Fodboldrejser til  2. Bundesliga

Alle fodboldrejser til Tyskland er oplagte valg, hvis du leder efter en succesrig fodboldweekend. Her er der store stadions, traditionsrige klubber, fantastisk stemning på lægterne og et setup omkring kampene, der ligger helt i top. Afstanden til de fleste klubber er overskuelig, og 2. Bundesliga skal bestemt ikke undervurderes, selvom det “kun” er den næstbedste række.

Alle klubber på nær 2 (!) har mere end 10.000 tilskuere i snit på deres hjemmebane, og med store klubber som Hamburger SV, St. Pauli, Hertha BSC og Hannover 96 er der nok at tage af. Stemningsmæssigt er 2. Bundesliga nærmest på højde med 1. Bundesliga, så det kan virkelig anbefales at tage på sin næste fodboldrejse hertil.

Vores fodboldrejser til 2. Bundesliga

 • Hertha BSC – Hansa Rostock

  Fredag 12. – søndag 14. april

 • VIP-pakke: St. Pauli – Hansa Rostock

  Fredag 26. – søndag 28. april

  Prisen er samlet for to personer (pris per rejsende: 5.095 kr.)

 • Hannover 96 – St. Pauli

  Fredag 19. – søndag 21. april

 • 4 kampe på 3 dage

  Fredag 01. – søndag 03. marts

 • Hertha Berlin – Magdeburg

  15/02 – 18/02, 2024

  Oplev det enorme Olympiastadion med plads til mere end 70.000 tilskuere, når storklubben Hertha Berlin i vinterferien tager imod Magdeburg i 2. Bundesliga. Vi kommer også med andre forslag til, hvad du skal bruge ferien på, hvad end du rejser med familien eller vennerne.

 • Fodboldrejser til Kiel

  Oplev Holstein Kiel i hyggelig omgivelser tæt på den danske grænse, i den fede 2. Bundesliga. Det tager ikke mange timer at komme til Kiel, og det er et besøg værd. Holstein-Stadion har plads til 15.000 tilskuere, og der er stor støtte fra lokalbefolkningen.

 • Fodboldrejser til Braunschweig

  Oplev ægte tysk stemning, på det gamle Eintracht-Stadion med plads til 25.000 tilskuere. Stemningen her, er virkelig god og i løbet af sæsonen, kommer der mange store klubber forbi, i den fede 2. Bundesliga. Især derbyet imod Hannover er vildt!

 • Fodboldrejser til Hannover 96

  Oplev stemningen på det fede Niedersachsenstadion, der blev brugt til VM 2006, når Hannover 96 tager imod de andre klubber i den fede 2. Bundesliga. 50.000 tilskuere, gode pre match muligheder og super stemning på stadion!

 • Fodboldrejser til Rostock

  Oplev en af de gamle østtyske fodboldgiganter, når Hansa Rostock går på banen på det intime Ostseestadion. Turen til Rostock er nem og kort, og man kan sagtens bruge et par dage i den gamle historiske havneby i Mecklenburg-Vorpommern.

 • Fodboldrejser til St. Pauli

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde på det altid udsolgte Millerntor! Stemningen i St. Pauli er i topklasse, og fansene fra denne unikke kult-klub leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer logebilletter med mad og fri bar samt ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til Hamburger SV

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde og slå dig løs på Reeperbahn! Stemningen i det nordtyske er i topklasse og Volksparkstadion leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer officielle langsidebilletter og ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til Berlin

  Oplev Berlin og det historiske Olympiastadion på egen hånd, men hvor vi sørger for ophold, forslag til weekendprogram og billetter til kampen(e). Vi har skåret lidt i den normale rejsepakke, for at levere en super oplevelse til en rigtig stærk pris.

Vores grupperejser med guide til Tyskland

 • Hamburger SV – St. Pauli

  03/05 – 05/05, 2024

  Grupperejsen til det måske største opgør i tysk fodbold i foråret er tæt på udsolgt! Men vi har to pladser tilbage med dobbeltværelse som sælges samlet. Det er først til mølle hvis du skal opleve det vigtigste Stadtderby nogensinde.

Vores fodboldrejser til 2. Bundesliga inkluderer (som minimum) altid

 • Billet til én eller flere kampe i 2. Bundesliga.

 • Overnatning(er) på 2-3 eller 4-5 stjernede hoteller (valgfrit)

 • Morgenbuffet på hotel (tilkøb)

 • Groundhoppingtours guide på hele turen (kun på grupperejser)

Fly er ikke inkluderet

Vores fodboldrejser til 1. Bundesliga er altid uden fly. Med alle de forskellige flyselskaber og flyafgange, der flyver til og fra de store tyske byer, er det vores erfaring at det er bedst, at man selv booker. Det giver en større frihed til den enkelte, og på den måde bestemmer man også selv, om hvornår man ankommer og tager afsted igen, samt hvor man tager afsted fra og rejser hen efterfølgende.