fbpx

Groundhopping Norditalien // AC Milan – Juventus

Ikke på lager

San Siro er snart en saga blot. Planerne om et nyt stadion har været på tegnebrættet i mange år, og nu ser det ud til at blive en realitet. Derfor er det tid til at få dette historiske stadion på dit CV inden det er for sent.

Forventet pris: ca. 3.500-4.500 kr.

Kategori:

Beskrivelse

 • Dage: 4

 • Afgang: Sjælland og Jylland

 • Dato: 21 – 24/01 2022

 • Personer: Max 15 pr tur

Fodboldrejse til Norditalien

Hovedkampen AC Milan – Juventus

Hovedkampen på turen finder sted på det ikonikse San Siro.
AC Milan som er grundlagt helt tilbage i 1899, tager hjemme imod Juventus i en af sæsonens helt store kampe på San Siro.
San Siro er snart en saga blot, snakker om et nyt stadion har være der i mange år og nu ser det ud til at blive en reallitet. Derfor er det ved at være tid til at få dette historiske stadion på dit CV, om lidt kan det være for sent.

Groundhopping i Norditalien

Norditalien er en groundhoppingperle, hvor masser af groundhopper valfarter til fra hele Europa. Der er masser af billige flyruter til byen fra Danmark og så er den en perfekt base for Groundhopping i Norditalien, hvor der findes et hav af klubber. Vi ankommer til Milano fredag morgen og håber og satser på, at vi skal se kampe både fredag, lørdag og søndag. Det bliver dog minimum 2 kampe.
Vores base bliver som udgangspunkt i Milano, men kan godt være at vi ender med at tage en overnatning i Genoa, Parma, Spezia eller lign. alt efter hvad der passer ind i programmet, når kampene er fastlagt.

Andre mulige kampe:

 • AC Monza – SPAL
 • Brescia – US Alessandria
 • Parma – Pordenone
 • Genoa – Udinesse
 • Spezia – UC Sampdoria

Byer vi besøger

Norditalien er et paradis for groundhoppere. Vi kommer med sikkerhed til at have en overnatning i Milano så vi kan opleve San Siro/Giuseppe Meazza. Den 2 og 3 overnatning kan meget vel blive i Genoa, Parma eller Spezia så vi også har mulighed for, at opleve de andre byern

Derby Delle Lanterna: Stadio Luigi Ferraris Genoa Fans

Program og rejseplan

Programmet bliver lagt op så snart vi med mere om spilletidspunkt og kampprogram. Der vil være afrejse fredag morgen og hjemrejse mandag.

Hotellet

Vi kommer til at bo på minimum 3 stjernede hoteller på turen, hvor morgenmad også vil være inkluderet i prisen,

Enkeltværelses tillæg på ca. 1.000 kr.
Rejser du alene og gerne vil bo sammen med en anden der rejser alene? så skriv det i bestillingen og du sparer tillægget ved enkeltværelse.

Fly

Flybillet er ikke inkluderet i prisen.

Vi afventer med at bestille flybilletter indtil vi er sikre på, at kampen spilles uden restriktioner

Flybilletten er ikke inkluderet i prisen for, at gøre det mere fleksibelt og billigere for dig. Du bestemmer selv hvilken lufthavn du vil flyve til og fra og med hvilket selskab.
Vores guide er altid med et fly fra Danmark. Så snart vi har booket flybillet til vores guide, melder vi afgangstiderne ud. Så har du mulighed for, at rejse med guiden fra Danmark og følges med ham på hele turen.

Flyver du med et andet fly end guiden. Vil der blive meldt et mødested ud om fredagen i Milano hvor alle rejsende mødes. Det kan være i lufthavnen eller ved hotellet.

Pris

4495 kr. pr person i delt twin værelse ( singel tilææg 1.200 kr.)

Spilles kampen med Corona restriktioner, refunderes hele rejsens beløb

Turen inkluderer

 • Kampbillet på langsiden til AC Milan – Juventus

 • Kampbilletter til kamp 2 (Serie A eller B)

 • 3 Overnatninger på min. 3-stjernet hotel

 • 3 x Morgenmadsbuffet

 • Guide fra Groundhopping Tours

 • Transport mellem byerne tik kamp 1 & 2

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

Turen inkluderer ikke

 • Fly

Erfarne guider

Alle, som arbejder i Groundhopping Tours, har taget en lang fodboldrejseuddannelse, enten ved at de har rejst Europa tyndt for at jagte stadions i mange år, eller fordi de har et tilhørsforhold til en klub, som de har besøgt minimum 10 gange. Vi sørger derfor for at du er klædt på, til at få nogle helt unikke fodboldoplevelser sammen med os på vores fodboldrejser.

Groundhopping Tours Stifter: Nicolai Bryde Nielsen

Reserver nu

Tilmeld dig turen nu. Når kampprogrammet kommer og vi kender datoerne, vil du modtage en mail med rejse info og datoer. Du har herefter 3 dage til at bekræfte din tilmelding. Betaling af rejsen sker først efterfølgende.

Kan du ikke deltage på rejsen, er det omkostningsfrit at afmelde forhåndstilmeldingen.

Titel

Go to Top