fbpx

Fodbold i Athen: AEK – Olympiacos

3.295 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

 • Dage: 4 (3 overnatninger)

 • Afgang: Sjælland og Jylland

 • Pris: 3295 kr. (enkeltværelse: +1000 kr.)

 • Dato: 10/03 – 13/03 2023

 • Personer: Max 16

Derbyer i Athen med AEK som hjemmehold

Ouzo, Souvlaki, Gyros og Akropolis er bare nogle af de ting der er at opleve i den Græske hovedstad. Men byen gemmer også på en vanvittigt crazy fodboldkultur, specielt hos storklubberne AEK, PAO og Olympiacos. Men skal man heller ikke undervurdere et besøg hos de mindre klubber.

Hovedkampen på turen er det store derby mellem AEK – Olympiakos, og med os har vi Thomas, som er halvt græker, og har et indgående kendskab til græsk fodbold.

AEK som er hovedklubben vi besøger

AEK Athen, eller blot AEK som klubben hedder på græsk, er en græsk klub, der blev grundlagt i 1924 af grækere fra Konstantinopel (Istanbul), der flygtede i kølvandet på den græsk-tyrkiske krig.

På banen har klubben altid været blandt de tre store i landet, med 12 mesterskaber og 15 pokaltitler, og derudover var klubben det første græske hold, der kvalificerede sig til Champions League.

Klubben har på vanlig græsk vis haft nogle mildt sagt turbulente år, siden klubben rev sit stadion ned i 2003, hvilket var starten på en nedtur, der kulminerede med konkurs og dermed klubbens første nedrykning fra den bedste række i 2013. Klubben kom dog hurtigt tilbage med to direkte oprykninger, og i 15/16 sæsonen var klubben tilbage i den bedste række og vandt endda pokalen i samme sæson. Sidenhen har klubben vundet mesterskabet i 17/18, og fra sæsonen 22/23 flytter man ind på sit nye stadion Agia Sofia.

Som optakt til kampen, vil vi tage ud til AEKs nye stadion. Området er et rigtig AEK-område med fan graffiti, boder og hvor alle tavernaer, cafeer og barer er pyntet i klubbens farver. Her vil vi varme op inden kampen med øl og mad.

Stemningen til et derby imod rivalerne fra Olympiakos, PAOK og Panathinaikos er noget for sig selv. Generelt er fankulturen i Grækenland et kapitel for sig selv – det kan ikke beskrives, men skal opleves!

Andre mulige kampe imens vi er afsted

 • Atromitos-Panathinaikos
 • Ionikos – Asteras Tripolis
 • + Masser af kampe i de lavere rækker

Det bliver en weekend med en af de helt store bucketlist-kampe og nogle andre legendariske stadionbesøg i på denne fodboldrejse til Athen.

Rejseprogram

Programmet for turen kommer, når kampene er fastlagt

Overnatning i Athen

Du kommer til at bo centralt i Athen på et min. 3 stjernet hotel og der er selvfølgelig morgenmad inkluderet.

 • Airport transfer

 • 3 Overnatninger på min *** hotel i Athen

 • 3 x Morgenmadsbuffet

 • Billet til AEK – Olympiakos

 • Mulighed for Tilkøb af ekstra kampe

 • Guide fra Groundhopping Tours

 • Oplæg om klubberne vi besøger

 • Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2878)

Flybillet er ikke inkluderet i prisen.

Flybilletten er ikke inkluderet i prisen for, at gøre det mere fleksibelt og billigere for dig. Du bestemmer selv hvilken lufthavn du vil flyve til og fra og med hvilket selskab. Vores guide flyver med følgende afgange:

Vore guide er allerde i Athen fra om torsdagen. Derfor vil I blive modtaget af en chauffør i lufthavnen, som kører dig til vores hotel i Athen, hvor guiden Thomas tager i mod jer.

Vi håber at skulle se fodbold fredag aften, så ankom ikke for sent til Athen.

