fbpx

Old Firm på historiske Hampden Park

16/04–18/04 – 2022

En af de helt specielle oplevelser - Old Firm på historiske Hampden Park

Beskrivelse

 • Dage: 3 (2 overnatninger)

 • Afgang: Sjælland og Jylland

 • Pris: 3695 kr. (enkeltværelse: +800 kr.)

 • Dato: 16/04–18/04 – 2022

 • Personer: Max 16

Old Firm på det Historiske Hampden Park

(Dette er en rejse på egen hånd)

Meget begrænset antal pladser – Først til mølle

Der venter her en helt unik oplevede når Celtic & Rangers tørner sammen på det historiske Hampden Park i den Skotske pokal-semifinale. Normalt til Old Firm er det meget begrænset hvad der må komme af udenbane fans. Men til denne pokalfinale vil Hampden Park, med plads til knap 52.000 tilskuere, være delt op 50/50 med fans fra Celtic og Rangers  – og der skal nok blive udsolgt!

Celtic FC

Celtic er grundlagt i 1888 og er en af de mest vindende klubber i skotsk fodbold. Klubben har hele 51 nationale mesterskaber, og sammenlagt 59 pokaltitler (FA Cup & Liga Cup). Celtic har været i 2 Europæiske finaler og kan bryste sig med at være den første britiske klub, til at vinde en europæisk finale da de vandt finalen European Cup i 1967 i Lissabon. I 2003 spillede Celtic deres anden europæiske finale, hvor og op mod 80.000 Celtic fans tog turen til Sevilla. Kun omkring 10.000 af de medrejsende Celtic fans havde billet til selve kampen. Det siger en del om hvor stor opbakningen er og hvor meget Celtic betyder for deres fans.

Vores billetter er i Celtics afsnit

Hampden Park
Hampden Park åbnede i 1903, hvor skotlands ældste klub Queens Park mødte Celtic FC.
I 1904 blev der for første gang afholdt skotsk pokalfinale på Hampden Park. Hele 64.672 tilskuere var på plads til finalen mellem Celtic og Rangers (Old Firm)
Stadion blev sidenhen udvidet og frem til år 1950 var det verdens største stadions. Herefter overtog Maracana i Rio den position. En af de helt store kampe på Hampden Park fandt sted i 1929 hvor Skotterne tog i mod England. Her var hele 149.415 tilskuere på plads på Hampden Park, men også op i mod 20.000 tilskuere uden billetter havde fundet sin vej til tribunerne.

Andre kampe
Der er masser af andre kampe om lørdagen i Skotland og i Glasgow finder den anden semifinale afsted lørdag kl. 12.15 på Hampden park. Her står den på Edinburgh derbyet mellem Hibernian og Hearts. I skrivende stund har vi ikke billetter til denne kamp, men vi gør vores bedste for, at det lykkedes. Og ellers kommer vi med forslag til andre kampe der er værd at se.

Så det kan godt være en god idé, at tage afsted allerede fredag, så man kan kombinere weekenden med endnu mere fodbold.

Program og rejseplan for rejsen til Skotland

Lørdag: Ankomst og check in på hotellet
Søndag: Rangers – Celtic på Hampden Park
Mandag: Hjemrejse

I vil blive indlogeret på det lækre nye 4 stjernede Maldron City Center Hotel, som ligger helt centralt i Glasgow.  Hver morgen kan du selvfølgelig nyde den lækre morgenmadsbuffet, som er inkluderet i prisen.
 • 2 x  Overnatninger på det 4 stjernede Hotel Maldron centralt i Glasgow
 • 2 x Morgenmadsbuffet
 • Kampbillet Celtic FC – Rangers FC (Celtic Afsnit)
 • Celtic Halstørklæde
 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

Flybillet er ikke inkluderet i prisen.

Andre fodboldrejser

 • Fodboldrejser til Krakow

  Tag på opdagelse i charmerende Krakow og oplev den polske tribunestemning og fankultur hos både Wisla Krakow og Cracovia. Der er smæk på tribunerne, og så kan du både finde stadionplatter og fadøl til yderst rimelige priser!

 • Fodboldrejser til Celtic Park

  Fodbold i Glasgow er noget for enhver fodboldromantiker. Oplev den skotske pubkultur, stemning og fodboldkultur på historiske Celtic Park.

 • Fodboldrejser til Berlin

  Oplev Berlin og det historiske Olympiastadion på egen hånd, men hvor vi sørger for ophold, forslag til weekendprogram og billetter til kampen(e). Vi har skåret lidt i den normale rejsepakke, for at levere en super oplevelse til en rigtig stærk pris.

 • Fodboldrejser til St. Pauli

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde på det altid udsolgte Millerntor! Stemningen i St. Pauli er i topklasse, og fansene fra denne unikke kult-klub leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer logebilletter med mad og fri bar samt ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til Warsawa

  Oplev den polske tribunekultur i Warsawa, gå på opdagelse i hovedstadens kulturliv og slå dig på de utallige restauranter, barer eller ude i det polske natteliv. Her får du virkelig noget for pengene!

 • Fodboldrejser til Gdansk

  Gå på opdagelse i denne fantastiske by og oplev den polske fodboldkultur i den bedste række. Og så er priserne helt i bund hvilket gør Gdansk til en oplagt weekendtur krydret med  masser af fodbold, billige polske fadøl og gastronomiske oplevelser af høj klasse!

 • Fodboldrejser til Krakow

  Tag på opdagelse i charmerende Krakow og oplev den polske tribunestemning og fankultur hos både Wisla Krakow og Cracovia. Der er smæk på tribunerne, og så kan du både finde stadionplatter og fadøl til yderst rimelige priser!

 • Fodboldrejser til Hamburger SV

  Oplev tysk stadionkultur fra øverste hylde og slå dig løs på Reeperbahn! Stemningen i det nordtyske er i topklasse og Volksparkstadion leverer varen. Fodboldrejserne inkluderer officielle langsidebilletter og ophold på centralt hotel.

 • Fodboldrejser til AS Roma

  AS Roma på Stadio Olimpico er noget man skal opleve! Og så må vi ikke glemme, at I har weekenden i skønne Rom, hvor der er rig mulighed for sightseeing og kulinariske oplevelser.

Titel

Go to Top