Sommerrejsen 2024

Beskrivelse

Tilmeld nyhedsbrev

Sommerrejsen 2024

Igen i år tager vi på en sommerrejse, hvor vi besøger nogle af de ligaer der spiller igennem sommeren, hvor de fleste andre ligaer ligger stille. I sommeren 2023 tog vi på en rundtur, hvor vi blandt andet besøgte Finland, Estland og Letland.

Det er en tur for fodboldelskerne, der vil have en på opleveren.

Vi har endnu ikke datoerne for turen på plads, men det bliver umiddelbart efter EM 2024 i Tyskland er afsluttet. Hvis du allerede nu tænker, at den her tur lyder som noget for dig, så kan du skrive dine kontaktoplysninger i toppen af siden – så kontakter vi dig ligeså snart vi har datoerne og destinationen på plads.

Fodbold skal ses på stadion!

Andre fodboldrejser

 • Fodboldrejser til Gdansk

  Gå på opdagelse i denne fantastiske by og oplev den polske fodboldkultur i den bedste række. Og så er priserne helt i bund, hvilket gør Gdansk til en oplagt weekendtur krydret med  masser af fodbold, billige polske fadøl og gastronomiske oplevelser af høj klasse!

 • VM i Dart & fodbold i London

  20/12 – 22/12, 2024

  VM i dart og fodbold i London. Oplev store spil fra Michael Smith, Van Gerwen og de andre dartstjerner, når stemningen bliver helt elektrisk i det legendariske Alexandra Palace. Turen bliver krydret med en fodboldkamp i London om lørdagen.

 • Fodboldrejser til Budapest

  Rejs til magiske Budapest og oplev den historiske by med den pulserende stemning. Der er altid masser af fodbold på programmet og Budapest er bare en groundhopping-perle! Bylivet er heller ikke til at tage fejl af – der er altid gang i Budapest.

Lechia Gdańsk – Arka Gdynia

Fredag 17. – mandag 20. maj

Lech Poznan – Legia Warszawa

Fredag 10. – mandag 13. maj

Hertha BSC – Hansa Rostock

Fredag 12. – søndag 14. april

Forår i Prag

Fredag 05. – mandag 08. april

Weekend i Kraków

Fredag 05. – mandag 08. april

VIP-pakke: Ferencvaros – Újpest

Fredag 17. – mandag 20. maj