fbpx

De Klassieker: Feyenoord – Ajax // sæsonen 21/22

På lager

Stemningen på stadion er fantastisk, hvor det specielt er Feyenoords fans, Het Legioen, der er garant for en vild stemning. Opgøret Feyenoord – Ajax er en klassisk rivalisering mellem de to største byer i landet, med hver sin kultur, der kæmper om æren.

Pris: ca. 3500 – 4.000 kr. pr person i delt twin værelse

Varenummer (SKU): de-klassieker-1 Kategorier: ,

Beskrivelse

 • Dage: 4 (3 overnatninger)

 • Afgang: Fra din lokale lufthavn

 • Dato: TBA

 • Personer: Max 15

Groundhopping Holland // Hovedkamp Feyenoord – Ajax

Feyenoord – Ajax

De Klassieker som opgøret mellem Feyenoord – Ajax kaldes i Holland, er den største fodboldkamp i Holland. Den spilles i denne omgang på et af de smukkeste stadions i Holland ‘De Kuip‘ i Rotterdam. Stadionet blev åbnet i 1937 og kun én gang udbygget, nemlig i 1992 og har nu en kapacitet på 51,117 tilskuere. Stemningen på stadion er fantastisk, hvor det specielt er Feyenoords fans, Het Legioen der er garant for god stemning. Opgøret Feyenoord – Ajax er en klassisk rivalisering mellem de to største byer i landet, med hver sin kultur, der kæmper om æren. Det er arbejderklassen mod eliten. De hårde mod de raffinerede. Klubben der var først til alt mod den mest succesfulde. Med andre ord indeholder opgøren alt det, der skal til for et opgør, hvor en sejr betyder mere en 3 point på kontoen.

Byen Rotterdam har efterhånden udviklet sig til, at være et af de første steder at besøge, når man taler om Holland. Rotterdam er stedet, hvor det er blevet trendy at komme. Den engang industrielle havneby har udviklet sig til at være en interessant, mangfoldig og kontrastfuld by. En by med unik arkitektoniske, historiske steder og masser af perler, når det handler om mad og drikke. Byen udvikler sig selv konstant, hvilket betyder masser af steder af udforske og opleve.

Oplev mere end én fodboldkamp på denne fodboldrejse til Holland:

Hovedkampen på turen vil være Feyenoord – Ajax Amsterdam, men vi skal selvfølgelig også Groundhoppe.
Holland kan man nærmest kalde et groundhopper land. Kampene i de 2 bedste rækker er spredt ud over hele weekenden og distancerne i landet er korte.
Vi regner derfor med at der er minimum 3 kampe på programmet.

Jilke vores man i Holland, vil assistert os på turen. Jilke har fulgt Feyenoord på tribunerne igennem hele sit liv og driver et af de største fanzites i Holland med mere end 20.000 følgere. Så man må sige, at han har styr på fodbolden, kulturen og de hollandske stadions,

Hotellet

Vi kommer til at bo på et minimum 3-stjernet hoteller. Mere information om hoteller følger når vi ved hvilke kampe vi skal se, men vi bor altid på gode hoteller inkl. morgenmad.

Enkeltværelses tillæg på ca. 1500 kr.

Flybillet

Flybillet er ikke inkluderet i prisen.

Flybilletten er ikke inkluderet i prisen for, at gøre det mere fleksibelt og billigere for dig. Du bestemmer selv hvilken lufthavn du vil flyve til og fra og med hvilket selskab.
Vores guide er altid med et fly fra Danmark. Så snart vi har booket flybillet til vores guide, melder vi afgangstiderne ud. Så har du mulighed for, at rejse med guiden fra Danmark og følges med ham på hele turen.

Flyver du med et andet fly end guiden, vil der mødested ved hotellet i Rotterdam. Det er meget nemt at komme med direkte tog fra Amsterdam lufthavn til Rotterdam og tager ca. 35 min.

Program og rejseplan

Programmet bliver lagt op så snart vi med mere om spilletidspunkt og kampprogram. Men vi forventer at se 2-4 kampe.

Vi flyver/kører til Holland fredag morgen/formiddag og retur til Danmark mandag. Det vil som altid være muligt, at følges med guiden hele vejen fra Københavns Lufthavn. Det er selvfølgelig også en mulighed at tage bilen.

Turen inkluderer

 • Kampbillet til Feyenoord – Ajax (langside)

 • Rejseguide

 • 3 overnatninger på et min. 3-stjernet hotel

 • 3 x Morgenmadsbuffet

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

 • Lokal Feyenoord guide på kampdagen

Turen inkluderer ikke

 • Fly

 • Ekstra kampe inkl tranpsorten (dette vil være til kostpris) forventligt 1000 kr.

Reserver din plads nu

Tilmeld dig turen nu. Når kampprogrammet kommer og vi kender datoerne, vil du modtage en mail med rejse info og datoer. Du har herefter 3 dage til at bekræfte din tilmelding. Betaling af rejsen sker først efterfølgende.

Kan du ikke deltage på rejsen, er det omkostningsfrit at afmelde forhåndstilmeldingen.

Go to Top