Corona
Bliver turen annulleret grundet Corona restriktioner – tilbagebetales det fulde beløb.

Groundhopping Tours Stifter: Nicolai Bryde Nielsen

Erfarne guider

Alle, som arbejder i Groundhopping Tours, har taget en lang fodboldrejseuddannelse, enten ved at de har rejst Europa tyndt for at jagte stadions i mange år, eller fordi de har et tilhørsforhold til en klub, som de har besøgt minimum 10 gange. Vi sørger derfor for at du er klædt på, til at få nogle helt unikke fodboldoplevelser sammen med os på vores fodboldrejser.

På denne rejse har vi Thomas som guide, som har et bredt kendskab til græsk fodbold

Andre fodboldrejser

 • Forår og derby i Tirana

  05/05 – 08/05 2023

  Oplev balkan og den albanske tribunekultur på vores fodboldrejse til Tirana. Det bliver en anderledes og spændende rejse til det sydlige balkan, til en forholdsvis ukendt perle proppet med historie, fantastiske restauranter og livligt natteliv.

 • Fodboldrejse til Brasilien 2022

  21/10 – 31/10 2022

  Medrivende sambabold, det legendariske Maracanã, stemningfyldte Rio Derbyer, kridhvide Copacabana og fantastiske Sao Paulo. Igen i 2022 samarbejder Groundhopping Tours og Brasserbloggen om årets fodboldrejse til Brasilien.

 • The Eternal Derby: Røde Stjerne – Partizan Beograd

  28/02 – 03/03 2023

  Oplev og Røde Stjerne – Partizan Beograd i et af de største og vildeste derby’s. Vi gentager selvfølgelig den store succes, og tager til Beograd for, at opleve måske det største lokalopgør tribunemæssigt i hele Europa.

   

 • Udsolgt/Venteliste
  Fodboldrejse Athen

  Fodbold i Athen: AEK – Olympiacos

  10/03 – 13/03 2023

  Der er græsk på menuen når vi besøger Athen til det store brag mellem AEK Athen – Olympiacos. Der bliver smæk på tribunerne med masser af røg, pyro og vokal. Glæd dig – det bliver fedt!

 • Forår og derby i Tirana

  05/05 – 08/05 2023

  Oplev balkan og den albanske tribunekultur på vores fodboldrejse til Tirana. Det bliver en anderledes og spændende rejse til det sydlige balkan, til en forholdsvis ukendt perle proppet med historie, fantastiske restauranter og livligt natteliv.

 • Udsolgt/Venteliste
  VM i Dart 2020 Ally Pally

  VM i Dart og fodbold i London

  December 2022

  VM i Dart og Fodbold i London. Oplev store spil fra Fallon Sherrock og de andre dartstjerner, når stemningen bliver helt elektrisk i det legendariske Pally Ally. Turen bliver krydret med fodbold i og omkring London.

 • The Eternal Derby: Røde Stjerne – Partizan Beograd

  28/02 – 03/03 2023

  Oplev og Røde Stjerne – Partizan Beograd i et af de største og vildeste derby’s. Vi gentager selvfølgelig den store succes, og tager til Beograd for, at opleve måske det største lokalopgør tribunemæssigt i hele Europa.

   

 • Derby della Capitale: Lazio – Roma

  17/03 – 20/03 – 2023

  Når byens to giganter, AS Roma og SS Lazio, tørner sammen på Stadio Olimpico, fylder begge klubbers ultras curvaerne, og skaber en helt elektrisk atmosfære. Det italienske storby-derby bør være på listen over derby’s der skal opleves!

 • Budapest Derby: Ferencvaros – Ujpest

  03/02 – 06/02 2023

  Tag med til fantastiske Budapest og oplev det store Budapest derby, når de to traditionsklubber Ferencvaros og Ujpest tørner sammen i et historisk brag.

Titel

Go to Top