fbpx

De Klassieker: Feyenoord – Ajax

3.695 DKK

Kun 3 tilbage på lager

Vælg værelse pr. deltager
Rejsens pris
Tilvalg
Totalpris

Beskrivelse

 • Dage: 4 (3 overnatninger)

 • Afgang: Sjælland og Jylland

 • Pris: 3695 kr. (enkeltværelse: +1500 kr.)

 • Dato: 17/12 – 20/12 2021

 • Personer: Max 16

Feyenoord – Ajax

De Klassieker som opgøret mellem Feyenoord – Ajax kaldes i Holland, er den største fodboldkamp i Holland. Den spilles i denne omgang på et af de smukkeste stadions i Holland ‘De Kuip‘ i Rotterdam. Stadionet blev åbnet i 1937 og kun én gang udbygget, nemlig i 1992 og har nu en kapacitet på 51,117 tilskuere. Stemningen på stadion er fantastisk, hvor det specielt er Feyenoords fans, Het Legioen der er garant for god stemning. Opgøret Feyenoord – Ajax er en klassisk rivalisering mellem de to største byer i landet, med hver sin kultur, der kæmper om æren. Det er arbejderklassen mod eliten. De hårde mod de raffinerede. Klubben der var først til alt mod den mest succesfulde. Med andre ord indeholder opgøren alt det, der skal til for et opgør, hvor en sejr betyder mere en 3 point på kontoen.

Byen Rotterdam har efterhånden udviklet sig til, at være et af de første steder at besøge, når man taler om Holland. Rotterdam er stedet, hvor det er blevet trendy at komme. Den engang industrielle havneby har udviklet sig til at være en interessant, mangfoldig og kontrastfuld by. En by med unik arkitektoniske, historiske steder og masser af perler, når det handler om mad og drikke. Byen udvikler sig selv konstant, hvilket betyder masser af steder af udforske og opleve.

Oplev mere end én fodboldkamp på denne fodboldrejse til Holland:

Hovedkampen på turen vil være Feyenoord – Ajax Amsterdam, men vi skal selvfølgelig også Groundhoppe.
Holland kan man nærmest kalde et groundhopper land. Kampene i de 2 bedste rækker er spredt ud over hele weekenden og distancerne i landet er korte.
Vi kommer til at se følgende kampe på turen.

Fredag:
ADO Den Haag – NAC Breda (tilkøb til kostpris)
Lørdag:
Sparta Rotterdam – Vitesse Arnhem (tilkøb til kostpris)
Søndag:
Feyenoord – AFC Ajax

Jilke vores man i Holland, vil assistert os på turen. Jilke har fulgt Feyenoord på tribunerne igennem hele sit liv og driver et af de største fanzites i Holland med mere end 20.000 følgere. Så man må sige, at han har styr på fodbolden, kulturen og de hollandske stadions,

Program og rejseplan for rejsen til Rotterdam

Programmet bliver lagt op så snart vi med mere om spilletidspunkt og kampprogram. Men vi forventer at se 2-4 kampe. Billetter og transport til ekstra kampe sælges til kostpris.

Vi flyver/kører til Holland fredag morgen/formiddag og retur til Danmark mandag. Det vil som altid være muligt, at følges med guiden hele vejen fra Københavns Lufthavn. Det er selvfølgelig også en mulighed at tage bilen.

Overnatning i Rotterdam

Vi kommer til at bo på et minimum 3-stjernet hoteller. Mere information om hoteller følger når vi ved hvilke kampe vi skal se, men vi bor altid på gode hoteller inkl. morgenmad.

Enkeltværelses tillæg på ca. 1500 kr.

 • 3 Overnatninger på minimum 3-stjernet hotel

 • 3 x Morgenmadsbuffet

 • Kampbillet til Feyenoord – Ajax (langside)

 • Guide fra Groundhopping Tours

 • Lokal guide på kampdagen

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

Flybillet er ikke inkluderet i prisen.

Flybilletten er ikke inkluderet i prisen for, at gøre det mere fleksibelt og billigere for dig. Du bestemmer selv hvilken lufthavn du vil flyve til og fra og med hvilket selskab.
Vores guide er altid med et fly fra Danmark. Så snart vi har booket flybillet til vores guide, melder vi afgangstiderne ud. Så har du mulighed for, at rejse med guiden fra Danmark og følges med ham på hele turen.

Flyver du med et andet fly end guiden, vil der mødested ved hotellet i Rotterdam. Det er meget nemt at komme med direkte tog fra Amsterdam lufthavn til Rotterdam og tager ca. 35 min.

Corona
Bliver turen annulleret grundet Corona restriktioner – tilbagebetales det fulde beløb.

Groundhopping Tours Stifter: Nicolai Bryde Nielsen

Erfarne guider

Alle, som arbejder i Groundhopping Tours, har taget en lang fodboldrejseuddannelse, enten ved at de har rejst Europa tyndt for at jagte stadions i mange år, eller fordi de har et tilhørsforhold til en klub, som de har besøgt minimum 10 gange. Vi sørger derfor for at du er klædt på, til at få nogle helt unikke fodboldoplevelser sammen med os på vores fodboldrejser.

Andre fodboldrejser

 • Derby della Lanterna: Genoa – Sampdoria

  10/12 – 13/12 – 2021

  Stadio Luigi Ferraris er et ikonisk og et meget atypisk Italiensk stadion, hvor der venter dig en vanvittig stemning og intim stadionoplevelse.

 • De Klassieker: Feyenoord – Ajax

  17/12 – 20/12 – 2021

  Opgøret Feyenoord – Ajax er en klassisk rivalisering mellem de to største byer i landet, med hver sin kultur, der kæmper om æren.

   

 • Krakow Derby: Wisla Krakow – KS Cracovia

  05/11-08/11 2021

  Der bliver smæk på tribunerne til det store Krakow derby mellem Wisla og Cracovia. Rivaliseringen går mere end 100 år tilbage og bliver blandt de lokale kaldt for ‘The Holy War’.

 • Euro League i Budapest: Ferencvaros – Celtic

  03/11 – 05/11 2021

  Tag med til fantastiske Budapest og oplev festen i gaderne, når de to traditionsklubber Ferencvaros og skotske Celtic tørner sammen i Euro league.

 • Storkamp i Prag: Slavia Prag – FC Viktoria Plzeň

  29/10-01/11 2021

  Oplev storkampen mellem Slavia Prag og FC Viktoria Plzeň og nyd den tjekkiske fodboldkultur med kæmpe stadionplatter og billige fadøl

 • Det kulte Berlin med hovedkamp på Friedrich-Ludwig-Jahn-Sportpark

  Flere datoer

  Oplev en weekend ed fodbold og groundhopping i Berlin, hvor vi besøger de gamle, lokale og traditionsrige klubber

 • Groundhopping i Edinburgh med Hibernian F.C. og Hearts

  28/01 – 31/01 2022

  Oplev en weekend i Edinburgh med skotsk fodbold- og pubkultur, og hvor britisk fodboldkultur stadigvæk lever i bedste velgående.

 • Weekend i Skotland med hovedkamp på Celtic Park

  Flere datoer

  Glæd dig til en weekend med  fyldte tribuner, fede chants og et hav af pubber der summer af liv og fodboldatmosfære.

 • Weekend i Krakow: Cracovia og Wisla Krakow

  Flere datoer

  Oplev en weekend i Krakow med polske stadionplatter og fodboldkultur hos byens store klubber.

Go to Top