeburg i 2. Bundesliga. Vi kommer også med andre forslag til, hvad du skal bruge ferien på, hvad end du rejser med familien eller vennerne.

 • Wolfsburg – Borussia Dortmund

  16/02 – 18/02, 2024

  Oplev Volkswagen Arena med 30.000 tilskuere, når Wolfsburg med Joakim Mæhle og Jonas Wind, tager imod storklubben Borussia Dortmund og deres mange tusinde fans, til denne kamp i 1. Bundesliga. Både Hannover og Lübeck spiller også hjemme denne weekend.

Groundhopping på egen hånd inkluderer

 • Officiel kampbillet købt direkte fra klubben

 • Overnatning(er) på centralt beliggende hotel

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

 • Forslag til weekendprogram og generelle anbefalinger

Ægte billetter og gode pladser

Vi køber altid din billet direkte hos klubben, og vi sørger for gode pladser, hvor alle rejsende sidder sammen.  På den måde støtter vi klubben uden mellemmænd, og er altid sikre på billetternes autencitet. Billetterne bliver sendt inden afrejse eller udleveret på hotellet.

Centralt belligende hoteller

Placeringen af hotellerne er altid centralt beliggende i byen, så man også har mulighed for, at snuse lidt til byens puls, dens oplevelser og mærke stemningen.

Titel

Go to Top