Fodboldrejser til  2. Bundesliga

Alle fodboldrejser til Tyskland er oplagte valg, hvis du leder efter en succesrig fodboldweekend. Her er der store stadions, traditionsrige klubber, fantastisk stemning på lægterne og et setup omkring kampene, der ligger helt i top. Afstanden til de fleste klubber er overskuelig, og 2. Bundesliga skal bestemt ikke undervurderes, selvom det “kun” er den næstbedste række.

Alle klubber på nær 2 (!) har mere end 10.000 tilskuere i snit på deres hjemmebane, og med store klubber som Hamburger SV, St. Pauli, Hertha BSC og Hannover 96 er der nok at tage af. Stemningsmæssigt er 2. Bundesliga nærmest på højde med 1. Bundesliga, så det kan virkelig anbefales at tage på sin næste fodboldrejse hertil.

Vores fodboldrejser til 2. Bundesliga

 • Hannover 96 – Holstein Kiel

  Lørdag 18. – mandag 20. maj

 • Fodboldrejser til Hannover 96

  Oplev stemningen på det fede Niedersachsenstadion, der blev brugt til VM 2006, når Hannover 96 tager imod de andre klubber i den fede 2. Bundesliga. 50.000 tilskuere, gode pre match muligheder og super stemning på stadion!

 • Fodboldrejser til Rostock

  Oplev en af de gamle østtyske fodboldgiganter, når Hansa Rostock går på banen på det intime Ostseestadion med plads til 29.000 tilskuere. Turen til Rostock er nem og kort, og man kan sagtens bruge et par dage i den gamle historiske havneby i Mecklenburg-Vorpommern.

 • Fodboldrejser til St. Pauli

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde på det altid udsolgte Millerntor! Stemningen i St. Pauli er i topklasse, og fansene fra denne unikke kult-klub leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer logebilletter med mad og fri bar samt ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til Hamburger SV

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde og slå dig løs på Reeperbahn! Stemningen i det nordtyske er i topklasse og Volksparkstadion leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer officielle langsidebilletter og ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til Berlin

  Oplev Berlin og det historiske og legendariske Olympiastadion, hvor der er plads til hele 75.000 tilskuere. Man kan virkelig mærke historiens vingesus, når man går imod Olympiapark. Derudover er Berlin en skøn by til en forlænget weekend!

Vores grupperejser med guide til Tyskland

Vores fodboldrejser til 2. Bundesliga inkluderer (som minimum) altid

 • Billet til én eller flere kampe i 2. Bundesliga.

 • Overnatning(er) på 2-3 eller 4-5 stjernede hoteller (valgfrit)

 • Morgenbuffet på hotel (tilkøb)

 • Groundhoppingtours guide på hele turen (kun på grupperejser)

Fly er ikke inkluderet

Vores fodboldrejser til 1. Bundesliga er altid uden fly. Med alle de forskellige flyselskaber og flyafgange, der flyver til og fra de store tyske byer, er det vores erfaring at det er bedst, at man selv booker. Det giver en større frihed til den enkelte, og på den måde bestemmer man også selv, om hvornår man ankommer og tager afsted igen, samt hvor man tager afsted fra og rejser hen efterfølgende.