fbpx

Derby della Capitale (Roma – Lazio) 14 – 17 Maj 2021

Skriv til [email protected] eller ring til Nicolai på telefon 2220514

Pris: ca. 2895,- pr. person i delt twin værelse

Description

 • Dage: 4

 • Afgang: Sjælland og Jylland

 • Dato: 14 -17/05 2021

 • Personer: Max 15 på hver tur

Oplev Derby della Capitale (Roma – Lazio) i Rom

Et af de største derbyer i Europa bliver spillet i Rom mellem AS Roma og SS Lazio 

Pris: 2900 kr. Pr. Person i delt Twin værelse

Når byens to giganter, AS Roma og SS Lazio, tørner sammen på Stadio Olimpico, fylder begge klubbers Ultras curvaerne, og skaber en helt elektrisk atmosfære.
Vi sammensætter en fantastisk weekend for dig, hvor du får hele historien om rivaliseringen mellem de to klubber, og kommer med til det gamle Rom hvor AS Roma blev og grundlagt.

Bliver kampen spillet med Corona restriktioner eller for tomme tribuner, refundere vi beløbet til din konto inden for 5 dage.

Oplev mere end én fodboldkamp på denne fodboldrejse:

Hovedkampen på turen vil være derbyet, men der spilles også altid andre kampe i Rom og omegn. Når hovedkampen fastlægges, ser vi hvilke andre stadions og lokale kampe vi ellers kan se på turen. Vær opmærksom på, at disse ekstra kampe er valgfrie og ikke er inkluderet i prisen (men sælges til kostprisen).
På tidligere rejser har vi blandt andet være forbi Stadio Artemio Franchi i Firenze og Stadio Renato Curi i Perugia.

Program og rejseplan

Programmet bliver lagt op så snart vi med mere om spilletidspunkter. Men der bliver som altid fuldt program hele weekenden med fællesmiddage, fodboldkampe osv. På vores grupperejser er der altid fuldt som du kan vælge at deltage i.

Hotellet

Vi kommer til at bo på et minimum 3-stjernet hotel i Rom. Der er som altid på vores rejser, morgenmad på hotellet inkluderet i rejsen.

Enkeltværelses tillæg på ca. 1000 kr.
Rejser du alene og gerne vil bo sammen med en anden der rejser alene? så skriv det i bestillingen og du sparer tillægget ved enkeltværelse.

Turen inkluderer

 • 3 Overnatninger på 3-stjernet hotel

 • 3 x Morgenmadsbuffet

 • Kampbillet til Derby Della Capitale (langside)

 • Guide fra Groundhopping Tours

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

Turen inkluderer ikke

 • Fly ( Vent med at bestille fly )

 • Billet & transport til andre kampe (sælges til kostpris)

Erfarne guider

Alle, som arbejder i Groundhopping Tours, har taget en lang fodboldrejseuddannelse, enten ved at de har rejst Europa tyndt for at jagte stadions i mange år, eller fordi de har et tilhørsforhold til en klub, som de har besøgt minimum 10 gange. Vi sørger derfor for at du er klædt på, til at få nogle helt unikke fodboldoplevelser sammen med os på vores fodboldrejser.

Groundhopping Tours Stifter: Nicolai Bryde Nielsen

Reserver nu

Reserver din Groundhopping rejse til Derby Della Capitale i Rom, og nyd fælleskabet med en masse andre fodboldelskere. Der er kun 15 pladser på hver tur.
Efter bestilling modtages en faktuare med et depositum på 1.000 kr pr. deltager. Det resternede beløb betales senest 60 dage inden afrejse.

Reserver her: [email protected]

Skriv navn og hvor mange i deltager på turen.