fbpx

Grupperejse til Holland med hovedkamp på De Kuip

3.995 DKK

På lager

Vælg værelse pr. deltager
Produkt i alt
Tilvalg i alt
Samlet i alt

Beskrivelse

 • Dage: 4 (3 overnatninger)

 • Afgang: Sjælland og Jylland

 • Pris: 3995 kr. (enkeltværelse: +1500 kr.)

 • Dato: 07/10 –10/10 2022

 • Personer: Max 16

De Kuip (Feyenoord)

Hovedkampen på denne tur spilles på et af de smukkeste og mest historiske stadions i Holland ‘De Kuip‘ i Rotterdam. Stadionet blev åbnet i 1937 og kun én gang udbygget, nemlig i 1992 og har nu en kapacitet på 51,117 tilskuere. Stemningen på stadion er fantastisk, hvor det specielt er Feyenoords fans, Het Legioen der er garant for god stemning. De Kuip er et af de historiske stadions du skal nå, at have på CV´et. Der ligger store planer om et nyt stadion og det ventes, at de snart går igang med at bygge.

Byen Rotterdam har efterhånden udviklet sig til, at være et af de første steder at besøge, når man taler om Holland. Rotterdam er stedet, hvor det er blevet trendy at komme. Den engang industrielle havneby har udviklet sig til at være en interessant, mangfoldig og kontrastfuld by. En by med unik arkitektoniske, historiske steder og masser af perler, når det handler om mad og drikke. Byen udvikler sig selv konstant, hvilket betyder masser af steder af udforske og opleve.

Oplev mere end én fodboldkamp på denne fodboldrejse til Holland:

Hovedkampen på turen vil være på De Kuip, men vi er i Holland for at groundhoppe og opleve hele kulturen omkring fodbolden i Holland.

Vi skal som minimum se disse 3 kampe som er inkluderet i prisen.

Fredag: kl. 20.00 Dordrecht – PEC Zwolle
Lørdag: kl. 20.00 Sparta Rotterdam – Emmen
Søndag: kl. 14.30 Feyenoord – Twente

Men mon ikke også der er en formiddags kamp vi kan se.

Program og rejseplan for rejsen til Rotterdam

Nemmeste vej til Rotterdam er, at flyve til Amsterdam og tage toget (20 min) til Rotterdam. Men der er også gode forbindelser med tog, eller du kan tage bilen.

Det vil som altid være muligt, at følges med guiden hele vejen – flytider kommer snarest.

Du skal være i Rotterdam senest kl. 17.00 for at nå fredagskampen, men selvfølgelig også muligt at støde til turen senere fredag.
Hvis du ikke vil vente til mandag med at rejse hjem, kan du tage et af de sene aften fly hjem fra Amsterdam efter kampen i Rotterdam.

Overnatning i Rotterdam

Vi kommer til at bo på et minimum 3-stjernet hotel. Mere information om overnatning følger, når vi ved hvilke kampe vi skal se, men vi bor altid på gode hoteller inkl. morgenmad.

Enkeltværelses-tillæg på ca. 1500 kr.

 • 3 Overnatninger på minimum 3-stjernet hotel

 • 3 x Morgenmadsbuffet

 • Kampbillet til Feyenoord, Sparta Rotterdam og Dordrecht (3 kampe)

 • Guide fra Groundhopping Tours

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

Flybillet er ikke inkluderet i prisen.

Flybilletten er ikke inkluderet i prisen for, at gøre det mere fleksibelt og billigere for dig. Du bestemmer selv hvilken lufthavn du vil flyve til og fra og med hvilket selskab.
Vores guide er altid med et fly fra Danmark. Så snart vi har booket flybillet til vores guide, melder vi afgangstiderne ud. Så har du mulighed for, at rejse med guiden fra Danmark og følges med ham på hele turen.

Flyver du med et andet fly end guiden, vil der mødested ved hotellet i Rotterdam senest fredag kl. 17.00. Det er meget nemt at komme med direkte tog fra Amsterdam lufthavn til Rotterdam og tager 20-50 min., alt efter om man tager lyn eller normalt tog.

Corona
Bliver turen annulleret grundet Corona restriktioner – tilbagebetales det fulde beløb.

Groundhopping Tours Stifter: Nicolai Bryde Nielsen

Erfarne guider

Alle, som arbejder i Groundhopping Tours, har taget en lang fodboldrejseuddannelse, enten ved at de har rejst Europa tyndt for at jagte stadions i mange år, eller fordi de har et tilhørsforhold til en klub, som de har besøgt minimum 10 gange. Vi sørger derfor for at du er klædt på, til at få nogle helt unikke fodboldoplevelser sammen med os på vores fodboldrejser.

Andre fodboldrejser

 • Groundhopping Berlin

  Flere datoer

  Oplev Berlin og det historiske Olympiastadion på egen hånd, men hvor vi sørger for ophold, forslag til weekendprogram og billetter til kampen(e). Vi har skåret lidt i den normale rejsepakke, for at levere en super oplevelse til en rigtig stærk pris.

 • Fodboldrejser til Celtic Park

  Flere datoer

  Fodbold i Glasgow er noget for enhver fodboldromantiker. Oplev den skotske pubkultur, stemning og fodboldkultur på historiske Celtic Park.

 • Fodboldrejser til Gdansk

  Flere datoer

  Gå på opdagelse i denne fantastiske by og oplev den polske fodboldkultur i den bedste række. Og så er priserne helt i bund hvilket gør Gdansk til en oplagt weekendtur krydret med  masser af fodbold, billige polske fadøl og gastronomiske oplevelser af høj klasse!

 • Fodboldrejser til Gdansk

  Flere datoer

  Gå på opdagelse i denne fantastiske by og oplev den polske fodboldkultur i den bedste række. Og så er priserne helt i bund hvilket gør Gdansk til en oplagt weekendtur krydret med  masser af fodbold, billige polske fadøl og gastronomiske oplevelser af høj klasse!

 • Grupperejse til Holland med hovedkamp på De Kuip

  07/10 –10/10 2022

  Tag med på denne fodboldrejse til Holland og oplev Feyenoord på ‘De Kuip’ samt en fantastisk stemning  på et stadion med plads til over 51.000 tilskuere. Det bliver en vanvittig weekend med masser af suveræn groundhopping, hygge og røverhistorier på programmet!

 • Fodboldrejser til Krakow

  Flere datoer

  Tag på opdagelse i charmerende Krakow og oplev den polske tribunestemning og fankultur hos både Wisla Krakow og Cracovia. Der er smæk på tribunerne, og så kan du både finde stadionplatter og fadøl til yderst rimelige priser!

 • Fodboldrejser til Hamborg

  Flere datoer

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde! Stemningen i det nordtyske er i topklasse og Volksparkstadion leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer officielle langsidebilletter og ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til AS Roma

  Flere datoer

  AS Roma på Olimpico er noget man skal opleve! Og så må vi ikke glemme, at I har weekenden i skønne Rom, hvor der er rig mulighed for sightseeing og kulinariske oplevelser.

 • Fodboldrejser til Celtic Park

  Flere datoer

  Fodbold i Glasgow er noget for enhver fodboldromantiker. Oplev den skotske pubkultur, stemning og fodboldkultur på historiske Celtic Park.

Titel

Go to Top