fbpx

Feyenoord – Ajax (De Klassieker) – Venteliste

In stock

Skriv til [email protected] eller ring til Nicolai på telefon 22205114

 

Turen er udsolgt, men vi har åbnet for venteliste da det kan være at vi får flere kampbilletter.

Forventet pris: ca. 3500 kr.

SKU: de-klassieker-1 Category:

Description

 • Dage: 4 (3 overnatninger)

 • Afgang: Fra din lokale lufthavn

 • Dato: TBA

 • Personer: Max 9

Groundhopping Holland – Hovedkamp Feyenoord – Ajax

Feyenoord – Ajax

De Klassieker som opgøret mellem Feyenoord – Ajax kaldes i Holland, er den største fodboldkamp i Holland. Den spilles i denne omgang på et af de smukkeste stadions i Holland ‘De Kuip‘ i Rotterdam. Stadionet blev åbnet i 1937 og kun én gang udbygget, nemlig i 1992 og har nu en kapacitet på 51,117 tilskuere. Stemningen på stadion er fantastisk, hvor det specielt er Feyenoords fans, Het Legioen der er garant for god stemning. Opgøret Feyenoord – Ajax er en klassisk rivalisering mellem de to største byer i landet, med hver sin kultur, der kæmper om æren. Det er arbejderklassen mod eliten. De hårde mod de raffinerede. Klubben der var først til alt mod den mest succesfulde. Med andre ord indeholder opgøren alt det, der skal til for et opgør, hvor en sejr betyder mere en 3 point på kontoen.

Byen Rotterdam har efterhånden udviklet sig til, at være et af de første steder at besøge, når man taler om Holland. Rotterdam er stedet, hvor det er blevet trendy at komme. Den engang industrielle havneby har udviklet sig til at være en interessant, mangfoldig og kontrastfuld by. En by med unik arkitektoniske, historiske steder og masser af perler, når det handler om mad og drikke. Byen udvikler sig selv konstant, hvilket betyder masser af steder af udforske og opleve.

Oplev mere end én fodboldkamp på denne fodboldrejse til Holland:

Hovedkampen på turen vil være Feyenoord – Ajax Amsterdam, men vi skal selvfølgelig også Groundhoppe.
Holland kan man nærmest kalde et groundhopper land. Kampene i de 2 bedste rækker er spredt ud over hele weekenden og distancerne i landet er korte.
Vi regner derfor med at der er minimum 3 kampe på programmet.

Jilke vores man i Holland, vil assistert os på turen. Jilke har fulgt Feyenoord på tribunerne igennem hele sit liv og driver et af de største fanzites i Holland med mere end 20.000 følgere. Så man må sige, at han har styr på fodbolden, kulturen og de hollandske stadions,

Hotellet

Vi kommer til at bo på et minimum 3-stjernet hoteller. Mere information om hoteller følger når vi ved hvilke kampe vi skal se, men vi bor altid på gode hoteller inkl. morgenmad.

Enkeltværelses tillæg på ca. 1500 kr.

Program og rejseplan

Programmet bliver lagt op så snart vi med mere om spilletidspunkt og kampprogram. Men vi forventer at se 2-3 kampe.

Vi flyver til Holland fredag morgen/formiddag og retur til Danmark mandag. Det vil som altid være muligt, at følges med guiden hele vejen. Det er selvfølgelig også en mulighed at tage bilen.

Turen inkluderer

 • Kampbillet til Feyenoord – Ajax (langside)

 • Rejseguide

 • 3 overnatninger på et min. 3-stjernet hotel

 • 3 x Morgenmadsbuffet

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

 • Lokal Feyenoord guide på kampdagen

 • Fly

 • Ekstra kampe inkl tranpsorten (dette vil være til kostpris) forventligt 1000 kr.

Reserver nu og betal senere

Reserver din Groundhopping rejse til Rotterdam i dag, og nyd fælleskabet med en masse andre fodboldelskere. Der er kun 10 pladser på denne tur. Skulle du være så uheldig, at være forhindret denne weekend, er det naturligvis omkostningsfrit at melde fra.
Prisen for turen vil være ca. 3.495 kr. pr. person. ex. ekstra kampe som forventes at koste ca. 1.000 kr

Reserver her: [email protected]