Gaven til manden der har altAlt for ofte har mænd ikke rigtig nogen ønsker. Og hvis de har, suser de ud og køber det selv inden det bliver jul eller de har fødselsdag! Det er, for at sige det mildt, ret irriterende. Og så ender det ofte med, at der bliver givet bløde pakker med nye sokker, ny skjorte eller et par nye bukser. En kende kedeligt, fristes man til at sige – både for giver og modtager. Så hvad er gaven til manden der har alt, som han oprigtigt bliver glad for?

I dagens Danmark har mange mænd alt, hvad de har brug for. Det kører på arbejdspladsen, de har en skøn familie og et dejligt hjem. Men den ressource – der måske er mest knap – er tid. Tid til at slappe af, tid til at nyde livet og tid til at dyrke hobbyer og interesser. Man kan ikke købe mere tid, hvorfor det er vigtigt at få det bedste ud af den. Og ofte er det med at fylde den med gode oplevelser.

Gavekort til fodboldrejse

Et gavekort til en fodboldrejse, er perfekt til manden der har alt og elsker fodbold. Fodbold er en stor passion for mange mænd, så hvad kunne være bedre end at få chancen for at få en fed fodboldrejse, udover det sædvanlige?

Vores fodboldrejser går ikke til de største adresser, med de dyreste spillere og flest pokaler i skabet. De rejser vi arrangerer, er efter fællesnævneren, at der skal være en rigtig god stemning på stadion, en stærk fankultur og en stærk lokal forankring, der skal opleves i byen inden og efter kampen. Det er trods alt det, man rejser efter, når man tager på en fodboldrejse ud i verden. Det kunne fx. være fodboldbilletter til Tyskland, til Polen, Italien eller sågar Brasilien. Der er rigtig mange muligheder, at vælge imellem og vi tilbyder unikke fodboldrejser, til vores gæster der deltager i vores jagt på de mest fantastiske stadionoplevelser.

Perfekt til jule- eller fødselsdagsgaver

Gavekortet gælder til alle vores forskellige rejser, så du kan skræddersy den perfekte tur til din mand, kæreste eller bror. Fodboldrejser er gode jule- eller fødselsdagsgaver og vil helt sikkert blive værdsat. Bestil dit gavekort i dag, og giv gaven til manden der har alt, som han virkelig vil sætte pris på og glæde sig over.