fbpx

The Eternal Derby i Beograd – Udsolgt!

Skriv til [email protected] eller ring til Nicolai på telefon 22205114

Forventet pris: ca. 2600 kr. – 2900 kr.

Description

 • Dage: 4

 • Afgang: Sjælland og Jylland

 • Dato: TBA (Fredag – Mandag)

 • Personer: Max 15 på hver tur

Fodboldrejse til Beograd Derby (Udsolgt)

Oplev Røde Stjerne og Partizan Beograd i et af de største og vildeste derbyer i Europa

Forventet pris: 2600 kr. – 2900 kr. 

Vi gentager den store succes fra sidste tur og åbner nu for reservationer til begge opgør af dette klassiske derby. Det er først til mølle, hvor betaling vil foregå når programmet er fastlagt (og vi igen kan rejse ud af landet). Du kan læse meget mere om Beograd og The Eternal Derby her

Mulige ekstra kampe

Som altid når vi er afsted, fylder vi weekenden op med fodbold. Det betyder også at vi skal groundhoppe i Serbien, som vi altid gør – se nogle af vores tidligere fodboldrejser, hvor du kan se hvor stærkt et fodboldprogram, vi altid går efter.
Vi afventer en fastlæggelse af kampprogrammet og tribunerne åbner for tilskuere, før vi kan sige hvilke ekstra kampe vi skal se (disse kampe vil være tilkøb, men til kostpris)

Byen Beograd

Beograd er fantastisk og skal opleves, det er er by som for mange går under radaren, men en by der ikke skal undervurderes – Lonely Planet har kåret Beograd, til byen i Europa med det bedste café, restaurant og natteliv. Så glæd dig, Beograd skuffer ikke.

Program og rejseplan

Programmet bliver lagt op så snart vi med mere om spilletidspunkt og kampprogram.

Hotellet

Vi skal bo på det lækre 4 stjernede hotel Jump In centralt i Beograd. Der er som altid på vores rejser, morgenmad på hotellet inkluderet i rejsen.

Enkeltværelses tillæg på ca. 1000 kr.
Rejser du alene og gerne vil bo sammen med en anden der rejser alene? så skriv det i bestillingen og du sparer tillægget ved enkeltværelse.

Turen inkluderer

 • Airport Transfer

 • 3 Overnatninger på 4-stjernet hotel

 • 3 x Morgenmadsbuffet

 • Guide fra Groundhopping Tours

 • Lokal Guide fra Røde Stjerne

 • Kampbillet til Beograd Derby (langsiden)

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

Turen inkluderer ikke

 • Fly

 • Billet & transport til andre kampe (sælges til kostpris)

Erfarne guider

Alle, som arbejder i Groundhopping Tours, har taget en lang fodboldrejseuddannelse, enten ved at de har rejst Europa tyndt for at jagte stadions i mange år, eller fordi de har et tilhørsforhold til en klub, som de har besøgt minimum 10 gange. Vi sørger derfor for at du er klædt på, til at få nogle helt unikke fodboldoplevelser sammen med os på vores fodboldrejser.

Mere om vores guider
Groundhopping Tours Stifter: Nicolai Bryde Nielsen

Reserver nu og betal senere

Reserver din Groundhopping rejse til Beograd i dag, og nyd fælleskabet med en masse andre fodboldelskere. Der er kun 15 pladser på hver tur og vær opmærksom på, at kampene spilles på hver sin hjemmebane i Beograd. Så angiv om det skal være til Røde Stjerne – Partizan Beorgrad, Partizan Beograd – Røde Stjerne eller først kommende Eternal derby.

Når kampene er fastlagt og vi kan præsentere det endelige program, får du 5 dage til at bekræfte din plads ved at overføre betalingen. Skulle du være så uheldig, at være forhindret denne weekend, er det naturligvis omkostningsfrit at melde fra.

Reserver her: [email protected]