fbpx

Hertha Berlin – Bayern München // sæson 21/22

Dette er en af sæsonens største kampe på det historiske olympiske stadion i Berlin, når Hertha møder de nykårede mestre i Bundesligaen. Oplev et fuldstændig udsolgt Olympia Stadion, med over 74.000 på lægterne og mere end 10.000 tilrejsende Bayern-fans.

Pris: 2195 kr – 2495 kr. pr. person i twin værelse

Beskrivelse

 • Dage: 3 (2 overnatninger)

 • Afgang: Valby Station

 • Dato: TBA

 • Personer: Max 50

Olympia Stadion: Hertha Berlin fans

Hertha Berlin – Bayern München på Det olympiske stadion

Dette er en af sæsonens største kampe på det historiske olympiske stadion i Berlin, når Hertha møder de nykårede mestre i Bundesligaen. Oplev et fuldstændig udsolgt Olympia Stadion, med over 74.000 på lægterne og mere end 10.000 tilrejsende Bayern-fans. Hjemmeholdets Ostkurve er en kæmpe kurve. Kurven er altid fyldt og formår virkelig at sætte en fantastisk lyd og visuel kulisse, til disse store opgør. Så forvent en fantastisk stemningskrig på tribunerne til dette Bundesliga-opgør.

Masser af ekstra kampe

Som altid når vi er afsted, fylder vi weekenden op med fodbold. Se nogle af vores tidligere fodboldrejser, hvor du kan se hvor stærkt et fodboldprogram, vi altid går efter. Du kan læse mere om fodbold i Berlin her.

Det endelige program for turen bliver lagt op så snart vi med mere om spilletidspunkter og kampprogrammer. Men vi forventer at se 2-3 kampe på turen.

Der er følgende scenarier (vi regner ikke med at kampen bliver mandag aften)

Kamp fredag eller lørdag:
Afrejse fredag kl. 07.00 og hjemrejse søndag formiddag

Kamp søndag:
Afrejse fredag kl. 07.00 og hjemrejse søndag efter kampen. Hjemkomst natten til Mandag

Bussen vil samle folk op følgende steder:

Karlslunde rasteplads
Ølby St.
Tappernøje
V. Færgelejet i Gedser

Fodboldrejse Berlin: Hotel Mercure Château Berlin

Vi skal bo på et minimum 3-stjernet hotel centralt beliggende i Berlin, tæt på alt. Der er som altid på vores rejser, morgenmad på hotellet inkluderet i rejsen.

Enkeltværelses tillæg på ca. 600 kr.
Rejser du alene og gerne vil bo sammen med en anden der rejser alene? Så skriv det i bestillingen og du sparer tillægget ved enkeltværelse.

 • Bustransport T/R

 • Bundesligabillet til Hertha Berlin – Bayern München (Nedre tribune, ned mod Bayern enden)

 • 2 overnatninger på min 3*** hotel i Berlin

 • 2 x Morgenmadsbuffet

 • Aktiviteter i Berlin (frivilligt), nogle aktiviteter vil der være egenbetaling på.

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

 • GHT Rejseguide

Groundhopping Tours Stifter: Nicolai Bryde Nielsen

Erfarne guider

Alle, som arbejder i Groundhopping Tours, har taget en lang fodboldrejseuddannelse, enten ved at de har rejst Europa tyndt for at jagte stadions i mange år, eller fordi de har et tilhørsforhold til en klub, som de har besøgt minimum 10 gange. Vi sørger derfor for at du er klædt på, til at få nogle helt unikke fodboldoplevelser sammen med os på vores fodboldrejser.

Tilmelding

Forhåndstilmeld dig turen nu. Når kampprogrammet kommer og vi kender datoerne, vil du modtage en mail med nærmere information op rejsen. Du har herefter 3 dage til at bekræfte din endelige tilmelding. Betaling af rejsen sker først herefter.

Kan du ikke deltage på rejsen, er det omkostningsfrit at afmelde forhåndstilmeldingen.

Go to Top