Røde Stjerne – Partizan Beograd

2.995 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

 • Dage: 4 dage (3 overnatninger)

 • Pris: Fra 2995 kr. pr. person

 • Dato: 08/03 – 11/03, 2024

 • Personer: Max 11 (min. 25 år)

Andre fodboldrejser

 • Fodboldrejser til Athen

  Oplev den vilde græske fodboldkultur, og besøg AEK Athen på Agia Sophia Stadium. De er verdensmestre i pyroteknik dernede, og det er de glade for. Stemningen er altid voldsom, især når Athen klubberne møder hinanden indbyrdes til de vilde derbys. Det er crazy!

 • Wolfsburg – Borussia Dortmund

  16/02 – 18/02, 2024

  Oplev Volkswagen Arena med 30.000 tilskuere, når Wolfsburg med Joakim Mæhle og Jonas Wind, tager imod storklubben Borussia Dortmund og deres mange tusinde fans, til denne kamp i 1. Bundesliga. Både Hannover og Lübeck spiller også hjemme denne weekend.

 • 4 kampe på 3 dage

  Fredag d. 01. – søndag d. 03. marts

Crystal Palace – Chelsea & West Ham – Arsenal

10/02 – 13/02, 2024

Tag på fodboldeventyr i London, når den står på to kæmpe Premier League opgør. Søndag er der West Ham – Arsenal på London Stadium, mens Selhurst Park mandag lægger græstæppe til Crystal Palace – Chelsea. Mulighed for ekstra kampe i London.

Fodboldrejser til Cypern

Oplev fodboldkulturen på Cypern, hvor man finder store klubber som APOEL, Omonia, AEL, AEK og Anorthosis Famagusta. Stemningen på stadion er ret unik, og Cypern er samtidig et turistparadis, med sol, strande og azurblåt vand. Kombiner solferie med fodbold.

Grupperejse til Argentina – 2025

Forår 2025

KOMMER SNART I SALG

Oplev magiske Buenos Aires og passionen for fodbold i Argentina på en rejse i Diego Maradonas fodspor, fra Argentinos Juniors til mægtige Boca Juniors. Der bliver, kort sagt, fuld knald på tribunerne når vi skal besøge fantastiske Argentina.

4 kampe på 3 dage

Fredag d. 01. – søndag d. 03. marts

Fodboldrejser til Valencia

Oplev stemningen på det legendariske Estadio Mestalla med plads til 50.000 tilskuere, når Valencia CF går på banen. Et historisk sted at se fodbold, hvor stemningen er elektrisk når klubbens unge talenter går på banen. Et must som fodboldelsker!

Millwall F.C. – Plymouth Argyle

26/04 – 28/04, 2024

Tag med på grupperejsen til Millwall FC og The Den! Vi skal se Championshipkampen imod Plymouth Argyle, og som optakt til kampen vil Poul Hübertz fortælle om sin tid i klubben – en weekend i fodboldens, pubbernes og ægte engelsk kulturs tegn!