fbpx

Gavekort

På lager

Giv et gavekort til en fodboldrejse til en ægte fodboldfan. Skriv til info@groundhoppingtours.dk med beløb og navn på modtager, så sender vi gavekortet tilbage på mail.

Varenummer (SKU): gavekort Kategorier: ,

Beskrivelse

Giv et gavekort til en fodboldrejse

Køb et gavekort til en fodboldrejse til manden, der har alt. Drengen der dagdrømmer om fodbold, fanatikeren der står på stadion weekend efter weekend, eller til hele familien.

Med Groundhopping Tours rejser man til stadions rundt omkring i verden og Europa, for at jagte de mest fantastiske stadionoplevelser. Det gør vi med andre ligesindede fodboldfans, og hvor der altid er er en eller flere fodboldrejseguider tilknyttet. Det giver de mest interessante og informative fodboldoplevelser, der krydret med kærlighed til fodbolden, må anses som en ultimativ gave.

Se vores vores fodboldrejser, der går ud i verden her, eller Bundesliga Bussen, der kører til Bundesligaen i Tyskland.

Hvilke fodboldoplevelser vi efterstræber

På vores ture forsøger vi så vidt muligt, at se så mange kampe som muligt mens vi er af sted. Der vil være et program for hele weekenden, som kan indeholde oplæg til hovedkampen af en fan, spiller eller anden person med tilknytning til klubben, en guidet tur i byen med fokus på fodboldhistorien, specielle restaurant- og bar-besøg, alle med tilknytning til fodbolden. Alle disse arrangementer er frivillige at deltage i – men vi håber altid på at så mange som muligt vil deltage.

Groundhoppingtours elsker fodbold og ønsker at bevare romantikken i fodbolden – det er romantikken i foldbolden de fleste af os har forelsket os i, i tidernes morgen. Derfor ønsker vi ikke at støtte foretagender, som er med til at ødelægge romantikken, og det tror vi også, har skinnet igennem på alle vores tidligere fodboldrejser. Læs mere om hvem Groundhopping Tours er, og hvad vi vil give fodboldfans.

Fodboldture hos os inkluderer altid:

  • Fodboldbilletter til kampen
  • Overnatning(er) på centralt beliggende hotel
  • Morgenmadsbuffet på hotellet
  • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)
  • Guider der er fodboldnørder til fingerspidserne
Go to Top