fbpx
Fodboldrejser til Spanien2023-11-28T23:03:06+01:00

Fodbold i Spanien

Når man rejser til Spanien for at se fodbold, tænker mange nok på Real Madrid og FC Barcelona. Fodbold i Spanien er dog meget mere end det – fankulturen lever i bedste velgående i de mindre klubber, som Athletic Club i Bibao, den lille Madrid klub Rayo Vallecano eller i pulserende Sevilla, hvor Sevilla og Betis hører hjemme. Et stort plus med fodboldrejser til Spanien, er det oftest gode vejr, samt den skønne livsstil de lokale har.

Vores fodboldrejser til Spanien

 • Fodboldrejser til Barcelona

  Oplev storklubben FC Barcelona, når de i denne sæson spiller på Estadi Olímpic Lluís Companys, det Olympiske Stadion på Montjuic bakken i Barcelona. Unik mulighed for at se AC og de andre stjernespillere i La Liga og i Champions League.

 • Athletic Club – Real Sociedad

  12/01 – 15/01, 2024

  Oplev Baskerderby’et imellem Athletic Club – Real Sociedad. De to klubber fra hhv. Bilbao og San Sebastián er de to største klubber i den nordspanske region, og intensiteten på det fede San Mamés vil være vild til denne kamp.

 • Fodboldrejser til Bilbao

  Oplev en af de mest unikke klubber i moderne fodboldhistorie – Athletic Club i Bilbao. Klubben er unik, fordi de kun bruger lokale spillere, og byen er bestemt også et besøg værd, med deres moderne og flotte arkitektur. En fodboldrejse til et specielt sted!

Vores grupperejser med guide til Spanien

Vi har i øjeblikket ingen aktuelle grupperejser med guide til Spanien.

Groundhopping i Spanien

Når vi er på groundhopping rejser i Spanien, ser vi altid også kampe i de mindre ligaer. De mindre og små klubber i Spanien kan være ret charmerende besøg. Man kan oftest nå en håndfuld kampe på en lang weekend, hvis man planlægger sin tur ordentligt.

Vores fodboldrejser til Spanien inkluderer (som minimum) altid

 • Billet til én eller flere kampe i Spanien.

 • Overnatninger på 2-3 eller 4-5 stjernede hoteller (valgfrit)

 • Morgenbuffet på hotel (tilkøb)

 • Groundhoppingtours guide på hele turen (kun på grupperejser)

Fly er ikke inkluderet

Vores fodboldrejser til Spanien er altid uden fly. Med alle de forskellige flyselskaber og flyafgange, der flyver til og fra Spanien, er det vores erfaring at det er bedst, at man selv booker. Det giver en større frihed til den enkelte, og på den måde bestemmer man også selv, om hvornår man ankommer og tager afsted igen, samt hvor man tager afsted fra og rejser hen efterfølgende.

Titel

Go to Top